Oscar-pillanatok

Na, ideje visszarázódni, felkelni, akármi. Kezdjük rögtön azzal, hogy

Tina Fey: They say the man who writes lives forever.
Steve Martin: The man who wrote that is dead.

Aztán mindjárt jövünk vidóval az év filmjeiből, de előbb Ben Stiller bemutatja, hogy tud vicces lenni, akármit is gondoltunk a Múzeum 2 trailere után.

És akkor jöhet a videó, amiben az idei év nagyágyúiből vannak jelenetek. Hosszú a lista, de van pár amiből ez volt az első videórészlet: Sherlock Holmes, Funny People, Taking of Pelham 123, Public Enemies, Julia & Julia, The Soloist, Up, Terminator Salvation, 500 Days of Summer, Amelia, Whatever Works, Inglourious Basterds, Night at the Museum 2, Monsters vs Aliens, Harry Potter and the Half-Blood Prince, Angels & Demons, Old Dogs, The Boat That Rocked, An Education, State of Play, Imagine That, G-Force

Public Enemies veszett jól néz ki. Egy Mannban bízunk!

— Mr Frost, I love you!
— Oh, Nixon.

human
írta
2009. 02. 23. 19:59
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Oscar-pillanatok” bejegyzéshez

  1. Whatever Works – Woody Allen+Larry David=onironia a kobon ;)

    amugy Martinek jo nagy szcientologia oltast lenyomtak a galan :D

  2. nemtok betelni a Ben Stilleres poénnal .. lőjjetek le de én komolyan most is meghalok rajta :D

  3. Ben Stiller Zseniális volt:)
    még mindig röhögök rajta:)
    De tetszett, hogy a filmkészítés szakaszai szerint változtatták a díszletet, és sztem Hugh se volt rossz.

  4. konkrétan kábé lemaradtam a phoenix-es történésről így, nem értem stiller poénkodását, hol pótolható?

  5. És Natalie milyen gyönyörű. Szegénynek a poénhoz való aszisztálás hálátlan szerepe jutott. Mindenesetre Ben Stiller óriási volt.

  6. Igen a szcientológus poén ütött, mondjuk eléggé osztják őket, a BL-ben is volt egy külön rész direkt nekik szentelve. :D
    Tetszett a gála, mert ez tényleg show volt, ha csak politikai poénokat akarok hallani/nézni, akkor ott van Letterman meg a többiek. Még ilyet lécci!
    Jackman meg jó volt, a Tony után itt is hozta a szórakoztatást.

  7. Hmmmm… Az Alan Parker féle klasszikus Fame remake-jét láttam én ott valahol a klip harmadánál? Azért az egy elég merész húzás… Nem is hallottam még róla.

  8. Steve Martinék nagyon jók voltak. A fenti, meg a szcientológiás poén, plusz amikor Steve benyögte Tinanak, hogy nehogy bele szeressen. Ben Stiller szintén remekelt, bár Natalie mellett nehéz volt a marhulására figyelni. ez a nő annyira gyönyörű, én is eladnám magam a sötét oldalnak érte. Human a Yummien nem lesz valami csajos poszt az Oscar kapcsán?

  9. Jónak tűnik az idei termés. Igaz a gálán is láttam a videót, de akkor már nem voltam éppen éber fázisban… így kommentálások nélkül jobb nézni. :P

  10. iszonyatosan jó volt az Oscar díj átadás! :) Ben Stiller állat volt! :) amúgy valaki nem tudja a zene számnak a címét ami a video alatt megy?

  11. Most nézem a HD verziósat amit valaki feltöltött, azt hiszem be fogom perelni Steve Martint, mert az “every tiny seed was placed here by the alien King Randalay” poénjától a torkomon akadt a Tortilla chips és 20 percembe tellett, hogy kijöjjön. Pedig már megfogadtam a Billy Connolly incidens után, hogy ilyet nézve tabu a sör, tej, popcorn és a chips!

  12. Srácok nem tudja vki, h mi a címe a annak a számnak ami az összeállítás alatt megy? :P
    Előre is köszi:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.