22 hozzászólás a “Terminátorok meg McG szövegek” bejegyzéshez

 1. Engem McG az eddigi nyilatkozataival megvett kilóra. Már régen láttam ekkora lelkesedést. Vagy mindent megtesz, hogy elhigyjük: a szíve csücske a terminátor, vagy tényleg egy vérbeli rajongóval van dolgunk. Így vagy úgy, szorítok neki. Rokonszenves amit csinál. Mi meg megérdemlünk már egy epic sci-fit:)

 2. Én csak akkor fogom azt mondani erről hogy jó, hogyha megnéztem és tetszett. Minden jel arra utal hogy jó lesz, de ott volt anno a Ghostridernél Cage aki szintén nagy fan volt, de mégis béna lett végül a film. Természetesen Bale is emel legalább egy szintet a filmen, úgyh. nagyon rossz nem lehet akkorse, ha csak annyi lesz hogy Bale bemegy és leöl 10 Terminátort, aztán megölik. :)

 3. Azért a Ghostrider már első képeknél bűzlött sztem, azért itt jobb a helyzet. Reméljük jó filmet csinál belőle. Nekem a 3 bejött, nem ér fel az első kettővel, de jó kis akciófilm volt. Ha legalább olyan lesz, akkor elégedett leszek. A 2. részt nem tudom elképzelni hogy le lehet pipálni…

 4. Én is bizakodom, de ne felejtsük már el az AVP2-t sem. Kurva nagy fannak tartotta magát a rendező csóka, hatalmas jelenetek voltak a trailerben, mindenki hüledezett, hogy mekkora film lesz, mégis nagyobb hulladék lett film, mint az első része… A remény hal meg utoljára.

 5. Nagy szavak ezek, amiket mond, de én ebből nem vonok le semmi következtetést. Az meg hogy vki nagyon nagy rajongója vminek, nem jelenti azt, hogy vmi übewrfaját fog kiadni a kezei közül, sőt! Jelentheti azt is, hogy túlságosan is a saját viziója felé megy el, ő elhiszi hogy az qrva jó, de nem feltétlenül fog bejönni a többi rajongónak…
  Meg kéne nézni vhol, h a charlie angyalainak is ekkora rajongója volt-e a filmje előtt! Az sokat elárulna, de a salvation-képek egyelőre tényleg bizakodásra adnak okot.

 6. jó képek, láthattuk már őket korábban is de nem ilyen minőségben
  nekem bejön ez az Angel project :)
  várom a filmet

 7. Cooper: egy rendező attól jó és eredeti, ha a saját viziója felé megy. Az már más kérdés, hogy ez összevág-e a rajongók millióinak viziójával.
  Ebből a filmből bármi lehet még. Ha korábbi filmjeiből indulunk ki, az biztos, hogy unatkozni nem fogunk…

 8. Iszonyat jó képek!Ezek alapján jónak néz ki a film és nagyon várom. Végre jön egy utópisztikus scfi-fi, egy ilyesmit hiányoltam már rég.A T3 sztem sem volt annyira rossz. Az első 2 részhez fel sem ér, de azért simán nézhető-Schwarzi ott is nagyot zsír.
  A Ghost Riderről meg annyit, hogy az első forgatókönyv vázlat egy kemény sötét hangulatú véres stb. filmet hozott volna, de akkor nem kapnak pg13-as besorolást és elveszítenek egy csomó embert-s így pénzt, bevételt is-úgyhogy átírták erre a szarra ami maradt. Pedig a marvel Ghost Ridere pont nem az a Pókemberes hangulatú film…

 9. kár a terminátorért, teljesen tönkre vágják azt, amit az első két rész felépített. sztem egyszerűen nincs annyi pénz, amiből egy igazán ütős gépek-emberek háborút mozivászonra lehetne vinni.
  a 3-at is elcseszték, ez se lesz másképp. összehoznak pár viszonylag látványos jelenetet, a többi meg unalmas, szellemtelen görcsölés lesz: közepes sztori, átlagos ötletek. (az egyetlen izgalmas kép a terminátor gyártó üzem.)

