16 hozzászólás a “Monsters vs. Posters” bejegyzéshez

 1. mondjuk én sem értem, miért esett vissza, teljesen átlagos a poszter sztem, egy normál animációs film lesz, nem világmegváltás :)

 2. Azok a repülő csészealjak vagy mik, úgynéznek ki mint a hátmaszírozóm. Tudjátok aza 4ágú izé… :D

 3. A cím azt mondja hogy Monsters vs. Aliens. Na itt akkor legyenek szörnyek és földönkívüliek, ez a fehérgandalf csaj pedig húzzon vissza a helyére.
  Minden, de egyszerűen minden animációs filmet széjjel****nak valami humanoid szereplővel.

 4. Az épületek is mintha elég vegyesek lennének a háttérben, de sebaj, reméljük kellemes lesz.

  Obi, azért humanoidból több is van a poszteren nemcsak a gandalfcsaj.

 5. Obi1 segítek: a csaj óriás, ezért szerepel a filmben. Egyébként meg nem lőnek főbe, ha nem nézed meg, szóval . . .

 6. De ugye? Mindig úgy gondolok erre a filmre (már vagy egy éve kampányolják), hogy majd megnézem, mert szórakoztatónak néz ki (máig az Incredibles a kedvenc animációs filmem), és akkor eszembe jut, hogy a fő történetszál elvileg a bazinagy csaj körül fog forogni, és akkor lelombozódok.

 7. Jani, ha azt akartam volna írni hogy átlagos a csaj, akkor ezt írtam volna:
  “ez a teljesen átlagos méretű fehérgandalf csaj pedig húzzon vissza a helyére.”
  Ezt írtam? Hát nem, szívás.

 8. Az a baj a Dreamworks-el hogy a Shrek és (akiknek jobban tetszett mint a párhuzamos megjelenésű Wall-e) Kung-fu panda azon túl elég sok mindent elrontottak sőt a végén még a leghíresebbet, a Shreket is szériában.Mindenesetre döntsenek a nézők…poszter alapján tuti nem lehet/szabad dönteni.

 9. hol írtma, hogy a poszter miatt most akkor nem nézem meg? Ellenben sehol nincs egy jó poszterhez képest, az egész reklámhadjárat eddig ötlettelen, a trailerekkel eggyütt is igazából, viszont a film alapja jó is lehet, így tuti megnézem.

 10. Az a benyomásom mintha az amugy jól beállított animált karaktereket a poszteren kicsit megfotosoppolták volna.. Legalábbis a gigapuna trailerben nem így nézett ki.

 11. Hát nemtom… én még várom, és nem írtam várólistát amin lejjebb csúszhatna, hozzám általában csak úgy becsúsznak a filmek, hogy “jéé, ez felkerült torrentbe CAM verzióban, akkor adják a mozik, meg kéne nézni”.

  A lényeg, hogy trailer alapján még érdekel, a poszteren szerintem is picit furi lett a “gigapuna” (MStipee után szabadon).

 12. Emberek, ne akadjunk már ki a nőn!
  A monszterek mind egy-egy régi filmklasszikus szereplői. A kék izé a “Blob”, a nagyszemű bogár az eredeti “Légy” címszereplőjére hasonlít, a nő pedig “Az 50 láb magas nő támadása”. Egyedül az a hal-izé nem rémlik, de ennek alapján biztos ő is jött valahonnan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.