Itt az új Tarantino film, az Inglourious Basterds teasere

Tegnap bereklámozták a reklámot, most pedig megjött (egyelőre rossz minőségben, amint lesz jobb javítom) a teljes teaser, kicsi ET körítéssel (senki se gondoljon az űrlényre). Tarantino kitett magáért, vagy gagyik lesznek az akciórészek? Merthogy ez a trailer a vérengzésnél picit köhög, de majd meglátjuk. Brad Pitt és az osztaga rendet tesz a nácik között.

update: a videó már szebb

update2: a yahoonál már HDben.

36 hozzászólás a “Itt az új Tarantino film, az Inglourious Basterds teasere” bejegyzéshez

 1. Az milyen mikor rohan a bazinagy géppuskával. ^^

  B.J. Novak -ot meg furcsa így látni. :)

 2. most őszintén, mond egy hasonlóságot e-között és a Terrorplanet között. Ráadásul nem is Tarantino rendezte…

  A trailert érdekesnek mondanám.

 3. Oh, yeah! Jónak ígérkezik, mondjuk mi mást is várhatnánk Quentintől. Vicces, véres, abszurd filmet, ami ebbe a háborús közegben szerintem nagyon belefér.

 4. 1.Nem Terrorplanet hanem Planet Terror
  2.A PT Rodriguez film nem Tarantino.Pff….
  3.Kurvára lehet ám véleményt alkotni egy filmról, egy olyan trailer alapján aminek a kép és hangminősége a béka segge alatt van és Brad Pitt-en kívül szinte semmit nem mutatnak a véleményem szerint legalább 2 és fél órás filmből.
  4.Háborús filmet összehasonlítani Tarantino előző munkáival?
  Erre a butaságra már nincs is szó…körülbelül olyan idiotizmus, mint anno Harry Potter filmeket ugrasztották össze a Gyűrűk urával.Mondhatom az is okos dolog volt…

 5. igen hát ezek a teaser meg sneak preview trailerek igazából csak arra jók hogy képanyagok legyenek az egysoros reklámszlogenhez.
  nekem tetszett :)

 6. mindenképp érdekes ez a film, már a témaválasztás miatt is (hiszen rengeteg nácis-zsidós-háborús film van, és a legtöbb ugyanazt meséli el, csak kicsit máshogy.) kíváncsi vagyok, hogy Tarantino hoz-e valami újítást, nem várt csavart, vagy csupán telepakolja a “tarantinós” dialógusaival, kissé groteszk jeleneteivel és karaktereivel. remélem, hogy a Death Proof után (ami a B filmek előtti tisztelgés, vagy mi) most nem a klaszikus 2. világháborús fimeknek akar mementót készíteni :D

 7. Azert basterds es nem bastards mert 1szer tarantino elirta valahol?
  Mer sztem marha gagyi, h helyesirasi hiba van benn, valahogy nem talalom poenosnak.
  Amugy szokasos tarantino filmenk igerkezik….henteles meg abszurdizmus!

 8. Okés, okés, de most…ez egyelőre csak egy sima II. vh-s filmek tűnik. Hol a Tarantino -félre őrület?

  Jó persze ebből a bemutatóból semmi nem derül ki…de..áh mindegy úgy is megfogom nézni XD

 9. lol
  allitolag azert, mert van mar bastards cimu film, es nem akarta, h ugyanaz legyen a cime

  amugy 2009 legjobban vart filmje abszolute, mar akkor az volt, amikor meg csak a cimet tudtam, szal most ver a szivem rendesen :D

 10. Én személy szerint hatalmas Tarantino fan vagyok! Minden filmjét megveszem és megnézem annyizsor hogy kívülről fújom a forgatókönvyet, de ne várjuk ettőla filmtől hoyg olyan legyen mint a ponyvaregény vagy kutyaszórítóban és akkor élvezni fogjuk, mert be kel valani hogy Tarantino a kill bill filmek után kiégett, magyarul nincs több olyan hatalams ötlete ahogy azt a 90-es évekbe megszoktuk. Ez van. … Sajnos

 11. Ja, volt már egy Bastards anno: egy 1978-as olasz film a Piszkos tizenkettő alapján. Jó szar is, talán az egyik legemlékezetesebb része a topless náci nők jelenete. :) Annál azért csak jobbat fog összedobni QT. Meglátjuk.

 12. Quiddy: Tarantino kiégett? Volt egy felemásan fogadott Halálbiztosa a Kill Bill után. Semmi más. Egy film miatt ne temessük már.

