Terminátor tábortűz

McG-ék nem hagyhatták, hogy a kib*aszott nagy robotok királykodjanak, így bevetették ezeket a képeket (nem jó húzás) meg egy Christian Bale kiborulást, ami elvileg a forgatáson készült. Olyan folyamatosan és értelmesen beszél a felvételen, hogy teljesen vírusnak tűnik, hátha felizzik a net és a terminátorról beszél tőle.


És még van egy kép a T-600-asról is.

73 hozzászólás a “Terminátor tábortűz” bejegyzéshez

 1. A hang az tuti Bale, de én sem vagyok megyőződve ennek a hitelességéről. Mellesleg az angol tényleg ennyire szegényes, ha káromkodásról van szó?

 2. jah, meg McG hangja is real. Ez fix dolog.

  Nem szegényes, nézd meg a Jay and Silent bob filmet angolul, de erről ennyit, nem nagyon tartozik ide.

 3. Hűha, ezek aztán nagyszerű képek. :p

  Cristian “Fucking” Bale viszont fuckin’ good! :)

 4. attól hogy akkor pipa volt nem biztos hogy állandóan ilyen agresszív.
  mindenkinek vannak rossz napjai, ő is csak ember :)

 5. ez mekkora dürhő, még ha igaza is van. sztem valódi a felvétel, nem megrendezett, mert bale végig ordít, a többiek alázkodó hangon nyugtatják és a végén bale hangja többször megbicsaklik, ezt aligha játssza el – viszont a felvételt direkt juttatták ki, hogy port verjen fel és beszéljenek róla.
  vagy nem.
  de valódinak tűnik és kiábrándító.
  (magyarul mennyivel mívesebb lett volna… kibaszott csodálatos ez a magyar nyelv)

 6. Ez a legjobb, könnyen megtanul bárki US and Á-ul káromkodni, csak minden harmadik szó a fuck. Egyszerű, de a mi nyelvünk mennyire szebb ilyen téren! Amúgy nekem hihetőnek tűnik, szerintem kiborult, bocsánatot kért, majd jót nevettek rajta és felrakták reklámnak. Célját elérte, hiszen mi is erről beszélünk, és én tuti megjegyzem majd 1-2 ismerősnek.

 7. A képek jók, Bale nem hiszem h így beszélne, de ha igen, akkor biztos valami nagy jelenet lehetett. :D

 8. A képek tényleg jók, bár nekem a T-600as fogsora túlságosan kidolgozott a test többi részéhez képest.:S A hanganyagról pedig no comment.:P

 9. Hat, abbol kiindulva, hogy nemreg a sajat anyja es novere hivtak ki ra a zsarukat, siman el tudom kepzelni, hogy egy agressziv pocs…

 10. Aha, mert te éveken át szétbaszod magad a szerepek kedvéért, és kőkemény munkával Hollywood top 5 szinészébe küzdöd magad, akkor hirtelen felbukkan a “családod”, hogy figyu neked úgyis annyi lóvéd van, aggyá mán. Na ja, én is kiborulnék. Persze ettől még Chris nem normális, de hát nézd meg a filmjeit, hogy pont ettől zseniális: ő sohasem fog két fasza szerep között béna romantikus vigjátékban bohóckodni Kate Hudsonnal, pedig biztos hivják.

 11. Amikor megláttam a képeket akkor azt hittem hogy a nő bal oldalról Summer Glau de utánna rájöttem hogy mégsem :)

  A hangfelvétel szerintem kamu: Tudtommal a forgatásokon nem használnak ruhára csiptethető mikrofonokat.Bale hangja folyamatosan azonos hangerejű vagyis vagy bemikrofonozták a “felvétel” miatt, vagy követte egy hangosító mindenhová amíg ordibált.
  Nincs háttérzaj csak az ami mindenképpen szükséges, 1-2 csapkodás, de szerintem ha ez egy forgatáson készült és nem hangstúdióban akkor lennie kellene más alapzajnak is a háttérben. Csak Bale lépteit halljuk.

 12. Bargab, használnak rejtett mikrofonokat forgatásokon is, mostanában ráadásul egyre jellemzőbb, amennyire én tudom. Akíciófilmnél meg valahol még logikus is.

 13. lol – ennyire tényleg csak vérprofik tudnak kibukni amatőrökön. Igazi csemege hanganyag, bár filmekben láthatnánk ilyen hiteles alakítást.

