30 hozzászólás a “Dragonball mesterek” bejegyzéshez

  1. Illik a filmhez na. :D
    De azt akkor sem bocsájtom meg, hogy Sátán volt az egyik legcoolabb karakter, erre egy iet csinálnak belőle…/de remélem tévedek!/

  2. Namost azért egy Mortal Kombattal teljesen jól elvan az ember egy szombat délután valami nassal meg lónyállal a kanapé elött, főleg társaságban.

    Jó lehet hogy ezzel is lehet ilyet majd, de amíg az előbbit élvezi az utóbbin valószinűleg kínjában fog röhögni.

  3. Ööö…
    lehet csak én vagyok rossz angolos, de mi értelme ennek a mondatnak?
    Master your destiny? A master nem egy ige. Ez szerintem helyesen: Be the master of your destiny. Nem? Lehet csak én vagyok hülye 11 év angol után.

  4. Inkább olyasmit jelenthet, hogy valamin úrrá lenni, azaz kerekedj felül a végzeteden, légy a sorsod alakítója etc etc, csupa buzi szöveg ; )

  5. Pár sör mellett biztos lecsúszik majd ez is :)

    @8: Van ige is ilyen, pl a sztaki szerint:
    to master: alaposan megtanul; felülkerekedik vmin; jól tud; megfékez; mestere vminek;

  6. Zseniális Teknős de gyökér már… úgyse fogják megcsinálni a perverzkedéseit gondolom… Akkor Goku az kicsibe lenne jó nem? abba láttuk többet:D Meg persze a Varázsfelhő robogása…

  7. ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy 10 éves kölyök nyomorékoskodása szórakoztatóbb lenne? :C

  8. Nekem bejön! Na nem a poszter, mert az biztos nem hivatalos, könnyen össze lehet dobni egy ilyet. Viszont a filmet nagyon várom! A trailer alapján jónak tűnik. Hogy nem olyan lesz, mint a mese? Talán jobb is… Goku, mint gyerek, Teknős meg egy perverz? Ezekkel csak egy Kémkölykök szintű, csak 12 éven aluliaknak ajánlott “mese” születne. (Pláne, ha Krillin is benne lenne, és KicsiÉn játszaná!)
    El kell fogadni, hogy ma ilyen stílusra van igény! Szóval én várom…

  9. Az a baj, hogy manapság a trailer alapján nem lehet megítélni semmit.
    Nézzed meg a Dragon Wars-t…

    A Trailer alapján azt hittük, hogy egy gigászi Fantasy-t kapunk, aztán erre egy olyan Zs kategóriás fostalicska ratyadék trágya lett belőle, hogy beszélni is fáj róla…

    Reméljük ezt nem cseszik el.

    Mortal Kombat első része kifejezetten nézhető volt, jól elszúrtak abban is egy csomó dolgot, de a karakterek legalább a helyükön voltak.
    Olvastam, újraforgatják azt is.
    A remény hal meg utoljára:)

  10. A DB poszterek lassan kezdenek mindent alulmulni.
    @8 igen, a hiba tenyleg az on keszulekeben van, a to master eleg gyakran hasznalt ige, mittomen to master certain skills.

  11. Youtubeon van egy video, ahol egyszerre megy a trailer, és az animéböl összevágott jelenete….ami a trailerben bennevan az egy az egybe bennevan az animében is, aki nemhiszi keresse m,eg…és aki azok után aztmondja hogy nem hasonlit a db-re az nézzen garfieldot! ennyi :)

  12. Trailer is gyenge, szereplök is, meg ez a kép is. Komolyan, erre sokkal több pénz,idö és tehetség kellett volna, hogy ebböl egy jó filmet csináljanak. De ez kaki lesz szerintem. Piccolo meg ultra gáz. Csajszi aranyos:)

  13. Kijött a Junior Novel ( a film története 90% os hasonlósággal, gyerekesítve) hát DB fanként azt kell mondjam sokminden megváltozott :S. Amiket írnak róla , azok alapján azért megnézem :) Ha kérdésetek van akk kérdezzetek nyugodtan.

  14. Én még mindig azt mondom hogy jó lesz. Human ha tudod tedd már fel az oldalra azt a vidit amit “kill3r21” linkelt be, mert ez sok embernek a tévhitét megmagyarázná.
    Amúgy Köszcsi a képeket nagyon jó.

  15. Akkor már most elnézést kérek azoktól akiknek ez az egész dolog tetszik : Szerintem GAGYI !

    Ötlettelen poszter, na meg az előzetes se győzött meg.

  16. Lehet tévedek, de a Dragon Ball-ba nem Songoku meg Vegeta meg stb van? Verekednek, káméhámé repkedés?

  17. Amit kill3r21 dobott be, az a trailerre valamilyen szinten illő anime-jelenetek, de néhol köze nincs hozzá, csak úgy összevágták. Biztos vagyok benne, hogy a film jelentősen el fog térni az animétől, ettől függetlenül nem vagyok benne biztos, hogy rossz lesz, majd meglátjuk, nekem nincsenek előítéleteim…

  18. Vegeta a húslevesben is, meg a Dragon Ball Z-ben is, bezony. Egyébként ez még mindig simán a Dragon Ball, nem a Z, sokaknak csak az a dragon ball, pedig volt annak egy előzménye is ám :D

  19. most oszhinten…kit erdekel a sima dragon ball? a Z az kurva jo, latvanyos fasza megminden. Erre csinalnak egy db filmet SSJ-k vegeta, trunks, goten, meg gohan nelkul!Miert????miert kellett ezt????

  20. Az elégedetlenkedőknek: Nézzétek meg, mert ha ez siker lesz, a folytatások már a Z világáról szólnak majd. A szerződéseket már megkötötték, a sztorit megírták.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.