Samuel L. Jackson befenyítette a Marvelt

Emlékeztek, hogy pár hónapja azt nyilatkozta, miszerint nem kívánja őt a Marvel az eljövő Avangers filmbe, meg az azt felvezető kameókba? Hát úgy tűnik, hogy az egész “nem akarja” kijelentés mögött valami anyagi indok állhatott, miszerint nem akarják kifizetni a szerinte neki járó összeget, mert végül csak megegyeztek, és rögtön 7 9, azaz kilenc darab Samuel papa feltűnésről (ez olyanokat jelent, mint az iron Man végén, az is beleszámít). Egy-két cameo a Thor meg Amerika kapitány meg Iron Man 2 filmekben, aztán jöhet az Avangers buli, meg S.H.I.E.L.D. buli. Éljen? Hát persze, Fury rulez.

13 hozzászólás a “Samuel L. Jackson befenyítette a Marvelt” bejegyzéshez

  1. na ez egy remek hír.
    Mai nap az első (számomra) xD
    Örülök neki, hamár egyszer Gépágyút lecserélték legalább a SHIELD maradjon meg :D

  2. De Nick Fury miért néger? Jó, Samuel L. Jackson jól nyomja, de csak az Ultimate-be néger a Fury. Akkoris az eredeti mindíg coolabb. :(

  3. Hát igen, még mindig hatalmas szomorúság szívemnek, hogy nem rögtön Hasselhoff papára gondoltak, pedig neki ugye már van tapasztalata ebben…:)

  4. Én ezzel azért tudok megbékélni, mert Samuel papa biztos lesz olyan kemény, mint Fury a képregényekben. Sőt…

  5. A Marvel-filmeknek több köze van az Ultimate-univerzumhoz, mint a megszokott Earth-616-hoz :) Ezzel együtt örülök, mert A Jackson-féle Fury aligha lesz gyenge figura :)

  6. Ez a hét legjobb híre azt hiszem! Hu-húúú! Jeeee! :) Öröm-boldogság! Sam Jackson odab*sz! Hát még Nick Fury! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.