 14. Az tény, hogy Bale egy agreszív pöcs. Viszont azt nem mondhatjuk, hogy nem veszi komolyan a feladatát. :)

  Szóval értitek, nem az a fajta színész, aki elolvassa a forgatókönyvet, aztán kiáll a kamera elé, és “megpróbálja” eljátszani a szerepet. Odateszi magát, de úgy rendesen.

 15. Hát ez nagyon nagy hanganyag!:) Nagyon tetszik, végigsomolyogam. A hang szerintem is Bale-é, és talán még igaza is van, ez egy munka, és jó sokba kerül a film ahhoz, hogy ne mászláljanak gyépések a háttérben. Persze ettől még nem feltétlen kell hisztizni, mint egy ribanca, de az a “You and me are done professionally” kijelentés teljesen korrekt a részéről.

 16. El tudom képzelni azt a szitut, hogy én is kiborulnék egy 18 órás forgatási nap végén amikor már csak aludni akarok pl,és egy nehéz v. hosszú jelenetet egy marha hazavág valami amatőr bakival. Egyébként pontosan nem vettem ki mi történt. Valaki besétált a felvétel közben vagy egy statitiszta mozgott rosszul?

 17. Meghallgattam mégegyszer kicsit hangosabban. Zengett az iroda a *FUCKIN*-tól. Ha jól értem akkor jelenet közben a csávó valahol a kamera mögött mászkált és baszkurálta a világítást és ezzel elvonta Bale figyelmét a jelenetről.

 18. Ennyire kib@szottul csúnyán még a Crank-Felpörögve c.filmben sem beszéltek,pedig az se spóról a fuckkokkal.

 19. Bale az operatőrrel ordibál, aki amúgy csak a dolgát végezte…

  A legviccesebb az egészben, hogy McG csöndben meghúzza magát a háttérben. James Cameron már rég leordította volna Bale fejét. ;)

 20. Ez biztos, h valódi…

  Itt a cikk, hogy mi történt valójában: http://www.imdb.com/name/nm0291370/news#ni0667305

  C. Bale az a fajta színész, aki valóban átszellemül, eggyé válik a szereppel.

  Persze, ez azért elég durva, a végén hallatszik, hogy neki akar menni Shane Hurlbut-nak, úgy lépnek közbe páran.

  Nem teljesen normális, mindene egy-egy szerep, éppen ettől zseniális és felejthetetlen színész. Remélhetőleg nem fogja magát kicsinálni, mint mondjuk Ledger.

 21. McG a puhapöcs! Nem is csoda, hogy így elvannak szállva maguktól a “sztárok”, szólni nem mer senki, ha meg szól gondolom szevasz van neki!

 22. megnéztem imdb-n, ugye valami Bruce-t baszogat.
  Second Unit Director or Assistant Director
  Stephen P. Dunn …. first assistant director: second unit
  Bruce Franklin …. first assistant director

  Bale amúgy minden egyes filmjében más akcentust használ.és a filmmel kapcsolatos összes dolgon, tehát forgatáson, premier, interjú, minden..nem semmi, hogy kikel magából, de még mindig nem felejti el a szerepét:)

 23. Tuti vírus. Több érv is szól mellette, de azért az is biztos, hogy Bale egy elvetemült pali. Pozitív értelemben persze. A BBC Mary, Mother of Jesus sorozatának forgatásán volt szerencsém dolgozni (fóton történt). Amit az a csávó csinált az nem mindennapi. Minden forgatásnap után, amikor már mindenki ment kocsmázni, ő bezárkózott a motorhome-jába és csak a szereppel foglalkozott megszállottan. Azon a forgatáson is voltak olyan megmozdulások, amiből fullon az jött le, hogy ha színjátszásról van szó, akkor csak és kizárólag profikat tud maga körül elviselni. Lelazulni egyszer láttam, amikor befejezték a forgatást és utaztak vissza Londonba. Úgyhogy van valós alapja ennek a vírusnak.

 24. Un-fucking-believable :))
  Bale annyira zseniális, hogy nem is lehet ‘normális’. Simán kinézem ezt a cirkuszt belőle.(mellesleg valahol jogos…)

 25. Itt a bizonyiték hogy Bale bácsi igenis komolyan veszi a forgatást. Minden káromkodás ellenére, valahol örülök én ennek.

 26. Dave: miért, ha te milliárdos lennél, nem adnál belőle a családodnak? Nem lehet olyan keményen dolgozni, hogy valaki megérdemeljen annyi pénzt, mint a hollywoodi színészek. Nem kell ezt félreerteni, csak azért irtam, mert elég idiótán hangzik ez a “kidolgozza a belét” duma, miközben nem a megélhetésért küzd, hanem a sokezer dolláros órabérért. Persze lehet, hogy a családja gyökér, de attól még vicces ilyeneket irni róla.

