Ja, pontosan, megint Dragonball trailer

Ma vagy 20 levelet kaptam, hogy tudok-e róla. Hát tudtam, de nem akartam azokat elkeseríteni, akik Db-rajongók és még nem látták, mert hát nekik kiábrándító lesz. De hát nem tudtalak örökre megkímélni titeket, így most álljon itt a legújabb Dragonball trailer, a címkét követve meg ott a többi is, ugye.

human
írta
2009. 02. 05. 21:40
megjelenés
66
hozzászolás


66 hozzászólás a “Ja, pontosan, megint Dragonball trailer” bejegyzéshez

  1. Huhhh, de emlékeztet valamire. Ja tudom már Uwe Boll féle trailerekre :D
    Kb. 2 és 3 között lesz IMDb-n, ez nagyon kaki lesz, még a trailer is gáz.

  2. Biztos én vagyok az idióta, de én szeretem a Dragon Ball-t is, és ez a trailer is tetszik.

  3. Jó kis trailer szerintem. Látványosnak látváyos,bár nem emlékeztet az eredeti Dragon Ball világra, sőt. Viszont az az Evolution, mint alcím, igen zavaró :D

  4. Ez siralmas :(

    Eddig azt hittem hogy mese lesz (:D)
    de ezt látva jobb lenne ha mese lenne…:D

  5. Miért lenne kiábrándító?
    Aki fanatikus rajongó, annak már az előzőek alapján rá kellett jönnie, hogy itt nem pont ugyanazt kapja vissza majd, mint az animében. Ami persze nem feltétlenül rossz.
    Az anime is őszintén szólva inkább B-kategóriás (ezt gondolom sokan, főleg akik csak ezt látták, vitatják majd, de akkor is igaz), csak rendkívül felkapott lett világszerte, többek között nálunk is, a kereskedelmi televíziós vetítéseknek köszönhetően sokan csak ezt ismerik, ha animéről van szó.

    A trailer pedig szerintem egész jó, a filmtől magától pedig nem kell többet várni, mint mondjuk a a Death Race-től, a maga nemében (az robbanás, kocsik, fegyverek, gyilok, nulla történet – ez meg verekedés, kame-hame, Bulma kütyüi és a megkerülhetetlen idióta poénok Master Roshitól, bár Chow Yun Fat nem az a perverz öregember típus, úgyhogy remélem ez kimarad), de nekem a Death Race is tetszett a maga nemében, mert csak azt néztem, hogy mit lehet várni tőle és azt megadta.

    A robbanások, látvány így elsőre rendben voltak, nem kell tőle sokat várni, akkor nem lesz koppanás.

  6. Régen néztem a Dragonball-t, sokra ugyan nem emlékszem belőle de azért így is látom, hogy sok köze ennek a filmnek nem lesz hozzá. Annyira nem zavar mondjuk, ha kapunk egy agyatlan ámde látványos akciófilmet, amit a trailer ígér akkor én már elégedett leszek.

  7. De most mi? Ez a trailer igencsak badass volt. Repülő Hummer, városrobbanás, sárkány, szerintem tök zsír a maga kategóriájában. :D
    Bár A láthatatlan csávó elég gyenge.

  8. Miért is kiábrándító ez az újabb tréler?
    Semmivel sem lett jobban DB-os mint eddig, azt meg h csak a címe lesz ugyanaz most ez az előzetes se rombolta nagyon tovább (már nincs hova alább azért…)

    szval részemről megnéztem, de kb már semmi érzést nem vált ki belőlem :)

  9. Mióta hallottam róla, hogy lesz filmben, azóta várom, és jól ismerem a rajzfilmet is. Szerintem ez jól néz ki. Én várom.