 13. na én a zenéjére leszek igen kíváncsi, h oldja azt meg.. mert ugye a 60-70-es évek zenéi itt bebuknának. sztem ennek kifejezetten a szimfónikus aláfestés állna jól. (mert azzal kicsit komolyan venné magát, már a téma miatt, viszont ahogy nézem, a megvalósítás meg az abszurd felé hajlik, tehát pont jó lenne)

 14. “allitolag azert, mert van mar bastards cimu film, es nem akarta, h ugyanaz legyen a cime” – madcows
  Jó de az Inglourious -ban is ezért van betűtúltengés?! :D

 15. Egyelőre várakozó állásponton vagyok az ítélkezéssel kapcsolatban. Azt tudom, hogy ez a film Tarantino édesgyermeke, melyet már lassan 10 éve dédelget… Ennek ellenére az ebben az előzetesben vetített képsorokból egy másodpercnyi Tarantino-hangulat nem köszönt vissza számomra. Szóval kicsit fázok én ettől, hogy olyasmibe vágta a fejszéjét, amit végül nem sikerült kielégítően megalkotnia (már amit én várok tőle persze, lehet hogy önmagának élete filmjét készítette el…).

 16. “Jó de az Inglourious -ban is ezért van betűtúltengés?! :D”

  Véleményem szerint a cím Brad Pitt ízes, már-már túljátszott akcentusára akar rímelni.

 17. Bp: ne is ítélkezz, szerintem a film még béta állapotban van, ez kb. az eddig elkészült anyagokból összedobott trailer lehet (de szerintem ez is nagyon jó). Az igazi előzetes majd később jön:) Én nem félek attól, hogy QT elrontaná, már csak azért sem, mert ha a saját készítésű filmjeit nézzük, amiknek ő volt a rendezője, akkor a sorminta így néz ki: Kutyaszorítóban zseniális, Ponyva szintén, Jackie Brown gyengébb, Kill Bill zseniális, Kill Bill 2 zseniális, Death Proof gyengébb. Most két zseniális jön:) Megjegyzem, hogy nekem a JB és a DP is örök kedvenc lesz, nekem mindegyik filmje nagyon tetszett, a JB-DP párosra is csak azért írtam, hogy gyengébb, mert a többség véleménye ez, én meg az elfogultságommal nem biztos, hogy számítok.

  I WANT MY SCALPS!

 18. Igen, igen, de attól még rengeteget kell ‘finomhangolni” a jeleneteken, hogy bemutathatóak legyenek. Mindegy amúgy, teasernek kiváló:)

 19. Hm ezzel a zenei aláfestéssel elérték hogy várjam :) Nagyon eredeti perspektívájú WW2 filmnek tűnik, nyami nyami.

 20. Nem kellene temetni a Mestert egy ilyen trailer miatt…

  Kiégett….fél Ausztrália sajnos kiégett, de Q.T.-ről ilyet írni egy film után ami zárójelben jegyzem meg millióknak ugyanúgy tetszik mint a többi rendezése…

  Illene leszokni az olyanról, hogy a film trailere alapján alkotnak emberek véleményeket és kritizálnak munkákat-még azelőtt, hogy magát a filmet látták volna.

 21. Nekem nagyon buktanak tunik. Az emberek azt sem tudjak mar, hogy mi tortent a 2. vilaghaboruban plusz ki ez a csapat ismeretlen szinesz? Nem tudom elkepzelni, hogy ez sikeres lesz az USA-ban.

 22. lol, mijen ismeretlen színészek? egyáltalán nem azok, arról már nem tehetünk, hogy te egyiket se ismered…

 23. Ja szép kis illúzió – szokás szerint – Tarantino-tól, kár h Hitler nem lövi majd szemen Pitt karakterét, nekem az bejövős lenne.

 24. Wazze…az emberek nem tudják mi történt a háborúban? Melyik emberek? Mert aki történelmet tanult az tudja…

  Ismeretlen színészek? Brad Piit? Ő ismeretlen? Meg mondjuk ismeretlen a rendező is? QT?

  Agya-ég….XD

 25. láttam végre jó minőségben!
  engem teljesen megvett!
  Brad Pitt beszédétől teljesen kész vagyok! hatásvadász, filinges, de én csípem az ilyet!

 26. Nem tűnik ez rossznak, de ne hasonlítsa már senki össze valódi háborús filmekkel az Isten szerelmére. Ez egy szokásos Tarantino féle groteszk kép egy bizonyos témáról, semmi köze a valósághoz kb. A gépfegyveres jeleneten nagyot röhögtem, azt megnézném h egy eredeti MG-t ki emel fel egy kézzel és még lő is vele:). Brad Pitt akcentusa király.
  A lényeg: jó szórakozás lesz, de nem szabad semmit komolyan venni benne. Egyébként ez inkább idegbeteg, mint groteszk sztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.