Piccolo

Pár kép a “srácról”. Csak rajongóknak.

human
írta
2009. 02. 24. 03:23
megjelenés
39
hozzászolás


39 hozzászólás a “Piccolo” bejegyzéshez

 1. És hol vannak a csápok a fejéről?Olyanok is vannak neki ha jól emlékszem.Ígyis elég extrém ahogy kinéz az már nem igazán zavart volna az összképen:/

 2. ÉN nagy DB fan voltam…vagyok…de ez vmi iszonyú sztem.
  Ha nem tudnám mi ez, és elém raknák a képet, soha nem találnám ki, hogy ez a Sátán…
  Na nem gáz, talán filmen jobban mutat majd.

 3. Azért egy élőszereplős feldolgozás esetén, szerintem el kell vonatkoztatni az eredeti alkotástól.

 4. Krillint még nehezebb lett volna megcsinálni, mivel nincs orra :D

  De ott vannak a csápjai a fején, az első képen látszik, csak rásimul nagyon. :)

 5. Én ki vagyok békülve ezzel a kinézettel, nincs vele bajom-

  Shawn
  A történetet nem ismerem, ezért nem tudom melyik Sátán lesz ő, de valamelyik Sátán. Dermesztő angol neve, ha jól emlékszem, Freeza.

 6. hát sztem ez még az első piccolo de mondjuk engem nem is a kinézete zavar igazán hanem hogy krilin nincs benne gokunak nincs farka a roshy meg egyáltalán nem úgy néz ki a mint a mesében jah és szerintem freeza elkészítésére már nem mertek kisérletet tenni már csak abban bízok hogy maradnak az eredeti csillagharcos sztorinál és nem valam i hülyeséget találnak ki hogy a goku valami kiválasztott vagy ilyesmi mert az nem lenne valami okos húzás a készítők részéről :)

 7. én ha piccolo-t mond nekem valaki egyből a rohadt nagy palástja jut eszembe meg a turbánja…hát ennek egyik sincs :D

  az első kép jó,de ezek a túlmodern ruhák nemtetszenek :S

 8. Ez nem zöld :((((( Bár az utolsón valamennyire az…

  Nem tudom, hol láttok ti csápokat, én max vmi redőt látok, de az nem emelkedik ki egyik képen sem.

 9. Az első képen van valami csáp féleség rajta. Amúgy meg persze, el kell tudni vonatkoztatni tőle, de ENNYIRE? Azért valamiben legyen már hasonlóság a rajzfilmmel is. ha már ezt a nevet akasztották rá :)

 10. SamS, a turbános sátán az a fia, ennek nem volt, csak köpeny, itt meg az is lesz csak a bunyó közben veszi le, ahogy a rajzfilmben is
  blakehu, Olman- a trailerekben már zöld, gondolom CG felturbózták, mert sokan károgtak jogosan
  cokkie, a film alapsztorija 1-1 a rajzfilmé (kiválasztott, szerzetesek duma stb.), ott is csak később jött be a csillagharcos sztori

 11. Piccolónak lila egyberuhás szerkója volt, fura sapkával a fején, és egy hatalmas vállassal. De ez a bőrszerkó:P) + nem is zöld, nem baj, a film még így is várós!

 12. Az egész DB feeling már rég odavan, szóval éppen leszólom, hogy milyen lesz Piccolo, hiszen az idősebb az egy egyszerű figura (igen, ez az első aki egykor még egy személy volt Kamival/Istennel)

  Szerintem jó a moderné tétel, mert már a sorozatban is sugárhajtású motorok meg űrrepülők voltak, de kérlek istenem, SonGokuból miért kellett egy iskolás emo különc gyereket csinálni akit kiközösítettek, de majd ő megmutatja, mert megmenti a világot.

  Pont az benne a bájos, hogy egy kissé bugyuta, egyszerű mindig mosolygós gyerek aki bárkivel összebarátkozik és nem élteti más mint a harc, a barátok és a kaja!
  Nekem csak ennyi bajom van a filmmel. Lehet meg sem kellene nézni, bojkott kéne. (részemről, mert én akkora fan vagyok :D)

 13. TeGLa, nemtom mit vagy úgy oda, a DB animében sem volt VEGITA, csak a DBZ-ben, ez a film meg nem arról szól. Ezért nem kell várni csillagharcosokat sem.