  10. Lesz ez egyáltalán moziban? vagy direkt csak japánoknak készül? :D Mert nemnagy híre van… :(

  11. nincs mit tenni, ez lesz az új HSM.. csak énekelni nem fognak benne (remélhetőleg).
    disz iz ö bigining ov a bjutifúl frencsájz : DD

  12. hát ez eléggé “C”-kategóriásnak tűnik, vagy csak kisgyerekeknek készült? De még akkor is száni ez a trailer, pedig nyilván a “legjobb” jeleneteket vágták össze, ahogy az lenni szokott.

  13. igen, szerintem is 12 éveseknek készült, bár jobb mint azt eddig vártam, de még így is szar.
    ne értsetek félre én nagyon szeretem a dragon ball-t de ez nem lesz méltó a nevéhez. egyedül álló filmként lehet megálldogálja a helyét, de akkor miért ez a neve, lenne inkább a “hét hamburger hatalma” és úgy verekednének. úgyis mindenki ahhoz az univerzumhoz fogja hasonlítani, kb. olyan lesz mint a mortal kombat 1-2. bár azokat is megnéztem, de csak a játék miatt. egyszer majd otthon meg lesz nézve

  14. Oké.. oké… kompromisszumokat kell kötni. Ha belegondolok, jobb is hogy nem teljesen ugyanaz mint az anime. Végülis mi értelme lenne ugyanazt megnézni mégegyszer? Még a színészekbe is bele lehet törődni. (A két bombázó feldobja kicsit 8) )
    A varázsfelhő hiánya viszont kiábrándít egy kicsit. Mint hardcore DB fannak az volt a kedvenc “goku kiegészítőm”, és egy kocsival helyettesíteni… zomg.
    Legnagyobb baki: Roshi feje!
    vagyis haja.
    omg, nem egy egész részt lőttek el az animében annak érdekében, h ezt kifigurázhassák.
    +Goku karakterét vhogy rohadtul nemtalálták el ezzel a kölyökkel. Ha most komolyan csak a haja számított… neeee, biztos h találhattak volna nála vagy ezerszer jobb színészt is. Meg miaz h mikor meglátja Bulma motorját csak “Cool!”?! omg.
    Ahhoz képest h elvileg Toriyama is benne volt a készítésben :/

    Lényegtelen, el kell fogadnunk ilyennek a filmet, amilyen.
    Viszont aki arra a Kamehameha-ra a trailerben azt mondja h “igen, ez aztán feelinges, beleborsódzik a hátam,” én személyesen lövöm tarkón :D

    carnus out!

  15. Én szerettem az animet és ez is tetszik. Nyílván nem lesz olya, de mióta kiderült, hogy élő szereplős mozit csinálnak belőle ezen már a túl lehetett volna lépni. A látványra a trailer alapján nem lehet majd panasz. Lesz itt város letarolás, kam-hama, Piccolo, bunyó, és ez a csaj Bulma szerepében nekem annyira tetszik, hogy már csak miatta megnézem. Ami fura az Piccolo kézből lövöldözött piros akármi. Nem emlékszem már neki mi volt a speckója, meg arra se, hogy Zseniális teknős így begyulladt volna, mint Fáklya F4-ból.

  16. Én már nemis a filmet várom komolyan!!! :)
    Azt várom, hogy vetitség és sikeres legyen, és erre a név rátesz….akármien lesz sokan megnézik mert dragonballl, legalábbis aki fan :)
    akárhogy szidja minden dragonball fan, megfogja nézni, ha dvd-n dvd-n de megnézi mert db….ésha csak a dragon ball fanok fele nézi is meg moziba, már nem bukás….sztem kurvasokan vagyunk :) filmkészitöknek tök mind1 hogy mien ha sokan megnézik…sok film esetébe a név eladja…lásd terminátor 3….nem anyagilag bukás, hanem a rajongoknak nem tetszett…de az árát visszahozta mert terminátor…ittis igylesz :D

  17. Elmondom sztem mivel rontottak el:

    1.Roshi nem lesz perverz. atirtak a karaktert mar nemtom pontosan mert.

    2. Nem lesznek super sayanok. (ONNANTOL VAN ERTELME A SOROZATNAK IS, H SSJ-ok!)

    3.Mikoze az evolucionak a dragonballhoz?????

