[REC] 2 teaser

Ha az első rész nem lett volna elég, akkor most megcsodálhatod, amint megpróbálják majd folytatni. A lépcsőket meg a vér lepi be.

human
írta
2009. 02. 18. 15:24
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “[REC] 2 teaser” bejegyzéshez

 1. Az első rész teasere hatásosabb volt, bár a véres lépcsőt azért kicsit kellemetlen volt nézni, de nem félelmetes.

 2. Az első rész tényleg kiemelkedő volt. Viszont elég feleslegesnek érzem ezt a folytatást. Nem értem, hogy hogyan fog jönni a képbe egy kézikamera…vagy ez már nem kézikamerás lesz?

 3. Jó lesz ez!! Én nagyon remélem hogy ez is kézikamos lesz, mert úgy lenne az igazi a folytatás.

 4. Én egy Fps filmnek örülnék már, ahol ténylegesen az egyik szereplő szemén keresztül látunk mindent…

 5. ááááá jolessz ez skacok ezek a dübörgések meg a kommandós lihegése félelmében:)meg van a hangulata…..

 6. az első rész tetszett bár nem volt kiemelkedő szerintem, de simán élvezhető jó film volt, a befejezésből meg érezni lehetett a folytatást csak nem értem minek, szerintem teljesen fölösleges most azért nem kell új rész, hogy az amcsik készíthessenek még egy remake-et… de, ha jó lesz akkor jöjjön csak…

 7. szerintem elég korrekt volt az első rész. volt egy-két jelenet amikor égnekállt minden szőrszálam.
  ez viszont úgy tűnik az ideglelés 2 sorsára fog jutni.

 8. Az 1 baromi jó film volt.
  De ha jól látom a 2 most arról fog szólni h elszabadul a vírus és már mindenki zimbes zombis akkor az elég gatyra lenne :S

  talán egy olyat kéne h az 1-el párhuzamban van egy másik ház… vagy egy plaza. vagy vmi ilyesmi.

 9. Hmmm, ennél unalmasabb teasert még nem láttam. Az 1 nagyon tetszett, bár utána este nem tudtam aludni, és a szobatársam olyan furcsán hőrgött, mindig aszittem h. egyszercsak rámugrik, de végül nem :)

 10. Bár ez csak teasere, de ez alapján úgy tűnik sokkal filmszerűbb lesz mint az első, áldokumentarista, kézi kamerás félelem. Ha valóban így lesz, akkor bizony több oldalról is meg kell erősíteniük az új mű szerkezetét, mert az előző film hatásmechanizmusának kb. 70%-át a valódiság (egyébként sikeres) mímelése adta. Amennyiben ettől elfordulnak akárcsak kicsit is, és a nagy mozik képi szerkezeteiből kölcsönöznek, bizony nagy baj lehet, lévén, hogy kb. 58. zombifilm lesz ez a filmtörténetben.

 11. ha ez az első rész közvetlen folytatása lesz, és arról szól, hogy bemennek utánuk a fasza gyerek kommandósok, hogy majd ők rendet csinálnak, közben meg őket rakják rendbe, na akkor nem lesz ez olyan tré folytatás. reméljük, nem kúrják el, mint a blair witchet vagy a 28 héttel későbbet.
  kíváncsi vagyok, mennyire mennek rá a véres, durva jelenetekre – mert most már erre is lesz pénz. a paradicsomleves lépcső ígéretes.
  és vajon angela vidal melyik oldalon áll majd?

 12. mennyi szakértő egy helyen.. az egy se volt sztem vmi nagy eresztés, én hugommal néztem meg, igaz nem moziba de max hangerőn és sötétbe, 2x ha megilyedtünk. amugymeg a kézikam felfogható egyfajta fps nézetnek, de javítsatok ki ha tévedek, szak jo ez így sztem. ezt csak azért fogom megnézni mert hátha fény derül dolgokra, amik az egyben zavartak, de szinte biztos h ez olyan lesz mint az első vagymég rosszabb…

 13. Kíváncsian várom! Főleg hogy azért voltak akik meghaltak(talán) az első részben de például SPOILER–>nagyon kíváncsi lennék a kínaiak apjára akit említettek hogy beteg és fent van.Meg ugye sokan meghaltak de sokan át is alakultak azóta mivel a bajszos fickó is áldozatul esett akit az orvos kapott el.Egyébként szerintem a film legelején megint bevetnek egy áldozatot akire nem lehet fegyvert fogni,de mivel a mami meghalt (talán) így szerintem a zsaruk a kislányt látják meg először. Bár szerintem a film nem így kezdődik ahogy a trailerben mert az anyuka még mindig odavan bilincselve a folyosóra tehát a kommandónak is lekellett essen hogy mi is folyik itt”<--SPOILER VÉGE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.