Heti mozibemutatók: február 26.

A hétre hoztak ismét Oscaros filmet, most már nyertest, de nyilván nem arra megyünk.

 • Akaratlanul (De Ofrivilliga) – apró darabokból álló svéd dráma, ki nézi?
 • Hét élet (Seven Pounds) – Will Smith nem kapott Oscart, pedig odarakta magát ebbe a drámába bele. Még nem láttam, ti meg már igen, hiszen dvdrip rég, szóval remélem megbukik. Azért valamikor szerintem megnézem, majd oda kommentelünk.
 • Kutyaszálló (Hotel for Dogs) – családi film, majd megnézzük 2 év múlva a tévében.
 • Milk – Sean penn oscardíja egy meleg politikus alakításáért. Idézzük ahoyg megköszönte: “You commie-homo-loving sons of guns.”
 • Nem kellesz eléggé (He’s Just Not That Into You) – most ilyen limonádé kell, szóval nézős, és sírós meg röhögős egyszerre.
 • Véres Valentin 3D (My Bloody Valentine 3-D) – fejbe azokat a csákányokat. 3D, megyünk?
 • A világ nagy és a megváltás a sarkon ólálkodik – semmi.
human
írta
2009. 02. 26. 21:20
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: február 26.” bejegyzéshez

 1. Véres Valentin 3D (My Bloody Valentine 3-D) <--- most értem haza a moziból, elég érdekes egy film igaz véres mint állat meg minden, nem azt kaptam egyáltalán amire számítottam zs kategóriás belavós... a 3D meg kb 2 jelentben értékelhető.. sajnálom hogy erre pénzt adtam.. Továbi szép estét!

 2. én is most néztem a valentint…sztem qqqrva jóó volt:D:D aki teheti nézze meg:D nah ennyi voltam..pacsi

 3. Véres Valentin 3D <= Valentin napkor, szombaton néztük, hát, úgy ültünk be (én legalábbis), h. biztos gagyi lesz, de mivel 3D meg Szegeden végre van ilyen vetítés, így el kell menni. Úgy jöttünk ki, h. nagyon jó volt :D Egyáltalán nem erre számítottunk, és kellemeset csalódtunk. Ajánljuk mindenkinek. Nekem a 3D tetszett, 3 jelenetben szerintem iszonyatosan király, a többiben elmegy, de összességében legalább nem volt "túl háromdésítve", a feliratok is jók voltak megvalósítva...

 4. “Még nem láttam, ti meg már igen, hiszen dvdrip rég, szóval remélem megbukik.”

  ilyeneket miért kell mondani? bántott téged ez a film?

 5. Human gondolom úgy értette, hogy a mozikban megbukik, mert csak ilyen későn ért ide ez is hozzánk… Le leszek oltva, Will Smith a kedvencem, de engem ez a film egyszerűen nem tudott megfogni, egy újabb PoH már nem üt akkorát, mint az elsőre

 6. igen, úgy értettem, nem a film minőségére utaltam. Bár a szállító 3-nál látszik, hogy a warez semmit nem jelent, mondjuk az nem dráma így nagyobb tömegek eszik.

 7. A Véres Valentin sajnos nagyon gyenge film, és a 3D-s technika sem igazán tudott lenyűgözni, mivel ki sem használták a lehetőségeit.

  A Seven Pounds számomra csalódás volt.

  Az pedig felháborító, hogy a Milket mindössze 2 moziba merik behozni az egész orszéába és azok is Pesten vannak. Dühít…

 8. elég gyenge a felhozatal ,de gondolom a jövő heti nagy durranás miatt kell igy lennie..

  Ám legyen! :)

 9. A Milk nagyon jó, Sean Penn zseniális alakítása miatt elsősorban. Láttam mind az öt jelöltet a legjobb férfi főszereplő kategóriában, és teljesen megérdemelt Penn győzelme, ő volt a legjobb! 9/10

  A Hét élet nekem nem igazán tetszett, a komoly témája ellenére semmitmondónak éreztem. :( 4/10

 10. MBV3D – hát az első 3d horror, maradjunk ennyiben. én pont a scripten számítottam sokkal szarabbra, a 3d-n pedig sokkal többre. amiért végül is nem veszi magát komolyan (hálistennek) + 3D – 6/10.

  7pounds – Willi ismét jól nyomja, viszont a script nem találja igazán önmagát. nézhető dráma, szinte nulla utánérzéssel. 1általán nem rossz, de többet vártunk. 7/10

 11. A Milk elég vacak volt, Penn alakítása sem volt eget verő, akkor inkább már a A király összes embere. A téma meg különben sem érdekelt…

 12. Elolvasgattam a kommenteket. A filmet most néztem meg nem rég és nem értem miért otjátok ez a film simán van olyan jó mint a Boldogság nyomában és baromira ütős a sztori. Nekem nagyon bejött Rosario Dawson meg teljesen illik Will mellé és együtt nagyot játszanak. Human te láttad már amúgy a filmet ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.