  18. Hát nekem bejön.semmi mást nem várok csak egy jó akciófilmet oszt csá pedig db fan vagyok.sárkányka a végén azért odabasz:)
    lol:ez itt még nagyon az elején meséli el csak jóval ezután jöttek a sayanok.a super sayanok meg még annál is későbbb…
    Viszont lehet hogy az evolúcióval pont erre akarnak célozni hogy goku super sayanná változik a végén…
    bár bizti nem de kituggya:D

  19. Kedves LOL “Nem lesznek ssjék” Azért nincs rendben mert ez nem Dragonball Z Hanem csak Dragonball.
    És ha nézted volna a sorozatot emlékeznél, hogy csak a Dragonball Z 100. része környékén lesz ssj goku.
    Én nagyon szeretem a DB. Mert végül is ezen nőttem fel. És akármilyen lesz a film nekem akkoris várós nagyon.
    És még a tréler is jó volt.
    Egyedül csak a szakált hiányolom Roshirol. De a szereplő osztás ott van nagyon. Szerencse, hogy gokunak nem egy gyereket raktak be mint a sorozatba. Remélem le nyomják moziba. Bár a mostani mozik kölcségvetése eléggé a béka segge alatt van.

  20. betegesh:
    “disz iz ö bigining ov a bjutifúl frencsájz”

    Nem tudom, hogy ezt te találtad ki, vagy vetted valahonnan, de akkorát röhögtem rajta.

    Egyébként szerintem sem lesz sok köze az eredeti mangához/animéhez.

  21. bazd nekem is egyre jobban tetszik:D
    és honnan veszitek h roshi nem lesz perverz?lehet h csak a trailerben nem mutatják…na mind1
    piccolo fight odabasz meg az atomnagy sárkány is;)
    én kíváncsi vok

  22. hát ez egy igen kellemetlen viccnek tűnik. csak a jó japán lánykák miatt érheti meg megnézni.

  23. trailer bejön, ha nem veszik túl komolyra akkor még vmi jó is kisülhet belőle…

    kben sem kell hasonlitani a meséhez, kbelül csak a nevek fognak egyezni oszt kész. és jól is van ez igy.

  24. ha olvastátok volna a dbthemovie.com karakter leirását rájönnétek hogy roshi ugyanojan vicces és perverz lesz goku ugyanugy kajás stbstb :D

  25. nem tudom, de sztem minden egyes újabb trailer egyre jobb lett, ahogy Sátán is egyre zöldebb:-) ez már teljesen jó, aki egy bunyós mesefilmet vár nem fog csalódni, szóval agyat ki! Egyre jobban kezd hasonlítani a “világa” az igazi DB-re, 1. trailer sárga sima kocsi, 2. trailer már kapszula motor, 3. repülő Hummer, lehet erre értik, hogy Evolúció :-P de komolyan sztem teljesen vállalható a cucc, megarobbanások ok, sok kame-hame, Sátán sátánian dörmög stb. nekem egyre jobban bejön, remélem a film is ok lesz+ha poénok is lesznek sztem remek kis szórakozás lesz!

  26. ok nemrossz de azért 100+ milliót egy profibb csapattal jobban lehetett volna hasznosítani, a trailer hangulatos

  27. Szerintem nagyon jó lesz. Engem simán emlékeztet a DBZ-re(mert ez DBZ, nem sima DB). Várós.

  28. Ja, és a szinkronokra nagyon kiváncsi leszek. Nem tudom milyen lenne, ha ugyanazok lennének a szinkronok mint a “mesében”.

  29. Ez nagyon faja lesz! Az animének se volt húdenagy története a hangulata viszont jó volt, a trailerben már jelen van ilyesmi hangulat főleg goku vs piccolónál, szóval nagyon várós! Jól néz ki, mortal kombathoz semmi köze. Dragonballhoz sokkal inkább!:)Végreeee!!!

