A tényleges S. Darko trailer

A múltkor beszívtam a “rajongói” házifeladatot, talán mert olyan gagyinak akartam hinni a filmet előre, mitn amit az a videó mutatott, de ez most tényleg az igazi. És továbbra is gagyi, de annyira, hogy sírok mindjárt.

Egyenesen dvd-re.

human
írta
2009. 02. 22. 12:00
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “A tényleges S. Darko trailer” bejegyzéshez

 1. Zenék bejönnek a trailer alatt. Amíg nem komolyodik be az előzetes addig valamiért enyhe silent hill játék utánérzés kapott el…

 2. nincs ezzel semmi gond. nem tudom, hogy érdekel-e, de közel sem olyan gáz, mint amire gondolt volna az ember.

  hangulatos a zenével – a film nyilvánn kevésbé lesz az.

  de legalább kiderült, hogy azért daveigh chase kapta a szerepet, mert nem trükk volt, ahogy anno kimászott a tévéből a The Ring-ben. itt is simán belenyúlt.

 3. Hát nem tudom én ez alapján nem ítélkeznék! Nem láttam Donie Darko trailert de sztem abból se lehet “cool”-t csinálni! Megvárjuk! :)

 4. Engem csak az zavar, hogy erre a filmre 2szer-3szor annyi pénzt adnak, hogy elkészítsék, míg az előzőt úgy kellett összekapargatni.
  Túl sokat nem várok a filmtől, úgy tűnik itt komolyan veszik a világvége dumát. Pedig lehetett volna belőle egy kis lehangolt bratyóelvesztős filmet csinálni, ha már ennyire akartak, na mind1.

 5. ízlés kérdése, látom van akiknek meghozta a kedvét, de szerintem ez sértő az első részre nézve, nekem ez egyelőre nagyon nem tetszik, olyan hatásvadász és erőltetett az egész így elsőre, aztán meg úgyis elválik mi lesz belőle…

 6. de a nyúl miért? a jelmeznek az előző részben volt jelentősége, ide gondolom, csak bepaszírozták, hogy mért ne alapon.

 7. Szerintem poén, hogy ugyanúgy Daveigh Chase játssza Samantha-t, mint az eredeti filmben. Mondjuk itt winnie indoklása, hogy miért ő kapta a szerepet (ha az nem az eredeti filmre vonatkozott, hogy már ott volt előrelátás :)), egy picit sántít :)

 8. nekem a kedvenc filmem a Donnie Darko, de érdemes megnézni a DD trailerét, mert egy Z kategóriás horrorfilmnek hat az egész.

 9. érdekes tréler, nekem nagyon a misztikus dolog felé tolódik el ez alapján, mongyuk dd trélere is egy kalap…szal nem tudom, az szinte 100 h nem lehet még egyszer elsütni ugyanazt a poént, de pl a 80’s feeling is baromira fog hiányozni sztem, nagyon erős soundtrack volt (psze a kult státusz miatt is). kíváncsi vagyok azért.

 10. legrosszabb ötlet EVER
  miért kell ugyanazt a bőrt lehúzni a rókáról? és főképp miért ugyanazokkal a trükkökkel. DD azért volt jó mert egyedi, de ez annak már csak a másolata lesz. nagy hiba
  a hegylakó esett ugyanebbe a hibába, első rész zseniális volt, másodikat meg a budiba húztam volna le

 11. Sorozatsztárok rendesen vannak benne! Chuck a Gossipból és Nathen a One Tree Hillből…..nekem olyna fura és szerintme tök ugyanaza lesz min az első csak más szereplőkkel:$
  de egy dvdt megér majd!

 12. Hát, ez nagyon úgy tűnik, hogy az eredeti D.D. lesz, csak más szereplőkkel, kb. 0 új ötlettel. Engem nem zavar hogy megcsinálják, mert ezzel az eredeti D.D.-n nem változtatnak semmit, de ebben a formában felesleges.

