Ha még nem láttátok: S. Darko teaser

Igen, a Donnie Darko-t folytatják, méghozzá egyenesen dvd-re (áprilisban jön ki talán), szóval ez nem egy mozifilm trailere. A kult klasszikus folytatódik, írják szép nagy betűkkel itt a videóban.

update: a videó kamu, nem kell még 5 embernek beírni.

human
írta
2009. 02. 09. 01:58
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Ha még nem láttátok: S. Darko teaser” bejegyzéshez

  1. tessék? semmi köze Kellynek ehhez, miért For The Win? Absz érthetetlen a pozitív jelző használata, főleg ezen teaser után.

  2. De ezt most minek kellett megcsinálni…ugyanaz a nyúl…kishugival..áhh..ez kihagyós, nagyon. Remélem még a csavar is ugyanaz lesz a végén. Ma mindenről le kell húzni a bőrt.

  3. Elolvastam a plotot imdb-n, hát ez nagyonrossz. Bár olvasva az első plotja is nevetséges lehet.
    Alapvetően minden bejövős filmnek szeretem megnézni a folytatását, de ez még kétséges, mert túl nagy kedvenc az első. Egyelőre inkább újrázom azt.

  4. Ja kb úgy tűnik, h a filmből meg egy Britney klipből ollózták össze:D De alapból mi értelme lenne újra a nyulat elővenni, hiszen az Donninak volt a kis végzete.

  5. Ez kicsit off, de max törölve lesz:
    madcows, meg úgy általában (Human is szokott ijent, bár ő jobban érzékelteti), hogy a picsába esne le az irónia írásban két szóból. Soxor élőben sem működik ez 2 ember között ha nem ismerik egymást, nincsenek egy hullámhosszon. És ott legalább a testbeszéd segít. Írásban jó szerzői stilisztika szükségeltetik, hogy vki mindenki számára érzékeltetni tudja, de legalább egy szmájli:)
    Nem akartam osztósra venni a figurát csak soxor idegesít, amikor valakit hüjének néznek, mert nem vágja le egyből hogy a másik mire gondolt

  6. mikor először hallottam róla egyből rosz öteltnek tűnt, ez az érzés csk egyre erősödik

    ha ez most csak fanmade, az se számít , ezt nem szabdna engedni

  7. “meg fogtok kövezni, de nekem az eredeti se tetszett…”

    nekem sem, de meg kell néznm újra, hátha azóta be fog jönni. fejlődtem, na.

  8. Sztem sem nézős, főleg h nekem ennek nagyon horror-film beütése van, pedig eredetileg abszolút nem az a műfaj sztem.

  9. Első bejött, kíváncsi vagyok a másodikra is…max megerősödik a törvény, hogy a folytatások általában szarok…

  10. Wizardus, jól érzed, meg fogunk kövezni, winnie-t meg főleg mert mindig kötekedik:)
    Én most néztem újra, érdemes kipihenten elkezdeni, hogy ne vonja el semmi a figyelmed és elvigyen a hangulat.
    Bár most azt hiszem a DD kicsit mindent vagy semmit, vagy elsőre tetszik vagy egyáltalán.

  11. Szégyen. Érdemes megnézni az imdb-n, hogy a rendező micsoda kétes alkotásokat tett le idáig az asztalra, és ebből már lehet egy minimális szinten következtetni az S. Darko minőségére is. Richard Kellynek meg a DD volt az első filmje, volt vagy 26 éves, amikor megrendezte…

  12. A klip biztos fanmade, a jelenetek 90%-át már biztos láttam.

    A D Darkót pedig legalább 2szer meg kell nézni, de inkább 3szpr, hogy tényleg leessen. Elsőre talán ha a furcsa hangulata átüt, de másodszorra, mondjuk a picit teljesebb rendezői változat rajongóvá tesz.

    Elsőre nekem se tetszett, azóta pedig…simán all time top5.

  13. de most komolyan, idaig minden komentemben gyalaztam a dolgot, akkor miert most kezdenem el eltetni? eleve milyen hulye lennek, ha varnam? azert keves epeszu ember (es most lehet meg fogok serteni vkit, sry) varja ezt a filmet, ebbol is lehetett volna kovetkeztetni ;)

  14. nem, pontosan azt irtam, amit akartam, kar ragozni, mar miota offolunk (mar human is) az en ironikusnak szant kommentemen, lapozzunk legyszi :)

  15. Tudom, h kamu teaser, de azert leirnam mi jut eszembe ezzel a filmmel kapcs. Egyreszt a DD nagyon kerek tortenet, nem tudom minek neki folytatas. Masreszt viszont semmi baj nem szarmazhat belole. Ha rossz lesz, akkor nezzuk tovabb az eredetit, ha meg vmi csoda folytan jo lesz, akkor orulunk neki. Reszemrol end of story.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.