McG és a Warner egy darab félmeztelen jeleneten vitázik?

Vagy csak vírusmarketing a Terminátor filmnek? A lényeg, hogy valami kis izebizeCon van, ahol McG azt mondta, hogy a Warner kvázi Pg-13-mat akar. Konkrétan egy Moon Bloodgood félmeztelenséget említett (egyelőre R a film, nem csak emiatt valószínűleg), a Warner meg nem akarja látni Bloodgood cicijét, és legyen inkább Pg-13. Bár ez utóbbit nem mondta külön a rendező, de ez állhat a háttérben. Biztos több jeleneten vitáznak, de McG csak ezt emelte ki konkrétan. A válasz meg igen, akarjuk látni Bloodgood melleit, mert a What Just Happenedben szerintem testdublőre volt (elvileg ott is meztelenkedik, de nincs egyszerre cici+arc shot, így tuti nem).

7 hozzászólás a “McG és a Warner egy darab félmeztelen jeleneten vitázik?” bejegyzéshez

  1. finoman fogalmazok, les*arom a picsa cicijét, ez elvileg egy war-múvi lesz pg-13-mal? Előző “lightos” részek meg “R”? Negatív, nagyon negatív. Nem baj lesznek nagy robotok mi? :-P boá. Remélem azért tűrhető lesz a film, csak akkor meg minek?

  2. engem spec érdekelnének a fennt említett domborulatok :) meg amúgy is…azt hittem ez vmi faya darálós terminator muvi lesz… de az sajna nem lehet pg-13as besorlással

  3. Lehet több vágást kértek tőle, nem valószínű, hogy cska ettől R, de csak ezt emelgeti.

  4. unalmas már ez a pg-13 dolog, a lurkók úgyis belógnak a moziba, ha akarnak, r-es filmre még inkább

  5. Valószínű a cicik csak a jéghegy csúcsa. Gondolom nem azért lenne “R” mert vannak benne cicik, megy a parasztvakítás, adagolni kell a nézőkkel a dolgot, pg-13-at. Azt hiszem szétrobbanó embereknek lőttek :-) nem baj lesznek mocitermik :-P jaj de negatív lettem hirtelen, nem baj legalább nem csalódok.

  6. Most készítenek fel minket, hogy ugrottak a jó szaftos véres jelenetek, és egy műmájer pg-13 as filmel lesz dolgunk?
    Ne, én eddig reménykedtem ebben a filmben…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.