12 hozzászólás a “A Harry Potter 6 színfalai mögött” bejegyzéshez

  1. Komolyan itt van bennem hogy az 5. rész is milyen faszának nézett ki a trailerek alapján, és végül mennyire nem lett az, de ez akkor is rohadt jónak néz ki. Ezek a képsorok nagyon jól visszaadják a könyv feelingjét, áhh megyek is mindjárt és elolvasom újra :D

  2. Naomival értek egyet, a 3-tól egyre jobbak. (Kivéve talán a négyest ami elég… felemás lett. :P) Az ötödik volt a legjobb rész, ezért külön örültem neki, hogy ugyanaz a rendező viszi végig az egészet. Csak attól tartok, hogy most, hogy visszajött a korábbi állandó forgatókönyvíró az ötös alatt tartott szabadságáról, csinál nekünk egy olyan kotyvalékot, mint a négyes volt. :S Bár az eddigi hírek biztatóak, szóval még van remény.

  3. Énis remélem, hogy jó lesz ez a rész, az 5 tetszett eddig talán a legjobban, és igen érezhető volt, hogy nem az állandó forgatókönyv író írta. A néggeyel az volt a baj, hogy ott sok volt a történés és azt szerentem 2 részre kellett volna szedni.

  4. egyertelmuen az 5. resz volt a legjobb, talan a darkos hangulat miatt. remelem ez is olyan lesz, vagy megjobb ;)

  5. Niiice, engem is most ösztönzött hogy elolvassam ismét:)
    mikor is lesz a premier? moziban egyből nézős:)

  6. Érdekes, de nekem a tetőpont 1:26-nál van a fasza zene után amikor mutatják Malfoy arcát. Az a tipikus ” most meg kell ölnöm Dumbledort, de akkora faszagyerek nem vagyok” arc.

  7. sanya… A ö 3. részt nem láttad? Igen, az 5. is darkos, de a 3. résznél nem darkosabb. Roxfortot lassan körülzáró dementorok rulez!

  8. Hát szerintem az eddigi 5 részben az 5 meg a 3 adik volt a legjobb,de a hirek alapján a 6 meg 7 része jobb lessz,remélem h jó pörgös lessz,:D mar alig varom Hajra Harry Potter:D….

  9. Szerintem is jóféle. De attól, hogy darkosra csinálják még nem garatált a könyvhűség és az átláthatóság, ami nagyon hiányzik a HP-filmekből. Bár eddig nem tudták a forgatókönyvírók sem, hogy mire kéne odafigyelni…pedig Rowling is beleszólt, mégis lényeges dolgokat hagytak ki.

    Ja, és Swarley, gratula a csinos spoilerhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.