 27. Nezd, amikor teged a csaladod (egy resze) les se szar evekig, aztan amikor gazdag leszel, jonnenek jopofizni, te nem dobnad ki oket? en tuti…

 28. A bulvár részébe kár volna belecsúszni, szerintem. Mindenesetre ez a Bale micsoda egy nyavalygó primadonna baszki. Az sem érdekel, ha ő Chaplin, ez így gáz.

 29. Egy kicsit kiábránditó ez a stílus ,na meg hogy senki nem ugatta le – a lá Cameron.
  Jó színész meg minden, de azért a tahóság akkor is tahóság.

 30. Igaza volt, megértem, hogy felfortyant, és még a káromkodás is belefért*, viszont csúnyán túlpörgött. Ősidők óta a rajongója vagyok, felőlem akár meg is korbácsolhatja a stábot, ha hagyják magukat, de a nagy nehezen kivívott reputációját nem kéne ilyesmikkel rongálnia. Meg egyáltalán, szánalmas, amikor egy felnőtt ember hosszú perceken keresztül díszlet-szaggató hangerőn hőbörög.
  Tényleg az lett volna a legjobb, ha a rendező másfél percnél véget vet a hisztinek, Bruce-t elküldi nyaralni, Christ pedig helyreteszi.

  * Egész kreatívan oldotta meg a “hogyan káromkodjunk egyetlen szitokszóval” feladatot. :)

 31. tahó vagy nem, vírus vagy nem, tök mindegy, nem haverkodni akarok vele hanem a filmjét megnézni…

 32. Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy a család-dologra nem látok rá, itt meg igaza is van meg nem is. Mert tény, hogy én is akadtam már ki forgatáson, de nem ennyire…

 33. Egyébként szerintem Kozma89 rátapintott a lényegre. Mondjuk ez úgy általában a bulvár világára is igaz. Nekem tök mindegy, hogy Britney kopaszra borotválja a fejét, amíg rajongok a zenéjéért, ez nem sokat számít (nyilván nem rajongok, de akkor is).

 34. Ezt annyira utálom! “tahó” meg “csalódtam benne”
  Ez az egész sztárság 1 nagy baromság. Ő is csak 1ember. Igaz ismertebb és igaz, színész. De engedtessék meg neki, hogy kiboruljon néha-néha. Én is kiborulok néha, más is. Ez mutatja, hogy ember. Azért mert sztár, már nem is borulhat ki nála a bili? Ez nagyon műmájer, ezen kiakadni..

 35. nem az a baj, hogy kiborult, hanem hogy mindenki kussolt, velem a főnököm elkezdte ezt a stílust, de még őt is helyre raktam, pedig a “megélhetésem” múlik rajta! Gondolom nem a kis “senkinek” kellett volna talpra állni, de sehol egy producer vagy a puhapöcs McG?!

 36. Szerinted egy producer mit tud ilyenkor tenni?? A frogatás kellős közepén kirúgja Bale-t? Azért volt mindenki kussban mert mert ők jobban függnek Bale-től mint Bale tőlük! Amúgy a producer Bale mellé állt az eset után!

 37. Egy ideje nem írtam ide de ez a post érdekes:). Én nem vagyok benne biztos, hogy ez a felvétel nem megjátszott, de ki a tökömet érdekel hogy mit csinál egy színész??? Engem mindig a végeredmény érdekel és ha egy film jó, akkor leszarom magasról h az az ember egy bunkó, megcsalja a nejét, vagy alkoholista. Vannak színészek akik a föld legnagyobb taplói, de jó színészek és ez a lényeg, beleborzongok egy egy jelenetbe, amiben játszanak. Egyébként mindenkitől kérdezem, bármilyen munkát végzel nem idegesítő ha több órányi kemény meló és kecsölés után egy nemtörődöm marha miatt elúszik a te munkád is? Bale magasan az egyik legjobb színész most véleményem szerint.

 38. hát bootsy nem erről beszélek én is, érzi ,hogy mindent megtehet és meg is tesz. Ilyen a világ sajnos! Nem kirúgni, meg stb. de 1-2 “nyugtató” szót valaki elregélhetett volna neki. Talán ez különbözteti meg a nagy rendezőket (Stone, Kubrick, Scott) akikről lehetett 1-2 mondát hallani, hogy bánt és ha kellett beszélt a “sztárokkal”, mint az ilyen bérrendezőket mint a puhapöcs McG, ugyanaz mint J. Mostow (meg van “tűrve”) és nem “egyéniség” mint Cameron, remélem ha ő nem is legalább a filmje fel fog nőni a feladathoz, bár kétlem.