 13. kaotikus értelmetlen erőltetett… hát ez van, várható volt… de azért majd letöltöm, hátha csoda történik (na és persze mert Donnie-tesó szuperhot aww :D )

 14. jézusatyaúristeeeen….a kedvenc filmem a donnie darko, ha nem láttam 20szor akkor egyszer sem….de ez micsodaaaaa???szánalmas szánalmas szánalmas nem hiszem eeel…lehet hogy nem változtat semmit az eredeti filmmel kapcsolatban de számomra akkor is elrontja az egész kialakult képet…áááá mintvalami heroes harrypotter anyámkínja….ugye ezt nem Richard Kelly rendezte mert ha igen egy világ omlik össze bennem…vagy mégegy :( :)

 15. speciel Én nem akartam folytatást szerintem le lett zárva a story az egyben…
  bár már írtam nekem keserű a szám ettől a folytatástól, de minden bizonnyal meg fogom nézni és majd kiderül, hogy kinek volt igaza, a filmrendezőt meg a producereket meg úgyis csak az érdekli főleg egy „only for DVD” film esetében, hogy minél többen megnézzék/megvegyék és ez be is fog jönni…

 16. Imádtam a Donnie Darko-t. Úgy gondolom, nem kellett volna folytatás. De természetesen nem hagyom ki, egyvalamit viszont már most mondhatok. Ez a legrosszabb ötlet, ami a folytatásokat illeti.

 17. Háát nem tudom… nem akarok előre borúlátó lenni, úgyis meg fogom nézni, de ez kicsit nekem kilóg az első rész világából. Ott a sokféle értelmezhetőség, nem szájbarágósan megmondják neked hogy mi történik stb volt nálam nagyon nyerő, erre átveszik donnie halucinációit, nem értem miért, sajnálom hogy így elkonkretizálják a világvége dolgot emg ezek a misztikus cumók… Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből.

 18. Na hali!
  My vélemény iz: az első rész a mai napig a kedvenc filmjeim között van. a zene, az hogy a mai napig -nagyon sok megnézés után- nem értem. Maga az egész, a kor mikor játszódik, ugyahogyvankurvajó!!

  és mivel ennyire szeretem nyilván meg fogom nézni a második részt, aztán vagy lesz még egy kedvenc filmem, vagy nem, de az eddigi képen semmiféle képen nem fog torzítani, szarabb dolgokra is basztam már el másfél órát, ha esetleg nem tettszene.

  amúgy a tréler zenéje tettszik és ismerős valahonnan.

  Bár remélem én is hogy nem az lesz mint a butterfly effectben, hogy a második rész ugyanaz mint az első.

  OFF
  idegesít a firefoxban hogy aláhuz pirossal grrrr.
  ON

 19. hehe, a trailer előtt ugy voltam ezzel is mint, a pillangóhatás 2-vel; tuti nem nézem meg. de ez a trailer meghozta a kedvem. talán nem is olyan rossz “folytatás” ez…

 20. miért, az nem kecske? amúgy abban teljesen igazatok van, h nem kéne ezt a jelmezesdit erőltetni.

  az első annyira profin össze volt rakva, hogy én ezen nem érzem, hogy érhetne a nyomába.

 21. Az elsőhöz sem lehetett volna hatásosabb trailert összevágni, mégis mi lett belőle :)
  Tuti nézős. Nyúl ide vagy oda.

 22. Szájbarágós amerikai maszlag tüzeskezű nővel meg, sok sok effectel húha…
  Meg fogom nézni, letöltöm torrentről többet nemér…

 23. Üdv!

  Szerény véleményem a filmről!:
  Egy Donnie Darko szintű filmnek eleve nehéz próbálkozás folytatást csinálni. A történet tovább gondolásával alapvetően nem is lenne baj, ha nem ilyen ZS kategóriás módon oldották volna meg. Sajnos a filmben 0 az új ötlet, többnyire az eredeti film ötletei vannak megerőszakolva benne, ráadásul olyan formában, hogy azok az eredeti környezetből kiemelve teljesen értelmüket vesztik, gondolok itt a nyúlra, vagy pl Roberta Sparrow könyvére. A zene és a képi világ is egyértelmű lopása az eredeti filmnek, sajnos ebben sem álltak a helyzet magaslatán a készítők. Ha nem láttam volna az eredeti filmet akkor talán látnék benne némi fantáziát, de a DD után leginkább az volt az érzésem, hogy Chris Fisher biztosra akart menni, és ezért lovagolt meg egy kultuszfilmet, mert egyébként a kutya nem nézte volna meg a huszadrendű filmjét.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.