A bosszúszomjas Fallen

Úgy néz ki ez a robot lesz az a Fallen, akit a Transformers 2 alcímében emlegetnek, hogy revenge of the. Akinek elsőre nem tűnt fel, annak megemlítem, hoyg nem, ez nem renderelt, vagy filmbeli kép, hanem a filmhez készülő műanyag játékról egy kép, amit majd a kiskölkök tutujgatnak (meg a gyűjtők tartanak dobozban 20 évig, hiszen befektetés, sokat fog érni).

51 hozzászólás a “A bosszúszomjas Fallen” bejegyzéshez

  1. Nemtom mennyire fedi majd a filmbeli énjét, meg hogy ez így most igazából miylen magas, de nem tűnik olyan böszmének:S Jól néz ki, de nemtom, olyan fura:D

  2. Egy ilyen figurával saccra olyan 50 féleképp tudja magát megölni, vagy megcsonkítani az átlag 5-6 éves kisgyerek. :D

    Én mindig is azt gondoltam, hogy a Fallen többesszámban értendő, és a szétütött, tengerbe dobott elesett Álcákra utal, hogy visszatérnek mint a mesében. De így is jó, csak legyen sok robbanás meg narancssárga filteres körbejáró kamera. :)

  3. madcows:

    igazad van akkor itt valami félre értés lesz kíváncsian várom hogy kinek lesz igaza !!! egy személy vagy több ??!!! :D

  4. ” * The Fallen. He is based on a character introduced in the second Transformers: The War Within comic book (2003). He was one of the original thirteen Transformers, and became a servant of Unicron. Bay described the Fallen as “apocalyptic”.[3] He transforms into a Cybertronian aircraft.[92] The toy bears the Decepticon insignia on its abdomen.[93]

    Wikipedia

  5. Penig ez a kép erősen render gyanús, ráadásul ugyanazon a weboldalon van egy másik is egy további szereplőről és az meg aztán egyértelműen az. Egy ilyen hét-az-egyben jellegű, toronyház nagyságú barom (fanoknak: Devastator).

  6. én ha ezzel szembe találkoznék (nem hogy este, nappal is) tuti besz*rnék, a lábujjával kiszedné a szívemet
    lehetne már nyár :)

  7. mindenekelott tisztaznam kevesbe muvelt szemelyekkel, hogy ez az a figura, mait cca 30000 forintert gyujtoknek vesznek.
    aztan igen, a Fallen az egyik eredeti transformer volt, aki szovetkezett unicronnal. 3, igen, a fallen 1 robot, ne megy csapat.

  8. kori18: a magyar forgalmazóknak jár a FAIL, ez tuti.

    “He transforms into a Cybertronian aircraft.”

    Akkor ezek szerint hasonló lesz, mint Megatron az 1-ben.

    “He was one of the original thirteen Transformers, and became a servant of Unicron.”

    hát remélem, hogy Unicron-t nem akarják behozni a képbe, mert azzal nem bírna el egy film.

    a teaser trailer pénteken debütál a Péntek 13 előtt, a netre jövő héten hétfőn kerül ki Bay szerint.

  9. Öhm human szerintem ez render nem figura, én már láttam a figurát is guglinak köszönhetően és az messze nem ilyen minőségi, ha viszont ez a “robot replica” akkor szólj hogy hülye vagyok, bár azokhoz meg nem jár ilyen talapzat :D

  10. ez nem render, a régi fallen figurát meg láthatod googlival, ez az új filmhez készült. Ahogy ezeket leírtam a posztban, szerintem.

  11. ati:

    de igen, az gyujtoi figurakhoz jar.

    amugy en biztosra vettem volna, hogy a teaser nagyrobotja lesz a fallen.

  12. Az is kifejezetten a filmhez készült és ezen nekem gyanús hogy túl jó a festés és nincs 69370 helyen lesimítva, legörbítve, hogy nehogy leszúrjon vmi kisgyereket

  13. A nagy robotok képregényes emlékeim szerint mindig ilyen összeállt csapatos dögök, meg ugye amit írtak erről a Fallenről, az alapján a koncepció az lesz hogy

    FELTÉTELEZHETŐEN SPOILER

    Fallen érzékeli hogy a kocka a Földön van, jön megnézni, becsenget, de nem jön ajtót nyitni Megatron, beles hát az ablakon, odabennt Optimus hátulról húzza Arcee-t, dühbe gurul és bosszút áll, természetesen mivel táp, feléleszti az álcákat.

    /SPOILER

    Kissé Star Wars illatú, nem? Első részben győzelem, másodikban bosszút áll a gonosz, harmadikban pedig a “Trabant visszatér”. Mindenesetre én már várom nagyon :D

  14. Bay ezt is mondta, illetve egy rakat mas faszsagot is, opnt azert, hogy legyen meglepetes amikor valaki beul megnezni. es hogy az igazat megvalljam, nem tudom, hogy a nagy dog, aminek 2 tombhaz meretu kereke van ,mibol es hogyan all ossze, hogy az meg ertelmes legyen. amugy mar most le merem fogadni, hogy megatront kihalassa, es azzal lesz vege a filmnek, hogy unicron megalkotja galvatront.