 39. így akkor sem beszélünk senkivel, nemhogy a rendezővel, munkatárssal, csalódtam benne, pedig milyen jó pasi… nem indok rá hogy kiborult, gondolom ő többször cseszi el a jeleneteket, mint hogy a rendező belesétáljon.

 40. Engem csak az zavar az egészben, hogy annyira hangoztatja, hogy így profi, meg úgy profi…aham. Egy profi szerintem nem így kezeli a problémáit. Akárhogy is vesszük, ez hülye rinyapicsa viselkedés és kész. Színészileg egyértelműen egy zseni (A Gépész, ugye, akár) de emberileg, hm.

  Semmi köze nincs ennek filmjeihez, vagy az átéléshez, egyszerűen lófaszjóska módjára viselkedett. Aki ezt nem látja be, az vak.

 41. Ezt nem bírom elhinni. Ez nem lehet igaz. Jómagam színész vagyok egyébként. Megértem, a szituációt.Zavaró lehet, és amint a felvételből kiderült, nem először történt ilyen, hogy ez az ember a setbe sétál felvétel közben. De mégis…ijesztő nem? Úgy értem, valami mocsok gáznak kell lenni a forgatáson, és borzasztó stress level-nek kell uralkodnia. Ijesztő, én mondom. Kicsit fáj ez nekem.

 42. Ne mondjátok, hogy ti még nem ordibáltatok le valakit a hülyesége miatt… McG-t meg nem kell fikázni, ha valaki a világ legnagyobb költségvetésü filmjein dolgozik az legyen annyira profi, hogy tudja mikor hol a helye és amikor nem tudja, le lehet baszni érte. Remélem nem vírus, csalódnék az egész Terminator csapatban.

 43. Áh, ez már túllihegett dolog. A Nehéz idők-ben hasonló káromkodást vágott le. Vérprofi. :-)
  Bárkivel előfordul az ilyen főleg meló közben.

 44. McG:Just walk for five seconds..
  Bale:I don’t need any fuckin’ walkin’, he needs to stop walkin’

  Szerintem Bale kib@szott vicces.
  Ettol fuggetelenul csak egy teljesen hetkoznapi szitu, a szineszt megzavarjak a jelenetben, mint kiderul nem is eloszor es elpattan nala a laszti.
  Nem is kene az ilyesminek kikerulnie a forgatasrol es szerintem nem szabadna hirertekenek lennie.
  Oszinten, nem mindegy hogyan beszelnek egymassal?

 45. Elgurult a gyogyszeresuveg rendesen a Bale-nel. Még szerencse hogy nem kap éles lőszereket :)

 46. A törlésről: Aki szerint az vita amit betegesh csinált, az gondolkozzon kicsit a vitákról. Segítsek? A személyeskedés nem való felnőtt vitába, a “szánalmas aki szerint emiatt bale most kisebb ember” pedig személyeskedés, akárhoyg is nézzük, és további anyázást vont maga után, ezért lett kitörölve, amikor sandor meg betegesh már egymásnak esett “nem is olvasom el amit írsz” szinten. Plusz a “csináljatok jobbat” érv is elhangzott kcisit átfogalmazva.

  És aki tudja hogy off, jelöli is hoyg off, az főleg ne lepődjönmeg, hoyg törölve lesz, mivel baszott inkább levélben megírni az észrevételét, mert lusta dög.

 47. tegyük fel, hogy ez az egész igaz, és nem csak plusz érdeklődésre hajtanak:
  pont tojok rá, hogy ki-kivel ordibál, ha a színész jól játszik, meg a film is jó, akkor felőlem nyomorék etióp csecsemőket is húzhat a f*szára szabadidejében, nem izgat. valószínűleg soha az életben nem fogom tapasztalni, hogy C. Bale hogyan beszélne velem személyesen, ezért nem is érdekel. ha vki ez alapján azt mondja, hogy “ez a Bale milyen p*cs, nem is fogom megnézni a filmjeit”, azt csak sajnálni tudom, az előítéletei miatt…

 48. jólvan, egyáltalán nem volt vita szerintem sem, de nem is észérveket hangoztattam.. ahogy az sem az, h így nem viselkedik egy profi színész. a véleményem attól még az, h egy ember – egy színész is – önmagához képest reagál mindig, így bale is – de nekem ez nem volt visszatetsző, ennyi. üdv.

