Azoknak akik nem szúrták ki a Fallent (egyes szám), meg a Devastator játék

Nem, az a bazinagy bizbasz amire Optimus haverunk ugrik az nem a Devastator névre hallgató nagyrobot, hanem tényleg annak csak egy darabja. Látom a kommentekben, hogy ezt nehéz még mindig sokaknak elhinni, de úgy tűnik így van. Viszont előbb lássuk a Fallen gyerkőcöt, merthogy feltűnt a trailerben, nálam megszállottabbak pedig ki is kockázták.

The Fallen

Pont úgy néz ki ahogy a játékon, csak hát coolabb.

És akkor most következzen Devastator, bár csak műanyag változatban, de itt lehet látni, hogy mivé áll össze, ha rákattintasz akkor pedig láthatod, hogy miből. Azon kisebbek közül az egyik a nagykerekű (asszem a kampós).

Devastator toy

És igen, kérdés, hogy mit kezdenek majd a magyar címmel, ami a Bukottak bosszúja, bár ráfoghatjuk, hogyha most Birodalom visszavág az Álcák győznek a végén, akkor elmegy majd a magyarítás. Búnusznka meg a légytransformer van még.

Ja igen, még azt akartam, hogy könyörgöm, ne vegyétek már készpénznek amit Bay össze-vissza nyilatkozik. Iszonyat hypeos filmet csinál és beígérte, hogy mindenféle kamuhírekkel fogja telenyomni a netet (a fentiek nem azok, mert a játékgyártó kibasz vele), ami egy teljesen jó taktika, csak idegesítő amikor valaki azzal jön, hogy “Bay azt mondta nem lesz Megatron” “Bay azt mondta kicsi pónik lesznek a piramisos jelenetben” meg a többi, amikor a kamuhadjárat ezerrel dübörög épp, hogy maradjanak meglepetések a filmben.

21 hozzászólás a “Azoknak akik nem szúrták ki a Fallent (egyes szám), meg a Devastator játék” bejegyzéshez

 1. Annak a “kampós nagykerekűnek” van neve is, úgy hívják, hogy Demolishor.

  És nem Scavenger.

 2. Human megtennéd, hogy valahova beilleszted az összeállt Devastator figura nagyobb felbontású változatát? A képre kattintva csak az őt alkotó robotokról van (igaz szép nagy) kép. Köszönöm

  PS: már ha létezik belőle

 3. “Azon kisebbek közül az egyik a nagykerekű (asszem a kampós).”

  Scavanger, a markoló a nagykerekű.

 4. És ebből a 6 figurából össze lehet pattintani az egy nagyot? Kár, hogy elmúlt már Karácsony. :D
  Azt bírom amúgy, hogy azzal a tigris-izével, ami a homokon fut, kb. senki nem foglalkozik. Bár engem is hidegen hagy jobbára. :)

 5. durván néz ki a Fallen, azért remélem majd egyszer készítenek egy olyan részt is amiben Unicron is szerepelni fog

 6. Hát igy azért érthető ,h a hidromblolóbot csak egy darabja , ugyanis elég elbaszott egy törpe ez a devasztator.Meg sem közelíti az eredetit vagy annak az arányait.Sztem ez igy most béna!

 7. És amúgy ki ez a Fallen. Olyan jellegű negatív karakter, mint mondjuk Megatron, vagy rosszabb, erősebb. Mit akar stb.? Tud erről valaki valamit? Csak érdekelne.

 8. “…ráfoghatjuk, hogyha most Birodalom visszavág az Álcák győznek…”

  Háhá, látom már human-nak is beugrott az SW érzés :D

  Tegyük hozzá, egyáltalán nem baj, tán lesz harmadik rész is :)

 9. Elég komoly kis filmet hoznak itt össze, ahhoz képest, hogy ezek ilyen kis jópofa játékok alapjáraton :)

 10. Attól függ mi számít komolynak. Biztos komolyabb lesz a hangvétele, mert Fallen barátunk nem akárki, magával Unicron-nal szövetkezett. Ő meg nem volt olyan kispályás, mint Megatron. Ő bolygókat evett. Szóval lehet, hogy a játékfigurák jópofák voltak, de azért sokkal több van mögöttük.

 11. Szerintem jól néz ki, csak a történet se legyen elhanyagolva.Ne csak a látvány és a név vigye a hátán az egészet(hihi).

  Mellesleg hivatalosan Egyiptom is a Közel-Kelethez tartozik.

 12. Ne csak a látvány és név vigye az egészet? Az elsőt mi vitte? A csavaros forgatókönyv és a briliáns színészi játék??

 13. Megatron is szövetkezett Unicronnal, így lett Galvatron. (Az első egész estés rajzfilm szerint)

  Az a Galvatron, aki a legjobb főgonosz volt a Transformersben.

  Igazi csattanó nem Prime halála lenne … egyrészt, m ő a legkedveltebb karakter a koca nézők körében … másrészről az eredeti rajzfilmben is úgymond meghal.

  Az igazi csattanó számomra Grimlock és a dinobotok érkezése lenne. (Persze Bay azt mondta nem lesznek benne, de hát ki tudja …)

  Emlékszem egyszer volt egy transformers képregényem, amelyben Shockwave nagy pusztítást végzett, de aztán jött Grimlock és minden Decepticont lenyomott.

  Azt hiszem a

  Me, Grimlock … mondatot már sokan várják.

  Sajnos már az első mozit is a név és a látvány vitte … de egy igazi transformers buzi mint én ezt is kénytelen megnézni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.