13 hozzászólás a “A Watchmen készítéséről” bejegyzéshez

  1. hát én úgy nézem ahogy jön, aztán angolul meg majd a 3lemezes überextra dévédén(remélem lesz olyan). tellne már le ez a 3 nap xD

  2. Nyugi nincs benne semmi spoileres!

    Szal én nagyon örülök neki, hogy meg tudtam venni tegnap a 3. kötetet, mert addig nem akartam elmenni a moziba, ameddig ezt el nem olvastam. Jelenleg a 10. fejezet jön és egyszerűen csúcs ez a munka. A filmet meg baromira várom.
    Ez a videó meg nagyon is érdekes.

  3. vétek lenne magyarul megnézni(akinek nem inge ne vegye magára, mert lecsukják lopásért)! rorschach személyére nagyon eltalálták a színészt, isteni hangja van! manhattan doki orgánuma is magáért beszél!

  4. Pont tegnap olvastam ugyanezt a cikket, várom rendesen a filmet, viszont a képregény kivételesen jobban érdekel. Human a te “kiadásod” színes vagy fekete-fehér? Szeretném beszerezni itthonra, de egyedül a pendragonban tudtak mondani árral együtt, hogy rendelik(5470 asszem), és nem tudom eldönteni, hogy a papírkiadás(az angol) konkrétan milyen is…

  5. Ahogy régen képkockáról képkockára megszerettem a képregényt most filmkockáról filmkockára dettó. Snyder ide vagy oda eddig kételkedtem benne a 300 ellenére is, de ettől a pár videótól úgy érzem csak összehozott megint valami HATALMASAT :)

  6. 3200 körül volt+szállítás, és természtesen színes (a paperback annyit jelent, hogy puhafedelű, de ezt gondolom azért mégiscsak tudod, ha angolul akarod beszerezni)

  7. Nemigazán értettem a nagy hype-ot ami övezi ezt a filmet. A sztori is kuszának tűnt, legalábbis a trailert nézve. Viszont ma végignéztem a képregény animált változatát. A stori egészen döbbenetes. A morális kérdések durvák. Most már csak arra vagyok kiváncsi ,hogy a film rendezője képes lesz-e mindezt élvezhetően megjeleníteni. Várós film.

  8. ez az animált képregény DVD engem is érdekel pár képsort láttam belőle de rögtön megtetszett,amint lehet meg is rendelem! a film miatt nem kell aggódni, nem véletlen a hype mint ahogy a TDKnál itt se csalódtam ;)

  9. ó nagy gonzo, láttad a sajtón és de jó neked, mi meg szenvedhetünk még vala. így most legalább ezeket a kommenteket is le kell zárni, nehogy kérdezz-felelekbe menjen és többet tudjak meg a filmről, mint amennyit akartam, hiszen a kritikákat elkerülhetem, a saját blogom meg nem.

    de hogy még világpremiernél sem lehet nyugton maradni, cukkolgatni kell a népet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.