  30. húú a szinkronra én is kíváncsi vok merr tuti h moziban az lesz!én goku hangját csőre gáborra tippelném elsőre…

  31. Sátán elég bután nézett volna ki a két kis csápjával, szóval nemgáz hogy ilyen komolyabbra vették a figurát, ahogy az sem hogy Gokunak lehagyták a nagy hegyes frizkóját.
    Bulma haja ellenben ocsmány, bár a kütyüjei ászok. De vajon a malackát meg a kiscicát hogyan oldják meg? Hol van Krillin? Repülő felhő és varázsbot lesz e?
    Merthogy eleddig nagyon úgy néz ki hogy a Sátánnal való összecsapása lesz ugye a történet fő szála.
    Bár gondolom az “evolution” dolog a történet kissé megváltoztatott voltára utal.

    OFF: Jans: Deathrace jó film, pont azt kaptam tőle amit vártam.

  32. hát..én nagy dragon ball rajongó voltam kiskoromba…de ez..kibszott szarnak igérkezik,szereplők,semmi eggyezés,jó nagy ratyi lesz…

  33. Ez baromi jó lesz! :)

    Én már most a 2. részt várom, mikor már piccolo gokuval harcol, az ellenség ellen. :D Namec-on!

    bocs hogy angol, de ennyi minden lesz benne legalább a mangából:

    Similarities:
    Goku is a Saiyan
    Picollo is a Namek-jin
    Bulma is a scientist
    Capsule Corp
    Yamcha is a desert bandit
    Chi Chi is a fighter
    Roshi is humorous
    Roshi likes women
    Goku has spikey hair and a bang
    Piccolo is green
    Mai works for Piccolo
    Goku has the 4 star Dragonball
    All 7 dragonballs summon Shenron who grants one wish
    Gokue wears an orange gi, and a blue gi
    Kame Symbol
    Roshi teaches Goku the Kamehameha
    Flying
    Mafuba
    Piccolo was imprisoned for years
    Piccolo spawns demonic minions
    Ki blasts
    Areal battles
    Oozaru
    Nyoibō is used, and called Nyoibō
    Tournament
    Bulma and Yamcha
    Goku and Chi Chi
    Dragonball landscapes
    Blown up cities
    Flying cars
    Piccolo’s ship
    Bulma has guns
    Yamcha is bad at first
    Goku runs around with ridiculously massive weights on his back
    The classic “Trek through the Desert”
    The original story of how the balls were created by man before we knew about Kami

    sok szált megynitnak, Namec-vonal, ugyhogy lesz dermesztő meg vegita meg mindenki, krlilin-is csak később. :) DB márcsak 2 hónap!!

  34. Sztem a Bulmát játszó csaj kellett volna Chi-Chi nek, akkor lenne aki hasonlít az eredetijére.

  35. Kesneme, kár h ennek a tizede sem derül ki a trailerből, szóval vagy okosan titkolják és ütni fognak rendesen ezek a filmben, vagy amire én számítok, benne sem lesznek. Amúgy honnan vetted ezt a listát?

  36. Személyszerint már láttam a moziban a szinkronos trailert, végülis nem rossz a szinkron, vagyis: nem a szinkron miatt lesz rossz… :/

    A film meg szarnak is vicc lesz, persze semmi baj nem lenne vele ha Super Fighters néven futna, a baj az hogy tényleg csak azért dragonball, mert ezért nézik meg az emberek….

  37. Szerintem se lesz az igazi,de ha 200 milliós költségvetéssel csinálnák,akkor is maradna keserű szájíz,szerintem…A trailer alapján 1-2 helyen sikerült eltalálni a hangulatot,majd a filmben kiderül,hogy mennyire…A csajok nagyon jók benne…:PGoku kamehameha-ja ritka fosul néz ki,de így kirázott a hideg.:D

  38. Nem tom mi ez a fikázás, legyen olyan mint a Shrek egy hülye egész estés animációs vacak? Ez film itt nincsennek olyan húde valós kinézetek. Picollonak más fejet nehéz lenne egy maszkmesternek csinálnia. Én várom és ne is hasonlítsátok előre Uwe Boll féle mocskokhoz, mert azok nem filmek. Ebbe több remény van.

