Képek jöttek az Imaginarium of Doctor Parnassus-ból

Tudjátok, az utolsó film, amiben a most már Oscar-díjas Heath Ledger feltűnik majd. A forgatást nem tudta befejezni, így majd Depp meg Law meg ilyen apró nevek fogják helyettesíteni. Egyelőre nem csapott le rá nagyobb amerikai forgalmazó, ami fura, bár a film is az lesz biztosan, hiszen Terry Gilliam annak a nagymestere.

10 hozzászólás a “Képek jöttek az Imaginarium of Doctor Parnassus-ból” bejegyzéshez

  1. Erre mindenképp kíváncsi vagyok. Uye azt mondták, hogy Heath már a Joker megformálása alatt is gondokkal küzdött, és ennek ellenére – vagy talán emiatt – sikerült ennyire durvára az a szerep. Meg Deppet is rég láttam már.

  2. Terry Gilliam nagy kedvenc, ez a film majd kell

    van már pontos infó hogy mikor is jön majd ki?

  3. nincs, egyelőre forgalmazót keres, de a kutyának sem kell, így valószínűleg csak DVD lesz.

  4. Pedig Heath halálával nagyot szakíthatnának. Főleg ilyen érdekes megoldással. Anno a Passiót is csak egy kis forgalmazó merte vállalni, és mekkorát szakított vele.

  5. Hiába…a pop-corn mozikra van kereslet nem a normális filmekre.Aztán ha majd nagy siker lesz a nagy forgalmazók azt sem tudják hova kapjanak,hogy elszalasztották.Ahogy Dreamers is mondta a Passiónál. Pedig Depp is már önmagában garancia hiszen a Karib-tenger kalózaival is vacakoltak aztán hatalmas siker lett.

  6. Itt az ép most mozikban taroló és 8 Oscart is begyűjtő Gettómilliomos 15 millióba került és már 189-nél tart. :) Ez se lehetett 200 milliós költségvetésű film :)

    Mindenképp le kellene, hogy adják moziba 4 nagy sztár is benne van és az egyiknek az utolsó filmje, sokat hozna a konyhára.Gilliam furcsa és egyedi hangulatú filmjeit pedig sokan imádják, én is. :)

    Előzetes nincs még? :(

    Legutoljára amikor olvastam róla szeptemberi mozi premiert írtak, a Vox is annó.

  7. ez azért tényleg durva. mi az, h nem érdekli a forgalmazókat? félnek? nem tudják, h nyúljanak a kampányhoz? annyi minden lehetne benne! és tényleg ott van depp, farrel és law is, még ha gilliamtől ódzkodnak, de ha csak dvd-n.. azzal az egészet megölnék.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.