 10. hiram, házi feladat: Battlestar Galactica -mint gépek-emberek, Gyűrűk ura -mint CG csatajelenetek.
  Meg lehet azt csinálni. Tart már ott a technika.
  más. Néhány helyen elég erős Giger-hatást érzek, főleg a motor, meg a “Hydrabot” dizájnjában. Nálam ez plusz egy pont ismét. :)

 11. kösz, gabro, én sem gondoltam, hogy valódi terminátorokat meg robotokat, jövőbeli repülőket, stb. építenek és azzal vívnak háborút a kamera előtt :)
  arra gondoltam, hogy egyre nagyobbak az elvárásaink, a terminátorra meg ez hatványozottan igaz, az említett “igazán ütős” látványvilág meg rohadt drága, hiszen a cg rohadt drága, egy-két perc látvánnyal már nem érjük be, hosszú csatajelenetek kellenek, melyektől leesik az állunk, ami igazán nagyot szól. a terminátor nem lehet kevesebb. plusz egy remek sztori sem ártana (a t3-ból ez is hiányzott).
  a T3-ra andy vajnáék 200 millió dollárt áldoztak be és mi lett belőle? nem sok semmi, átlag akciófilm. alig 400 misit hozott a jegypénztáraknál.
  (volt egy forgatókönyvük, amit 300 millió dollárba került volna leforgatni, na az lehet, hogy ütött volna.)
  szóval james cameron kéne ide, ő képes olyan sztorit összehozni, amitől befelé nő a hajad. meg vagy 300 misi dezsőben.

 12. Hiram: a T3 nem a pénz miatt lett sekélyesebb, mint a másik kettő, hanem a rendezés, meg a sztori miatt.Ennyi pénz itt is lesz, reméljük a történet és a rendező ezúttal hozza a szintet. Egyébként ilyen prekoncepciókkal várni valamit olyan, mintha nem is várnád valójában…

 13. Hiram. James Cameron pl azért nem vállalta el a T3 rendezését, mert szerinte többet nem lehet és felesleges is kihozni a filmekből. Szal ő sem lenne ide jó.

 14. t800-101, t3 200 misibe került (elvileg-box office mojo) de azt is kell nézni, hogy abból Arnie vagy 30 lenyúlt gázsira, itt nincs ilyen! De azzal Hirammal kell egyetértenem, hogy az előzetesek alapján sztem látványra gyenge a T4 (persze majd a film után lehet…) csak össze kell hasonlítani a többi 2009-es film trailerekkel és még T2, Avatar trailer nem is volt. Szóval sztem egy módon lehet méltó Terminátor film, ha sztori bad ass lesz!

 15. TE jó ég mennyit kell még aludni…
  Végre egy jó kis poszt-apokaliptikus hangulat :D ha a könyvsorozat hangulatát visszaadja félig az már tökéletes lesz.Nem tudom mennyit terveznek de a témában minimum 2-3 film kihozható a skynet kikapcsolásáig.A képek jók de hiányzik néhány a könyvben is meglévő robot.. pl: ezüsthernyó (100lábúszerűség, mindenhova bejutt,önmagát robbantva pusztit,elmés), mesterlővész üteg, behemotók, öszvér(fegyverfeltő) stb.Bár mondjuk a bemutatóban ellöt változatok is jónak néztek ki.Várni várni és várni … nehéz lesz.

 16. Upsz és egy fontos dolog nem tudom feltünt nektek de a képekben és a trailerben is az hogy az ég szokatlanul tiszta … pedig egy atomháború után járunk. A könyv és a filmkönyvben is az volt a lényeg hogy a gépeknek is problémát okozott az atomháború utánni megváltozott környezet és ezért neem nagyon vetett be skynet utánna se nagyon nuke-t.Ez azért hiáányzik.. bár az esti felvételek elégg dark hangulatúak.

 17. Engem főleg azért nyűgöztek le ezek a képek mert nem csinál reklámot épületekből tehát végre nincs Hollywood felirat lángokban vagy “Empire State Building” hanem tényleg minden a pusztulás szélén. Jó végre ilyen elképzeléseket látni mert a régi James Cameron sci-fik vagy Ridley Scott 79-es Alienje óta nem láttunk ilyen utópista világképet.Nagyon várom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.