A hír amire sokan váltak: Szex és NY 2!

Hallottátok ma azt az egységes “k*urvaélet” kiáltást, ami a sok férfi szájából elhangzott? Most az okát is megtudhatjátok: a New Line főnöke 2010 nyarán a moziban szeretné látni a második Szex és NY filmet. Az első bevételi adatait látva ez nem meglepő, a főszereplők már alá is írtak, bár még se forgatókönyv, se időpont a forgatás kezdetére nincs. Ebből következik, hogy igazán érzik a lányok: ennek a folytatásnak van értelme, mert annyi elmondani való van még a témában. Ezt természetesen a jó forgatókönyvet olvasva konstatálták. Hah.

(ja, még az élesítés előtt kiszúrtam a címben az elírást, de nincs kedvem átírni vártakra.)

33 hozzászólás a “A hír amire sokan váltak: Szex és NY 2!” bejegyzéshez

 1. ha tényleg véletlen az elírás és úgy kardoskodsz h azért se írod át, akkor elég szégyen, amúgy még poén is lenne:) azon túl hogy a hír a férfiaknak érdektelen még így is nívós hír a Vega kép és a Dragon ball trailer után:D

 2. Amúgy nem fika akart lenni,mert bírom a filmbuzit, imádom a sorozatjunkie-t, csak megjegyzés.

 3. tudod miért írtam oda a zárójelet? elmondjam? hogy ne legyen 2-3 komment (mer tugye az első észrevétel után még 2 embernek legalább be kéne írni, ahogy mindig szoktátok) aki kiszúrja az elírást és megjegyezze, hogy “nem vártak-ot akartál írni?” amire be kelljen írnom, hogy de, csak elírtam és szerintem vicces lett így ezért nem írtam át. Aztán erre valaki megjegyezze, hogy minek védekezel satöbbi. Hogy ilyen off ne legyen, mitn amit most cisnáltunk.

 4. Sok nő (köztük én is) odavagyok ezért,szóval mindenképpen öröm számomra:) és ezt tartsátok tiszteletben kedves hímneműek!!

 5. Végül is sok féle közönségetet lehet célozni, a bunkó feketehumort kedvelő fanyalokat pl. engem, a bárgyú libákat pl. akiknek az első is tetszett. Ez van, azért k*urvaélet!

 6. Úgyis neked lesz igazad a címmel, Human, amikor az emberek csőstül adják be a válókeresetet a hírre hivatkozva.
  “Nem hagyom, hogy az asszony a második részre is elrángasson!”

 7. Ez nagy volt Kiskis :) !!!

  Várható volt, hogy az első rész sikere után elkészítik a folytatást… de azért én is csatlakozom a nagy többséghez:

  K*URVAÉLET !!!!

 8. Hehe… engem is elrángattak az első részre, de szerencsére nem csak nálam nem aratott nagy sikert a film, úgyhogy a másodikat max otthon nézzük DVDn, amikor nyugodtan alhatok…

 9. eléggé hidegen hagy, a többit se tudtam még eddig megnézni.
  Aki akraja meg költse erre a pénzét:D

 10. a keksz és nyújorkot nem azért utáljuk mert nőknek szól, hanem azért mert szar. a mondanivalója kb. kitöltene két reklámnyi hosszúságú filmet és kész.
  a gilmore girls pl normálisabb

 11. gilmore girls? Asse normálisabb.
  Az a negyvenötperc azzal megy el:dumadumadumaduma…aminek ráadásul értelme sincsen.
  Hiába vártam hogy beszójjanak a csajnak:
  “Te mindig ijjen sokat pofázol vazze?”

 12. A Gilmore Girls-ben legalább nem arra megy az egész,hogy milyen drága cipőket vettünk az újságírói fizetésünkből, meg, hogy minden második nap divatbemutatókra járunk,ahol mindenféle elkorcsosult tervezők anorexiás modelljeit nézegetjük sikongatva…Egyébként magával a sorozattal nem volt bajom anno,de ez a film tényleg borzasztó volt,nem kéne még egy belőle! Ja és lány vagyok.

