Michael Caine bekeményít a Harry Brownban

A történet valami olyasmi, hogy durva bosszút kell állnia. Nekem ennyi elég. Basszus, több hónapja meg akarom nézni az eredeti Get Cartert. Ez csak úgy beugrott az alábbi, Harry Brownból levő képek alapján.

Harry Brown, kezében a rendrakó

Harry Brown, kezében a rendrakó

human
írta
2009. 02. 07. 02:21
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Michael Caine bekeményít a Harry Brownban” bejegyzéshez

  1. Hát nekem bejönnek a képek.
    Nem csak Clint Eastwoodnak áll jól a kezében a fegyver 70 év felett…! A Takenben pedig Liam Neeson sem valami fiatalon írtotta a népet, viszont milyen jól csinálta.

  2. Ha elfogadsz egy jó tanácsot, a közelébe se menj a Get Carternek. másfél órát elvesztegetsz az életedből.

  3. az alakítás felől nem lehet kétely, biztos jó lesz, de hogy a a sztori, maga film milyen lesz az kérdőjeles, a képek meg fainak.

  4. Nem ugyan ebben a sikátorban fordították a Hp egy jelenetét…..ha nem is ebben dermesztő a hasonlóság…..

  5. ha micheal cain-ről van szó elhiszem hogy 180 évesen hidegvérrel kiírtja az egész világot, a get carter meg jó film érdemes megnézni. simán elfogadnék egy get carter kettő szerű filmet az öreg cain-nel

  6. …én is pont ezt akartam mondani, h akár Pest valamelyik aluljárójában is készülhettek volna ezek a képek (csak nekem az Árpád hídnál lévő ugrott be).
    Egyébként meg 180 éves bosszúálló???? Na és???? Egy pisztolyt idősen is el lehet sütni, nem kell egyből verekedni, meg nagy magasságokból leugrani stb.
    Ez pont az a helyzet, amikor az ember már nem tud elrugaszkodni a sok hoollywood-i giccsből és el se tudja képzelni, hogy máshogy is lehet akár “bosszúálló” filmet is csinálni…

  7. Szerintem az, hogy Michael Caine már nem fiatal nem jelenti azt, hogy nem is illik rá ez a szerepkör. Azért szeretem ezt a színészt mert az arca, a mimikája teljesen egyedi, jellegzetes és kifejező, úgyhogy a színészi játékot sem féltem, ha a forgatókönyv jó, és a megvalósítást sem szúrják el nagyon nem lessz gáz. Nekem várós ez a film a két két alapján.

  8. Erről az aluljáróról az a helyszín jut eszembe ahol megerőszakolják Monica Belluccit a Visszafordíthatatlanban…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.