  Ami pedig Trib mondókáját illeti, igaz, az az igazi DB feeling, de ezt élőszereplősben nem lehetett volna megcsinálni. Illetve lehet, de szerintem gagyinak tűnt volna, és csak az igazi fanoknak tetszett volna, illetve csak egy részüknek, mert szerintem sokan akkor apróságokba kötöttek volna bele, hogy ez meg ez nem pont olyan, másoknak meg az lett volna a bajuk, hogy minek kellett ezt megcsinálni élőszereplősen, mert így szar.

  Lényeg a lényeg, szerintem a film pont jó lesz úgy amilyen lesz, mert nem azt kell várni tőle, hogy ugyanazt kapjuk, mint az animéban, hanem egy DB motívumokat felhasználó filmben. Mint egy könyvveldolgozás. Ennyi. Szerintem nem lesz rossz.

 14. Külöben már csináltak ha jo emlészem egy élö szereplös Dragon Ballt.
  Szét röhögtem magam rajta.

 15. Ha csápokat is tettek volna rá, akkor úgy nézett volna ki szegény, mint egy kopasz, pigmenthibás Vulkán-Andóriai hibrid gyerek :D
  Amúgy én is nagyon szerettem a dragon ballt, de ezt már túlzásnak tartom…
  Jobb lett volna inkább egy nagy, az összes sorozatot átfogó animációs filmet csinálni…
  Na de mind1, 1x talán nézős, de hogy nem moziban az biztos…

 16. Ő még az (Evil) King Piccolo és ő a King Piccolo saga főellene…az ő fia a Piccolo jr. aki majd gokut tanítja meg gohant és még nagyon sok mindent csinál:))9 de az már mind DBZ és GT ez a film pedig még csak nem is a DB animét hanem csak ezt az egy sagát dolgozza fel, nyilván mivel ez sokkal grandiózusabb (ergo sokkal könnyebb belőle hollywoodi akciófilmet csinálni) mint mondjuk egy emperor red vagy thien shinhan sagából

  aki meg ebben a filmben vegEtát és saiyanokat keres az nem is ismeri a DB-t :P

 17. Ez vagy Garlick ( anno DB-ben Son Goku-ék első igazi ellenfele aki megakarta szerezni a 7sárkányos lasztit ..) Vaagy az öreg Sátán Ifju sátán értelemszerű apja .. ő is a DB egyik fő ellensége volt . De, hogy ez tutti nem a jó kis Piccolo az Ifjú Sátán az tutti ..

 18. Hi all !!!

  Miután láttam az összes DB anime részt elmondhatom, h ez a Piccolo még egy kínai utánzatnak is siralmas… Am is mi köze az űrhajónak hozzá? Kami/Isten gonosz énje lenne eredetileg, nem pedig valami űrvadász XD … na mind1 sztem gáz a kialakítás, és a Kakarot-ot is alakító figura… Miniszterelnökünk híres mondatát idézném ide “Elk..tuk, nem kicsiit nagyon”
  A film remélem jobb lesz :D

 19. Höhö! Az űrhajónak csak annyi köze van hozzá, hogy az egy földönkívüli egy másik bolygóról ahogyan az animében is :)
  Nem értem egyébként ezt a sok siránkozást… élőszereplős filmben alap, hogy másképp néznek ki, másként ez ne is lehet… az egyéb eltérések pedig csak jók lehetnek, mert ha lemásolnák az animét annak nem lenne semmi értelme, a sorozattól el kell rugaszkodni. A sok DB movie is másabb a sorozatnál.

 20. egy kis videó a sok fanyalgó DB-fannak, 1 az 1 az eredeti Db anime lesz a film, persze néhol kis változtatásokkal, dizájn téren+szereplők kinézete terén, de alapsztori, sátán, szerzetesek, bulma fegyver, stb. ott van!
  Az űrhajó megkérdőjelezése meg eleve hülyeség ne haragudj, állítólagos DB-fan kollégák, én nem vagyok, de még én is emlékszek rá!
  Mindenkinek ajánlom a videót!
  youtube.com/watch?v=T-rE_M5oQd0&feature=related

 21. én kiváncsi vagyok, mondjuk nem várok semmit, de ha csak fele akkora hülyeség lesz, mint a képregény, akkor biztos nem fogok sajnálni tőle egy unalmas délutánt

 22. A történet a sima DragonBall 1 részét dolgozza fel, itt nincs Vegeta Trunks vagy hasonlók, vannak benne érdekességek, hiányzó szereplők mint krillin, Zseniális Teknős (hol a páncél?), Bulma az atomverekedő, de ezektől függetlenül szerintem minimum 1x nézhető lesz a film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.