Bale felrobbant

Ha Bale a többszöri megzavarás után kifakadt, ha vírusnak tervezték a káromkodós felvételét, egy biztos, a tegnapelőtt netre szivárgott hanganyag úgy terjed, mint valami erdőtűz. Rengereg paródiába nyomták bele (itt egy traileres, amikor az üzenetrögzítőt nézik az hatalmas), meg ilyen képeket csináltak, meg pólót, hogy we’re done professionally, meg ilyesmi.

Amúgy úgy tűnik valós, legalábbis a csávó akinek leordította a fejét az már nyilatkozta, hogy nem haragszik, meg ilyesmi. Bár ez is lehetne a show része, de úgy tűnik nem az.

human
írta
2009. 02. 04. 17:50
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Bale felrobbant” bejegyzéshez

 1. Az a trailer elég hardcore, nagyot röhögtem rajta :D Nem tudom műbalhé-e, de ha igen elég sikeres volt vazz…

 2. Szerintem az kifejezetten szomorú, hogy gyakorlatilag ezzel reklámozzák a filmet. Lehet ezt kreatívabban is, lásd pl.: Tropic Thunder-kampány.

 3. Jaja, reklámnak elég szar lenne. Mondjuk ezek szerint beszélnek róla. Akkor végül is…izé. Ki érti ezt.

 4. Az Urban Dictionary legújabb szócikke:
  Bale Out

  When someone’s stress level explodes to an epic proportion and a 5-minute f-bomb-laden tirade is unleashed on the unlucky soul who was in the wrong place at the wrong time — much like Christian Bale on the T4 set.
  Pam was trying to study for her midterms in the library but the kid across the table kept tapping his pencil to his ipod making her Bale out and get suspended from the library for a week.

 5. Én ez alapján nem tudom, hogy melyik Bale filmet akarják vele reklámozni. Nem hiszem, hogy így mindenhol célt tudnak érni…

 6. Human, komolyan gondolod, hogy Bale belemenne abba, hogy egy vírusmarketing kedvéért lejárassák őt? Vagy akár McG? (Hiszen az ő inkompetenciájára is rávilágít ez a hanganyag.)

 7. mar miert vilagitana ra McG inkometenciajara? szerintem a sajat erdekeben jol tette, hogy hallgatott…

 8. 3 vagy 4 szer halgattam meg a felvételt és szerintem kamu, de ha mégis valós akkor jól át lettem verve magam által :S

  A traileres videó nagyon jó, fetrengtem a szföldön.

 9. Hát nem hittem volna még tegnap hogy ez a John Connorból- Vég Bale-be való átalakulás ekkora hátszelet kap mindenféle videók és képek által :)
  Mondjuk szerintem is félig igaza volt félig meg taplóként viselkedett..

 10. “mar miert vilagitana ra McG inkometenciajara?”

  Azért, mert hagyja, hogy egy ilyen szituáció előforduljon a forgatáson. Mondanom sem kell, hogy pl. Jim Cameron másképp reagált volna. :)

 11. na msot már kíváncsi lettem egy híres Cameron rendrakásra, hogy mindenki tényként kezeli, hogy leoltja a színészeit egy reklámmal együtt 200 milliós filmben

 12. remélem rárakják legalább az eredeti dumát az extra dvd-re:) így nehéz lesz a szokásosat nyilatkozni hogy “a forgatás élete legnagyobb élménye volt, mindenki fantasztikusan dolgozott a stábban, alig várja a következő rész forgatását”

 13. hehe,
  olvastam egy fake bale bocsánatkérő levelet, kiba jó.
  megpróbáltam beírni ide, de nem engedi, mert spamnek nézi.
  what the f u c k?

 14. ha már rendezők meg producerek, én inkább mondanék mondjuk egy lucast, bár lehet, akkor most azt olvasnánk, hogy tök más fogja játszani john connort, és digitálisan lesz kicserélve, lol

 15. DCIJB
  Igen, mert Cameron megteheti, mert vegul is 3 oscar+minden idok legnagyobbat kaszalo mozija, na meg par igen sokat kaszalo blockbuster, vagyis az abszolut penzszallito, szoval nagyobb nev, mint Bale, McG-nek meg ez az eselye feljutni az A ligas rendezok koze, az eselye a glamour lifera, most ha a helyeben lennel, te elcseszned az egeszet egy veszekedes miatt? nem hiszem…