  15. grime
    “nem tudom, hogy a nagy dog, aminek 2 tombhaz meretu kereke van ,mibol es hogyan all ossze, hogy az meg ertelmes legyen.”

    A teaserben látott keréken guruló “nagy dög” csak az egyik része Devastatornak! Tehát az nem a nagy robot, csak egy része, egyébként a képregényből neve is van: Scavanger, magyarul Dögevő. Egy bazi nagy markoló, és Devastor jobb karja volt (hogy a filmbe milye lesz, majd meglátjuk).

    Ugyanígy a Fallen mellett Devastatorról is van kép (jobban megnézve sztem ez a Fallen sem figura, inkább olyan fotosoppolt képnek néz ki).

  16. MStipee:
    A piramisos képek után -szerintem- az feltételezhető, hogy el van temetve ez a jószág, és majd Üstökösék kiszabadítják.

  17. vazz, komolyan, a devastatoros kép full kamunak néz ki, azon látszik a render. Namost vagy valaki itt sokkal jobb munkát végzett, és sikerült a valóságos műanyag hatást megcisnálnia (elég nehéz), vagy pedig ez is kamu. De a devastatoros zöld az teljesne kamunak tűnik, ezért is nem raktam ki.

    Bay interjúkat meg kár linkelni, hiszen előre szólt, hogy kamuzni fog összevissza azért, hogy legyen meglepetés. Erre fel készpénznek veszitek még midnig, amiket nyilatkozgat összevissza, fél évvel a Transformers 2 premier előtt. ne már.

  18. human megnézted azt az interjút egyáltalán? Szó se volt a film sztorijáról, sokkal inkább a forgatásról és technikai részletekről, pl. hogy még 13 hétig tart a vágás, jelenleg 2 óra 20 perc körül van a film hossza, IMAX jelenetek, egyiptomi forgatás ilyesmi. Ja meg persze villogott megint a Pentagonos kapcsolatával, hogy ő forgathat a legújabb katonai cuccokkal először:))

  19. Devastator nem alakul semmivé.
    Ő hét robotból áll össze egy bazinaggyá, ennyi, a lényeg – ahogy a neve is mutatja – hogy pusztítson. :)

  20. grime, az a bazirobot valami giganagy dömpereskocsivá tud átalakulni(nemtom, hogy mi a neve a járműnek), legalábbis a videó alapján annak tűnik, ha kikockázzunk a felvételt. Nemtom, hogy valóságban is akkora lenne, de tényleg elég nagy.

  21. én is gondoltam erre, de ahhoz túlságosan egyben van, hogy a devastator legyen, ahhoz pedig túlságosan nagy, hogy csak egy darabja legyen.

  22. Helló!

    ha jobban megnézitek, tuti h a Bionicle lego adta az ihletet, amire aztán rárakták az alien fejét, de van benne pici a pókemberes zöldmanó sisakjából is:)meg a balrog a vörös izzás miatt. a lábai meg Grievous tábornok.nincs új a Nap alatt,de
    örülök,h hello kitty fan nem volt a designerek közt…
    az első rész 2007 legjobb akciója,még a telefonomra is feltöltöttem,h a héven élvezhessem a látványt:D

  23. Igen Long Haul a dömper, viszont a trailerben nem őt láthattuk, hanem a markoló Scavanger-t, magyarul Dögevőt.

    Devastator eredetileg hat részből áll: Scrapper (Boxoló), Long Haul (Hosszúpofa), Scavenger (Dögevő), Mixmaster (Kevernök), Bonecrusher (Csonttörő), Hook (Horog).

    A filmben hét részből áll majd, viszont Bonecrusher-t már Optimus kinyírta az első részben így két új alkotórésze lesz Devastatornak.

  24. áá, ez a bajom a filmbeli transformerekkel, nem robotokra, hanem inkább ilyen űrrovarokra hasonlítanak.. mik ezek a piszkalábak? meg egyébként is, dübörögjenek, lépjenek oda, legyenek bazinagy lábaik, de ne legyenek ilyen átlátszó ilyen kusza részei.. jól néz ki ez is, de transformer-figurának
    illúzióromboló nekem : P
    (off: megatron se úgy néz ki igazából, ahogy kinézett a filmben, tök gáz)

  25. Ez a robi nekem nem tetszik.
    Abban meg még mindig kételkedem, hogy a trailerben a nagy dög az csak egy része az óriásrobotnak (ahhoz túl nagy). XD

    Megatronról meg annyit, hogy sztem sem volt a legjobb a kinézete a filmben -nem tetszett, hogy ilyen sok lemezből áll, de persze azért nem volt rossz. A többi viszont baromi klasszul nézett ki.

