Nolan következő munkája: Inception

Ez azt jelenti, hogy nem most ugrik neki a Dark Knight folytatásának, hanem majd csak utána valamikor. Az Inceptionról jelenleg annyit tudni, hogy a Wb pénzeli (érthető, forgasson már nekik Batman 3-mat utána), és Nolan írta. A forgatást most nyáron kezdik. Reméljük annyira jó lesz, mint a Begins-Knight között forgatott Prestige.

human
írta
2009. 02. 11. 23:17
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Nolan következő munkája: Inception” bejegyzéshez

  1. Nekem Nolan sílusa annyira nem jön be. Mármint tényleg nagyon jól csinálja amit csinál, csak valahogy nem az igazi. A Prestige pedig nem is tetszett. Viszont ki tudja^^

  2. nekem az tetszik ebben a legjobban, hogy original forgatókönyv és SCI-FI!! ilyenbe azért monstanság ritkán fut bele az ember fia – Babylon A.D. volt talán utoljára. Remélem nem kapkodja el és ütni fog, aztán majd jöhet egy Batman – persze ha nem lesz az se nagy gond. Cameron is csinált egy Alienst meg egy Abysst két Terminator film között :)

  3. Nolan még rossz filmet nem csinált, sőt nálam valahol a jó és az istenkirály között van minden filmje(mondjuk az első 2t nem láttam). Nem hiszem hogy most kezdene el tucatfilmeket gyártani. Szóval várjuk. Nagyon.

  4. Nem nagyképűségből de úgy gondolom, ez egyértelmű volt, csak az elvakult fanatikusok hitték, hogy egyből neki ugrik a harmadik résznek (persze a rajongóközönséget nézve ez meglehetősen nagy birkanyáj), eddig se rohant, ezután se fog, az első film után is tartott pihenőt.

  5. szerintem fontosabb kerdes, h jonathan nolannek lesz-e hozza koze, ha nem, akkor annyira nem varom. inkabb akkor mar az interstellar-t. igaz, spielberg rendezi, aki mostanara mar mintha elvesztette volna kicsit a fonalat, ugyhogy tudja fene.

  6. Az elme rejtelmei, működése, esetleg irányíthatósága kapós témának számít, de én még nem láttam olyan celluloid-művet, ahol hihetően ábrázolták volna ezt.

  7. Most olvastam, hogy a stábhoz Leonardo DiCaprió-n kívül csatlakozott Marion Cotillard, Cilian Murphy, Ellen Page és nagy valószínüséggel Michael Cane-nek is lesz egy szerepe. Úgy tűnik, hogy Nolan meg Cane a B.B. óta elválaszthatatlanok lettek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.