Rum Diary a várólistán!

A minap említettem, hogy nekiugranak végre a filmnek, és Depp már a fedélzeten. Sokáig vártunk erre, hiszen a Félelem és reszketés Las Vegasban után újabb klasszikus születhet Hunter S. Thompson-regényből. És úgy tűnik, tényleg komolyan gondolják a munkát, mert újabb színészt, vagyis most színésznőt igazolnak (még tárgyalnak, de valszeg) le a filmhez: Amber Heard.

A forgatást március végén kezdik. Oh Yeah?

9 hozzászólás a “Rum Diary a várólistán!” bejegyzéshez

  1. lassan ideje lesz. ha olyan pörgősre csinálják, mint amilyen a könyv (nemrég olvastam, kb egy nap alatt, nagyon nyomatta magát) akkor zseniális lesz. mondjuk sztem a fele monológ kellene h legyen, h üssön is, máshogy egyelőre nem tudom elképzelni.

  2. El, persze. (remélve, hogy nem off)
    Hunter S. Thompson alteregója, Paul Kemp San Juan-ba utazik, ahol azokat a dolgokat csinálja, amikhez igazán ért: egyfolytában pocsolya részeg, néha napján verekszik, alkalmanként közösül, és mindezekről aztán rengeteg sokat gondolkodik :) Szóval igazi family-romantic-drama film lesz :)
    Egyébként én is kb. “végre!” Könyvet ezer éve olvastam, kb azóta várományos a film is.

  3. Annak ellenére, hogy H.S.T. mélységes rajongója vagyok, nekem a rumnapló nem tetszett. Összecsapott, pongyola fogalmazású munka. Vagy az is lehet, hogy a fordítás tré, ez esetben elnézést kérek. A filmet azért megnézem:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.