  26. Nekem semmi bajom nincs a robotokkal. Érdemes megnézni az 1. bonus dvd-jét, azon többek közt erről is van szó, hogy miért ilyenek lettek. Szerintem jó ez így. Szerintem.

  27. A Long Haul kép, ami terjed, NEM HIVATALOS, egy rajongó csinálta.

    Human, ebben a Devastator képben több évnyi! munka van, ennél viszont kizártnak tartom hogy rajongó csinálta volna, ráadásul korábban már volt info arról hogy gorilla testalkata lesz.
    SZVSZ a Fallenes és a Devastatoros kép is eredeti, egyszerűen csak nem végső – az első résznél is látványos különbségek vannak az elsőnek kiadott Optimus + Bumblebee képek és a filmbeli verziók között.

  28. A nagy robot tuti nem egy mégnagyobb egy darabja (a lába vagy mi egyesek szerint).Egyátalán ki mondta ,h lesz benne 6 részbol allo robot? Meg az is fura ,h 2 kereke van és dömper lesz. (egyesek szerint)
    Még tartom, h a Fallen nem egy név lesz hanem bosszu.Kamuhadjárat van.

  29. Weyuzg
    Te nagyon el vagy tévedve.
    Ki mondta hogy dömper lesz??? Markoló lesz! Olvasd el feljebb miért, unom már ismételni magam.
    A Fallen meg hivatalos poszteren is szerepelt már. Meg ha olvasnál tudnád, hogy a képregény sztori alapján is létezik Fallen nevű robot.

  30. a fallen az lehet többes vagy egyes szám is, a szövegkörnyezettől függ.
    a robot tetszik nagyon, bár az tény, hogy nem nagyon transformeres, de jól sikerült. az pedig hogy vékony, nézőpont kérdése, ha pl. éppen egy ház tetején állna és a kockák megfelelnének mondjuk a lakásoknak, akkor mindjárt más a helyzet

  31. Speedway:
    okéoké csak fura az olyan Markoló aminek 2 kereke van :) Esetleg lehetne inkább egy űrjármü.Álca oldalrol nem lepne meg.De tényleg nem ez számit csak nem kéne tényként kezelni mert te ugy tudod :).Nem tudom de én logikátlanságnak éreznék egy olyan nagy robotot aminek csak ez a háztömbnyi a lába :)

    És az ,h volt egy robot egy poszteren az nem azt jelenti ,h a neve Fallen.Ez csak a tippek tucatjai közül egy ,valóság alap nélkül.

    Illetve azt sem tudom elhinni ,h a magyarok olyan hülyék ,h rosszul fordítanák le a magyar címet.Gondolom akinek ez a feladata nem kapott infot arrol ,h a cim mit is takar ,fent hagyva az esélyt ,h rosszul lesz forditva.. ;)Elég hihetetlen lenne.
    Pontosan tudom ,h van Fallen nevü robot de annyi érdekesebb figura van nála és miért pont öt választanák ki a milliobol?Nagyon rövid idöre volt a történetben.Az igy létrejött cimbeli kavarásröl nem is beszélve.És a másik ,h egy kicsit sem hasonlit a fenti képen látható (sztem minen csak nem Tf) robot az eredeti Fallenra.

    Amugy köztudott ,h BAY nek fingja nem volt mi is az a TF szal nem lepne meg ha orbitális hüleségeket csinálna.Remélem nem igy lesz..

  32. brianaspirin: Fallen one ha egyes ugy tudom.Amugy Fallen az többes (ahogy a cimben is van)És enyhén szolva is logikusabb az elözményt ismerve :)

  33. Weyuzg
    Bocsi de folyamatosan marhaságokat irkálsz, nézz kicsit utána a puszta feltételezgetések helyett, ha már mindenképpen vitatkozni akarsz.
    Nekem egyébként főleg az tetszett, hogy a cím magyar fordítása nem lehet téves…

    brianaspirin
    A korábbi képeken Egyiptomban forgattak – logikus feltételezés lehet, hogy a Fallen egy piramis tetején áll…

  34. Ugylátom kilassitva a trélerben a nagy monszta vállán egy GOOGLE:O&K Terex RH 400 Hydraulic Mining gépes van kettényilva. Elöfordulhat ,h ez a nagy hídromboló-bot :) már eleve az összealakult(vagy annak egy része).Mert az a két nagy kerék a hátán sehogy sem illik egy ilyen markolóhoz önmagában.Na ez tény!!! :)

  35. Olá!
    Hát szerintem is kicsit lett (lesz) de kivárjuk a filmet!
    Amúgy meg szerintem tök fölösleges olyanon vitatkozni amiről mindenkinek csak elképzelése van! Az se biztos, h a két film történéseinek lesz köze egymáshoz (nem ez lenne az 1. ilyen “sorozat”)
    Szal amondó vagyok mindenki várja ki a végét vitatkozni utána is lehet!

    Üdv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.