  39. Mindenki szidja de mért. Én nagyon szerettem a mesét és végig is néztem. Be kell vallanunk, hogy egy rajzolt világot nehéz és nem is lehet vissza adni, mert ugye bár akkor kutya lények meg sárkányok meg elég fura éllővilág kellene a bojgóra. Meglehetne csinálni de szerintem csak pénzkidobás, nem az a lényeg. Sok fórumban kritizálják gokut. Szerintem jó a választás. Hiszen goku ereje nem feltétlen az izmaiból adódik, hanem génjeiből, kitartásából és barátaiból. Továbba sokan kritizálják, hogy nem japán. Kéremszépen Goku hogy lenne japán? Hiszen egy földönkívüli. Továbbá, történetileg is elkell térniük, hiszen egy sorozat tartalmát nem lehet visszaadni egy 1,5 órás filben. Legalább is úgy nem, hogy azok is értsék akik nem nézték végig. Nah de mindegy. Én fan létemre nagyon várom a mozit.Meg is fogom nézni. És majd ha az után nem nyeri el a tetszésemet, akkor fogom mindenki előtt fikázni. De addíg nem szólom le egy trailer alapján.

  40. mi értelme egy filmnek ami egy eléggé híres rajzfilm sorozatrol kapta a nevét, ha nincsen semmi köze egymáshoz a kettőnek? ha már az a címe hogy Dragonball akkor legyen már olyan is mint a Dragonball kéremszépen. :S most látványos filmnek elmegy de miért nem lehetne nagy költségvetésű filmet csinálni mert úgy is megnéznék írtó sokan. a rajzfilmet olyan szinten sokan szeretik hogy az eszméletlen és még azok is megnézik akik a látványt szeretik, ha meg jobb szereplők lennének benne akkor meg azért is mégtöbben megnéznék. mind1 ha ez télleg az lesz és télleg ilyen lesz akkor én maradok a rajzfilmnél. -.-‘

  41. rdanika írományára a válaszom: igen nem értenék hogy mi hogy van… de ha a film elején egy rövid, egyszerü, lényegretörő 5 perces beszámoló a történetről már mindjárt érteni. ez alatt nem az egész sorozat beszámolását értem hanem az Z-t csak pl” goku ürlény sátán barátok krilin x y bla bla harcok dermesztő bla bla bla bla” akár a star wars első 3 részét is egy sorozathoz adták hozzá és aki nem látta a sorozatot az is értette. és akkor már innen lehetne nem a film történetet hanem egy földet fenyegető harcossal/harcosokkal verekedni kámehámézni meg repülgetni meg ütni vágni meg minden… nem muszály az egész sorozatot egy már már vicces filmben összefoglalni hogy ha lesz folytatás még véletlenül se nézze meg majd senki mert olyan szar az első film. nah erröl ennyit most már elég ideges vok ahoz hogy ne unatkozzak tovább bye bye

  42. sztem ki kellett volna ragadniuk az első epizód fő vonulatát (DB – kristálygömbök keresése)
    és kész.
    Aztán csináljanak belőle sorozatot vagy mit. (Lásd X-men)
    Mindent úgysem lehet 1.5-2 órába elmondani.
    SZTEM

  43. Srácok, ez most ugyan olyan, mintha a Transformers (X-MEN, Pókember, stb.) filmben 1 az 1-ben a képregényt várnátok.

    Azért bele kéne gondolni, hogy képtelenség több száz rész történését belesűríteni másfél-két órába. Ez egy kissé scifi-fantasy-akció-kungfus film lesz, amiben történetesen a szereplőket ugyan úgy hívják, mint egy Dragon Ball című rajzfilm-sorozatban, meg többé-kevésbé olyan az egymáshoz való viszonyuk is. Ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.