 49. Nmetom gyerekek, én negyedszerre hallgatom, és szakadok a röhögéstől.

  Emberek. Vannak ilyen hirtelen haragú emberek. Ennyi. Ettől még lehet hulla jó fej…

 50. why the f*ck are you walking right through? “Ah ta da da da”-like this in the background? What the f*ck is it with you? :D

 51. szerintem tök jófej a csóka :-D
  saját magamra emlékeztet (nemcsak szerintem :-)
  rohadt idegesítő tud lenni, ha valaki már 3* csinálja ugyanazt a hülyeséget és abban is igaza van, ha jelenet közben kezdi el a hülye cseszegetni a világítást akkor azt már nem nagyon leeht használni:-P

 52. Én nem találkoztam olyan hsz-el, ami arra utalna h emiatt az eset miatt nem nézne több Dale filmet. A magam részéről ezután is fejethajtok a színész előtt, viszont nem értem miért kellene szépíteni a tény, miszerint egy elég durva hisztérikus rohamot kapott, egy számára kezelhetetlen helyzettől Fel lehet qrni magát egy szituáción, ám egy szimpla 2 mondatos leb.szással el lehetett volna intézni az ügyet, vagy egy olyat odaszólni, h “ha még1x ez meg ez történik, itthagyom az aznapi forgatást, aztán csináljátok tovább nélkülem” és kész.

 53. ez qrva nagy. rendesen kiakadatt.
  hát nem tudom én is feltudom qrni az agyam ha vki szétcseszi munkámat.szóval megértem, feltéve ha ez nem kamu!:)

 54. lehet megint elnyeli a spamszűrő a linket, a dailymail-en van egy cikk erről az esetről csak rá kell keresni.

 55. Én is szoktam ennyire pipa lenni, de az évben egyszer, akkor is öreganyám éppen leégeti a konyhát és tűzoltót kell hívni (minden évben eljátsza). Amúgy rém nyugalmas vagyok, de ez nekem ismerős. Brit, de jól nyomja az amerikai angolt. Pont mint House. Jót mulattam rajta.

  Ha igazi a felvétel, akkor ez Bale-re vet rossz fényt, mert anno azzal gyanusították, hogy megverte az anyát és a hugát. Pont azért mert hirtelen haragú, ki tudja.

  “Fuckin’ ass”

 56. én végigröhögtem, nem tudom miért kell ezért Bale-re kiakadni. nyilván nem röhögnék, ha velem ordibált volna, égne a fejem, valószínűleg azért, mert elkúrtam a jelenetet. én is nyugis ember vagyok, de irigylem azt, aki még soha nem bukott ki így. bármitől.

 57. Minden forgatason hasznalnak rejtett mikrofonokat. Ez siman lehet igazi is a minöseg alapjan. Ha studioban voltak, mindenkeppen. De a mikrofonok technikaja miatt utcan is kiszürte volna a hatterzajokat. Ugyanis erre van kitalalva, hogy csak egy iranybol veszi fel a hangot. Nevezetesen a szinesz szaja felöli iranybol :-P

  Gondoloma jelenetet megszakitva kezdett el kiabalni, a hangosito meg ugy gondolta, nem allitja le a felvetelt :-P

  Az mar mas kerdes, hogy en a 10 eves filmes karrierem alatt nem hallottam egyszer sem ilyen ordibalast egy szeten, pedig dolgoztam eleg primadonnaval.

  Van hogy neha kiborul valaki es vita van, de üvöltözes nem nagyon. Es nem ilyen sokaig. Bale kicsit tullihegi a dolgot.

  A kuss-t a hatterben megertem. Gondolom mindenkinek kellemetlen volt. A feszelyezett csend….

  Amugy az engem is idegesit, ha valaki (es altalaban a vilagositok es kellekesek/diszletesek) nem tudnak csendben illetve nyugton maradni forgatas közben. Altalaban ez szokott a problema lenni az esetek 90%-ban.

  Szoval meg van az eselye, hogy valodi, aztan felhasznaltak virusra, de Bale mindenkepp egy f*szkalap.

 58. Lehet akármilyen rossznapja, beleélheti magát akármennyire a szerepbe, de így beszélni valakivel csak akkor lehet, ha az ember qrvára el van szállva magától. Ő ilyen, f@xkalap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.