Heti mozibemutatók: február 19.

Na, az Oscar vasárnap előtt még gyorsan behozták a legesélyesebb szereplőt, plusz akkor a jövő héten lehet majd tolni, hogy már a mozikban az Oscar nyertes blabla (már ha tudnak gyorsan reagálni kampánnyal).

  • Gettó milliomos (Slumdog Millionaire) – a legszomorúbb feelgood film, már írtam róla.
  • Papírkutyák – magyar vígjáték mucsival.
  • Valkűr (Valkyrie) – erre én vevő vagyok, mikor megyünk?
human
írta
2009. 02. 19. 14:13
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: február 19.” bejegyzéshez

  1. Valkűr nagyon érdekel, kíváncsi leszek. Már elkezdtem olvasni róla hogy történelmi hűséget is tudjak nézni.

  2. papírkutyák izzad, nem jó. bár tény, h mucsi és scherer nagyon jók, de szinte csak ők nem erőlködnek benne. (gyöngyössy meg persze azért lapátolt össze sok felesleges karaktert, h még az is elmenjen, ki nem szereti egyik színészt, mert mondjuk a másikat igen..) semmi történet, egyszercsak lemennek a jelenetek, és ez a film. (egy ponton meg még be is szólnak a valami amerikának, ami meg minek, ne várják már el, h hozzá hasonlítsák)

  3. Dede. Rohadt jó cím. nagyon tetszik, és a legtöbb ismerősöm is így van ezzel. Megyünk is majd megnézni, Human kritikája meghozta hozzá a kedvem.

  4. Ugyan senki nem kérdezte a véleményem, de tegnap megnéztem a Valkyre-t (természetesen feliratosan a MOMban), és hát szerintem egy 6/10-nél több sajnos nem jár neki. Hozza amit kell, de alapvetően az alapsztori nem viszi el a hátán ezt a két órás filmet. Sok jó színész van benne, de ez kevés. Ha nem igaz történeten alapulna, azt mondanám “gyenge” :)

  5. Mucsi a XXI. szazadi Jancso filmek utan tobb mint kerulendo, Papirkutyak kuka, Slumdog Millionairet viszont feltetlenul megnezem, eddig meg nem vitt ra a lelek vmiert.

  6. szerintem nem rossz a Valkűr. nem állítom, hogy életem akciófilmje, de nem is ez a film célja. kellemes filmélmény, melyből megtudtam, hogyan is zajlott részleteiben a stauffenberg merénylet. (monyuk nekem a hitleres bukás is bejött annak idején.)
    divat mostanság leszólni tomkrúzt, én viszont azt mondom, kihozta a szerepből, amit lehetett. nem tehetségtelen a srác, csak hát az űrből jött szegény és aranyba öntött kakikat tart otthon a vitrinben az oscarja mellett. ettől eltekintve még lehet jó színész.

  7. Papirkutyak: hat egyszer eleg volt, kicsit koppintas-szagu, Argo ill. Jancso-filmek beuteseit veltem felfedezni rajta.

    Valkyrie: fantasztikus, nagyon atjott a hangulat. A vege volt talan kisse nyalasabb a kelletenel (SPOILER SPOILER SPOILER: kivegzes pillanataban ahogy Stauffenberg uvoltozik, nem kellene…)

    Tom Cruise: nincs gondom a pasassal, foleg a Tropic Thunder ota kedvelem :) Nem gondoltam, hogy ilyenre ra tudjak szedni, egy ideig fel sem ismertem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.