Bale bocsánatot kért

Most akkor ezzel ideje is letudni a történetet örökre. Mivel az a felvétel nem friss, ezért egy rádióban nyilvánosan bocsánatot kért a viselkedésért. Azt mondta, hogy félig volt csak Bale, és félig Connor, akinek épp valami nagyon kemény jelenetét vették fel.

The thing I really want to stress is that I have NO confusion what-so-ever. I was out of order beyond belief. I acted like a punk. I regret that and there is nobody that has heard that tape that is hit harder by it than me. I make no excuses for it, it is inexcusable.

Meg lehet nyugodni, el volt merülve meg akármi, tök mindegy, a lényeg, hogy faszák legyen a filmjei továbbra is. Ha néha egy kis kiabálás az ára egy jobb alakításnak, akkor úgyis elviselik majd odakinn sok pénzért, amíg nem jön nála jobb színész ilyesemik nélkül, mi pedig sosem fogunk Bale-lel dolgozni valszeg.

Aki ezen kiakad, az gondolom Tom Cruise filmeket sem néz, mert hát a vallása ez meg az. Nem mindegy?

human
írta
2009. 02. 09. 17:02
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Bale bocsánatot kért” bejegyzéshez

 1. eh, mondjuk én nem a vallása miatt nem nézek Tom Cruise filmeket, mármint amikben ő az abszolút főszereplő.

 2. Engem ez az egész dolog nem is nagyon érdekelt. Bale amúgy nem nagyon szimpatikus figura számomra, de ettől függetlenül szeretem a filmjeit, mert jól hozza a szerepeket, s szerintem itt pontosan ez a lényeg. Az, hogy a magánéletben (vagy forgatási szünetekben stb.)-hogy viselkedik azt leszarom úgymond. Lehet, hogy egy bunkó sokszor, meg egy vadállat, de filmben nyújtott alakítás a lényeg.
  Tom Cruise filmeket meg azért nem nézek, mert az utóbbi időkben elég szarok, bár T. Thunderben állati volt, a Valkűrre meg nagyon kíváncsi vagyok.

 3. teljesen hihetően megbánta, őszintének tűnik+sztem még bántja is, hogy mit gondolnak róla az emberek!

  SPOILER

  Amúgy egy nagyon jó dolgot árult el a T4-gyel kapcsolatban (ez is hozzájárult kitöréséhez) amit ha jól oldanak meg érdekes is lehet, nem tudom engem felcsigázott. Szóval szerinte mint mindenki tudja Sarah Connor “őrült” és ez a tulajdonság John-nál is meglesz! Az említett forgatási napon is ilyet vettek fel állítólag, vagy valami ilyesmit!

 4. Az a baj a spoilereddel, h nem bírtam nem elolvasni. Nem baj, nem dől össze a világ, nekem tetszik az ötlet, így még jobban érdekel talán a film.

 5. Ne haragudj sandor8206, de ha neked millióid lennének és biztos lenne a helyed Hollywoodban még jópár évre, téged érdekelne, hogy mit gondolnak a rajongók, mert beszóltál egy “senkinek” ?
  Eddig egyébként nem hittem, hogy ez a felvétel igazi volt, de most meg akkor ezt a bocsánatkérést tartom feleslegesnek. Ezt a nagy szemethunyást meg nem értem, kisebb dolgok miatt is utálkoztatok már, most meg Bale a rendes srác, mert megmagyarázta, hogy “szerepben volt” ? Nyílván felesleges hőbörögni, más esetben sincs értelme, de az átlagembert az ilyen hírek elbírálása “élteti”, csak ezért lepődtem meg és írtam le ezeket.
  kösz a figyelmet :D

 6. “hibázott, belátta, lapozzunk. :)”

  hehe, ezt komolyan gondolod?:)

  én sosem értettem, az afféle távirányítható embereket, aki xy-t nem kedveli in real life és ezért nem nézi a filmjeit – elképzelem, hogy baromira érdekli egy film, de kiderül, hogy szerepel benne és vért izzadva, de csak azért sem megy el rá.

  bale egy faszfej, rászólt a sajtósa, hogy nem kéne, kiizzadt egy bocsánatkérést, de ettől még nagyon jó színész.

  david fincher is tapló, de kit hat meg, nem?

  mint ahogy uwe boll lehet bármilyen jó arc (mert az), a filmjei felejtősek.

 7. Rauer, csak érdekli a dolog valamennyire (persze a sajtósa is biztos hatott rá) mert akkor mit erőlködik 10 percen keresztül. Ha annyira leszarok mindenkit csávó lenne, nem lépte volna ezt, vagy nem annyira kemény, gondolom mindegyik halivúdi “sztárnak” vannak sajtósai és még komolyabb elszólások, beszólások voltak még is baszott rá az illető, hogy mit gondolnak róla:-)
  ja és Rauer “…de ha neked millióid lennének és biztos lenne a helyed Hollywoodban még jó pár évre, téged érdekelne, hogy mit gondolnak a rajongók, mert beszóltál egy “senkinek” ?…” Halivúdban ilyen nincs , hogy biztos hely, akármilyen zseniális vagy felkapott sztár vagy , minden időleges, sztem nem kell sorolni a sok bukott “sztár”+főleg ha a média kispécíz véged van like Cruise, és Bale-lel is kezdték! Na mindegy :-) Amúgy hallottad az eredeti nyilatkozatot egészében, teljesen hihető és nemcsak egy sajtóközlemény, hogy “sorry”

 8. nem azért nézzük meg egy színész filmjét mert szimpatikusan viselkedik a forgatás közben, hanem mert jól játszik. legyen a munkatársai baja ha egy köcsög filmen kívül, nekünk a lényeg hogy jól játsszon (és Bale jól szokott)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.