 16. A nagy színészek hisztis öntörvényű primadonnák, ezt már a What Just Happened-ben is láttuk (meg tropik tander), én se mernék beszólni McG helyében, mert a végén még Bale szakállat növeszt és felszed 15 kilót. :D

 17. Cameron már az Aliens forgatásán is elképesztően osztotta a helyi (britt) stábot, akik akkor még nem látták a Terminator első részét sem, így fogalmuk se volt róla, hogy ki ez a f***fej és mégis hogy képzeli ezt. Voltak is mindenféle konfliktusok ebből, Aliens DVD extrák között lehet sztorikról hallani és egy konkrét leoltás is felkerült (“szerezz egy kesztyűt” vagy mi a lényege).

 18. Ezek után egy olyat linkeljen már valaki mikor Cameron elküldi Arnie-t a csába vagy valami hasonlót :)

 19. jaja. halljuk! Mert ez annak tűnik, hogy ő is valmai segédet oltott le, nem pedig a sztárját.

 20. Madcows

  “McG-nek meg ez az eselye feljutni az A ligas rendezok koze”

  A ligás remdezők közé? Egy olyan franchise negyedik részével amiről minkenki tudja hogy a második rész után abba kellett volna hagyni és csak a a pénzért megy az egész+mítosz szétbaszása???

  Na ne nevetess…szégyen az egész…

 21. “Egy olyan franchise negyedik részével amiről minkenki tudja hogy a második rész után abba kellett volna hagyni és csak a a pénzért megy az egész+mítosz szétbaszása???”
  -meg nem lathattad a filmet, javits ki, ha tevednek
  -mindenki tudja? en nem, szoval az mar nem mindenki, es nem kellett volna abbahagyni, mert mar a legtobb fan vart egy T filmet a jovoben, hidd el nekem
  -produceri szempontbol minden film a penzert forog
  -igen, McG elott itt a lehetoseg, es minden jel az mellett van, hogy ebbol nem sul ki rossz dolog, vegul is az egyik legkeresettebb szinesz mar olvasta a forgatokonyvvet, es elvalalta, aki raadasul jol megvalogatja a szerepeit

  igy viszont amit leirsz, hiteltelen, majd a film utan…

 22. Attól függetlenül, hogy milyen Bale habitusa a vásznon kívül, és hogy milyen a munkamorálja forgatás közben, az látszik, hogy McG-nek nem volt meg a kellő tisztelete a nála nagyobb sztár főszereplő előtt. Kicsit OFF (amiért bocs), de épp a napokban nézegettem jutúbos videókat a Wrestlerről, és Rourke (aki szintén nem lehet egy egyszerű eset élőben) pl. több alkalommal is előadta, hogy Aronofsky kerek-perec a szemébe mondta, hogy elcseszte az utóbbi 15 évét a karrierjéből, de ha azt csinálja, amit ő mond, és ha tisztelettel lesz iránta, akkor jó lesz. És úgy lett, és jó lett, ugye… – Mondjuk az is tény, hogy McG-nek jelen esetben esélye sem volt ilyen erkölcsi fölénybe kerülni a setít lovaggal szemben.
  Hisz Bale-t így – szerintem – nem csak irányítania kellett, hanem alkalmazkodni is a profizmusához, és megteremteni a számára a lehető “legideálisabb” munkakörülményeket.

  Mert akárhogyis nézzük, ő nem egy ösztönös színész, hanem az a fajta, aki maximális erőbedobással, a legnagyobb precizitással (csak) megoldja a feladatot. A végeredmény szempontjából ez persze szerencsére mindegy, de a forgatás közben nem.

 23. Azert az Abyss forgatasan, amikor a csajt ujraelesztik es log ki a cicije, meg emocionalis csucspont es akkor Cameronek elfelejtettek bekapcsolni a kamerat. A foszereplo csaj meg ugy kiakadt, hogy elhagyta a forgatas helyszinet. A DVD’s extrakon sincs vele interju, csak a tobbi szereplovel. Hat igy.

 24. most láttam, bale sajnálja..
  vmi olyasmi, h elnézést nem kér, mert tudja, h amit tett, nem elnézhető. i was acting like a punk – mondta. hehe. (a kiborulás nálam azóta is winampban, így randomban gyakran szokott meglepni : ))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.