Borul az Iron Man 2-bili?

Az gondolom megvolt, hogy Samuel L. Jacksonnak nem akar fizetni a Marvel azért, hogy a második részben legyen. Ha nem volt meg, akkor most meglett. Mintha a Marvelnál nem vágnák, hogy a SHIELD előkerítése legalább +1 pontot ért a képregény rajongóknál, és végre növelte az ilyesfajta filmekbe vetett hitet, hogy talán összeszedik magukat és lesz átjárás, legalább a saját gyártású filmek között.

Erre most jött, hogy Mickey Rourke sem lesz a második részben, vagy nem úgy lesz ahogy azt pletykálják, akármit is hallottunk eddig. Azaz egyáltalán nem biztos, hogy Crimson Dynamot fogja alakítani.

Nagyon remélem, hogy az egyetlen tényleg blocbuster hősét a Marvel stúdió nem b*ssza el a második részre…

human
írta
2009. 02. 04. 01:47
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Borul az Iron Man 2-bili?” bejegyzéshez

 1. Nem igazán tudom eldönteni, hogy mit akarnak Rourke-al. Valahol azt olvasom hogy Crimson Dynamo lesz, valahol hogy Whiplash

 2. Csak lenne már itt a film, hogy eldönthessük, jó lesz-e, vagy nem :) De sajna addig még sokat kell aludni…

 3. Ezek a hírek igen lehozóak először Big L., most meg Rourke… Tényleg eldönthetnék, hogy kivel mit akarnak és jöhetne egy normális casting.

 4. A Terrence Howard –> Don Cheadle balhera mar senki nem emlekszik? :) Az kimaradt, szoval ez mar a harmadik kavaras.

 5. Ja ez már a 4., olyan hírek is voltak először, hogy Jon Favreau is ugrik a 2. részre. Pedig olyan egyszerűen hangzik, nem?
  Rourke-Dinamo
  Jackson-SHIELD is és Fury is nagyobb szerepet kap.
  Olyan egyszerű és perfekt, tökéletes!! Erre most ez van?! Ja és a legjobb, hogy a MARVEL mindig mást nyilatkozik mint az illető, persze ők a “jófiúk” mindig:-)

 6. Én simán el tudnám képzelni Rourke-ot Dynamóként, szerintem illene rá. Végülis ő Vasember orosz megfelelője és ha követik a képregény történetét akkor átáll Starkhoz a végén és még szimpatizálhatnánk is vele. Brutális párosítás lenne.

 7. A lényeg, hogy Justin Hammer lesz benne aki a világ másik legnagyobb Fegyvermágusa és ha valaki jobb gépet tud építeni mint IronMan, az csak ő lehet. (Tinkerer a másik lenne). Az hogy Rourke Dynamo vagy Whip lesz e az már nekem nem is annyira számít, még egy Ironman utánzatot lehet nem kellene bepróbálni.
  Szerintem meg a Fury dolog ráér az Avengers dolgokig, lássunk elsőnek ott folyamatot!

 8. Lehet, hogy velem van a baj, de egy Iron Man filmben Crimson Dynamo mennyit szerepelne úgy, hogy látszik az arca? Nem hiszem, hogy sokat, szóval felőlem őt játszhatja szinte bárki, nem lesz tőle sokkal jobb/rosszabb a film.

  Nick Fury-nek meg sok mást is el tudnék képzelni.

 9. Én most azt nem értem h ez most nem az Original Marvel univerzum amibe a filmek vannak???

  mert Nick Fury csak vmeik Unlimited szériában volt feka nem?
  alapból fehér a karakter.
  vagy ez már ilyen alkotói szabadság h azt csinálnak amit akarnak?

 10. Hát nem tom gyerekek az a baj hogy tényleg sok a pletyka az ügyben pl mot kavarodtam valahogy az imdb-re (ahol szintétn sok hülyeséget tudnak írni) ott Rourke Whiplash nak van írva szal …. se tudja , úgy döntöttem le is …rom, nem akarok több spoilert a filmről túl élményromboló ha már tudom hogy kik mit játszanak, ez véleményem xD
  Jah meg az hogy Downey a király :)

 11. remélhetőleg az Ultimate vonalat fogják követni (ezesetben nagyon fasza lesz a sorozat) és Jackson nagyon is fasza volt Fury-nak.
  Nemtudom, hogy mi a frászt kell folyton cseszekedni mindennel.
  Először Howard, aztán Rourke karakterével volt gebasz, most meg ez a Fory cécó.
  Hát egyet értek Human-el, ha most a Marvel ezt a karakterét is szétb***a a 2. részre, akkor le is húzhatják a rolót a továbbiakban.
  Ráadásul nemsokára itt lesz a Spidy 4-5, jön Captain America is, jönne elvileg az Avengers, szal végre lenne egy összehozott fasza sztori és most elkurni látszik.
  Hát Isten adja, hogy ne legyen igazam, nagyon örülnék neki.
  Mindenesetre, én a továbbiakban is várom a filmet, nagy reményekkel, és remélem, hogy a végén nem fogunk csalódni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.