23 hozzászólás a “Még egy Crank 2 poszter” bejegyzéshez

  1. Egyszer tuti megnézem, ha nem is ujranézős lesz.

    Ez a Stahtam mikor alszik? Annyi filmben szerepel mint a fene :)

  2. Ez eddig nagyon bejön :D
    Ennyire agyament és komolytalan de egyben szórakoztató akciófilmet rég láttam már. Kellett a piciny lelkemnek :D

  3. Hatalmas film lesz,hatalmas színésszel..
    Nemhiába kedvenc színészem…
    NFR te meg szánalmas vagy! :P

  4. NFR: Köszönjük Emese!

    Ez a film marhajó lesz, szerintem :D (tömör véleménykifejtésem láthattátok)

  5. “he was dead, but he got better” :D
    ez a jelenet az előzetesben nagyon baba.
    várjuk várjuk
    és örülök, hogy statham nem érzi lealacsonyítónak ezeket a b filmeket, mert igazán jól állnak neki, és reméljük még sokat láthatunk majd tőle

  6. Egyet kell értenem NFR-rel bizonyos szempontból, aki jelen állás szerint közellenség, mert van véleménye. A nevében is elnézést kérek…

    A filmet egyébként én is tuti megnézem, az első részt meglepően élveztem. Már csak azt várom, mikor derül ki Jason-ról, hogy mennyire jó színész. Mert fut manapság, az oké… Deathrace meg Crank meg Blöff, de alakítania egyelőre nem nagyon kellett, a színész definíciója meg nem feltétlenül az, hogy kigyúrt kopasz emberek játszanak kemény fiúkat megállás nélkül.

    Popcorn kategóriában mindenképpen várós nekem a film.

  7. Uu de várom. Kell az ilyen agyeldobós baromság!
    És miért lenne szánalmas az ha valakik megpróbálnak színt vinni az akció egyre szürkébb világába?

  8. DeluksZ
    nezd meg a Revolver-ben hosszu hajjal es szakallal, abban a filmben lehet mondani teljeseggel, h nem akciosztar, hanem szinesz

  9. Az első rész adrenalinvadászós alapötlete jobb volt… meglátjuk, mire lesz elég az áram, abban ugyanis sajna nincs annyi ötlet.

  10. “He was dead… but he got better.” epikus szöveg :D

    Revolver-ben én mikor jó régen láttam, elsőre le sem esett h ez Jason Statham. de mindenesetre egyetértek madcows-al, kifejezetten szimpatikus színészi teljesítményt nyújtott ott.

  11. Éppen ez az a régi filmjeivel ellentétben most minden szarba eladja magát… Crank jó film volt, de még egy lóbőrt lehúzni róla és egy fuck fuck fuck trailer-el eladni… úgy-hogy mindenki áradozik. Megfogom nézni, sőt lehet tetszeni fog, de elnézést, hogy a sok birkával ellentétben én azért megszagolom a pofámba tömött stuffot nem-e véletlen szar.

  12. igen, te különleges vagy, mert már nem tudsz lelkesedni előre, míg mi birkák igen. A lényeg: fejezd be a személyeskedést, és nézd meg a fuck nélküli trailert, ez az orvos parancsa.

  13. Valaki írta h Statham nem igazán tud színészkedni meg h nem abból áll egy jó színész h kigyúrt és kopasz…Erre azt szeretném reagálni h elég sok filmjét láttam és ott van pl a :London sztem abban egy abszolut nem megszokott szerepet láthatunk tőle és sztem nagyon jól játsza..az más kérdés h a haja borzalmas de jól eljátssza azt a szerepet sztem..arról meg nem tehet h ezek a blöffszerű és Crankszerű szerepek jól állnak neki..:)
    ennyit akartam
    a filmet amugy én is nagyon várom az 1.rész nagykirály:D

  14. Ekoz megelőztél! Azonnal a Londont akartam felhozni ellenpéldaként. Imádom azt a filmet. Remélem ezt is fogom. :-)

  15. Nem ő az első akinél a sok egydimenziós karakter a háttérbe szorítja komolyabb alakításait (Revolver, London), ugyanígy járt pl. Vin Diesel. Mindenki a tripla x-re meg a halálos irambanra emlékszik, a Find me Guilty-ra nem sokan :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.