 13. csatlakozom az előzőhöz. lány létemre végigszenvedtem az első részt, de ha fizetnek se nézem meg a másodikat. sőt, ha a pasim el akarna rá rángatni moziba, tuti hogy “elválnék” :D

 14. Majd ha az asszonypajtás eljön a rambó kaliberű filmekre, akkor én is megnézem a második részt! (amúgy sorozatként rendben volt…)

 15. igenis tud válóok lenni… én pl megnéztem az előzőt hogy mi olyan nagy cucc benne, hogy a hugi akárhánysszor szóbakerült, nyűszítve lefosta a bokáját.

  hát véleményem szerint ha megint azt akarják megcsinálni hogy csinálnak egy három epizód terjedelmű sztorit, amit aztán ugyanúgy összecsapnak, legyen. A dühítő az hogy ezzel milliókat keresnek, dollárban

 16. Nem igazán követtem a sorozatot se a filmet… de pár részt azért láttam.Mindig valami gazdag fickót vagy hireességet vagy valami hasonló (csúnya szó) celebet fognak ki.Most már alsó középosztályból is összejönnek fickókkal ha már összejöttek a ny-i felső tizezer összes himjével?? Esetleg valamelyik meg melegszik?
  Vagy mi lesz a sztori?

 17. elnézést, nem szoktam belemélyedni annyira a kommentekbe. Én is lenézem az OFF-ot:D Szégyen.Nem tudtam h a kommentedbe magyarázgatnod kell a poénjaidat, és most h megfordítottad a menetrendet értetlenkednek mások:D Télleg sorry. Úgy tűnik OFF nélkül nem élet az élet, sajnos.

 18. A hozzászólásom nem jelent meg ugyan itt, de akkor megint elmondom, hogy a 65 millió dolláros, szerintem irreálisan magas gyártási költség végül több, mint 400 millió dollárt eredményezett, míg a DVD eladásból 73 millió dollár jött be. Ezek után nem csodálkoznék, ha jönne még vagy öt Szex és New York film…

 19. Platschu mondta meg a tutit ami ennyi pénzt hozz azt folytatni kell.Bár sok férfi fogja a párja oldalán végigaludni a filmet de ez mellékes. Folytatni kell ha pénzt hozz legyen az akár Shrek,Transporter,Szives Bocsok stb. xD

 20. Engem az a kérdés foglalkoztat, hogy meddign fogják mé eladni Sarah Jessica Parkert 35 évesnek amikor már van vagy 45?!?

  Egyébként sajnos mivel a bnőmet elrángattam a Rambo ra ezért ő is visz majd erre a “csodára” (kurvaélet).

  Az előző film annyiban különbözött egy megszokott sorozat résztől, hogy a történetet 100 percbe nyújtották!

 21. tehát ő mondta meg és a posztban nem ezt írtam “Az első bevételi adatait látva ez nem meglepő,”

 22. Az első rész tényleg nem lett olyan zseniális… de a sorozatból felépült siker-felhőkarcoló talán tényleg lerombolhatatlan. azért jobban várom, mint a dragonballs-t, vagy mit…kackac

 23. A kurvaélet -kiáltáshoz én is csatlakoztam, pedig a sorozatnak nagy rajongója vagyok, de ez a 2. film még azt is le fogja rombolni a Szex és NY fogalom nimbuszából, amit az első esetleg meghagyott. Nagyon nem örülök neki. Az első film is elnyújtott, buta, unalmas és teljesen fölösleges volt, semmit nem tudott átvinni a nagy vászonra abból, amitől a sorozat szerethető és különleges, úgyhogy abban már most biztos vagyok, hogy nem fogok beülni a 2. filmre. Nagyon sajnálom, hogy a hölgyeknek ennyire nincs munkájuk mostanában, hogy forgatókönyv nélkül aláírtak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.