12 hozzászólás a ““Hali, Jake vagyok, Perzsia hercege,” bejegyzéshez

 1. A jatekok – bar olyan tul sokat nem toltam oket – egesz jok voltak, tetszik ez a kornyezet is, ugyhogy varom a filmet, remelem nem cseszik el.
  Ez az arckifejezes viszont… tenyleg eleg buta :D

 2. Jake egy gyengébb pillanata, nem nagy ügy… a filmet úgyanúgy várom mint eddig.

  kicsit OFF
  Tegnap ebéd után bekapcsoltam a Tv-t és az m1-en véletlenül elcsíptem a géniusz címü műsort, amiben az etyeki stúdióról és egy magyar VFX csapatról volt szó és tökre ledöbbentem, hogy milyen filmekben dolgoznak hazánk fiai.
  Részt vettek a Quantum csendje,a Harry Potter filmek, a Hellboy 2 és még egy csomó nagy hálivúdi film készítésében. Mutattak részleteket a jelenlegi munkáikból, igaz címeket nem mondhattak, de egy finom utalással megemlítették, hogy Vin Diesel új autós mozija és egy népszerű Perzsiában játszódó számítógépes játékadaptáció is köztük van. Ezek után ha még nem volt világos Jake fejét is ki lehetett szúrni egy képkockán amin a technikát mutatták be. Remélem, hogy még sok hasonló kaliberü film készítésében is részt tudnak venni.

 3. J.G.-nek alapból nincs olyan feje, mint pl. Benicio del Toronak, olyan hogyismondjam… “intimidating”. Ettől függetlenül testalkatilag megfelel a szerepre, és ezek a promóképek meg totál eye candy-k. Szóval engem megvettek kilóra, pedig a játékot csak egyszer-kétszer próbáltam.

  repuding:
  Van ez a 20%-os adókedvezmény, ami miatt szeretnek itt filmezni a külföldiek. :)

 4. szerintem a másik kép előnyösebb, azt kellett volna kitenni. itt tényleg nagyon bambán néz. kb ilyen
  “-ez megcsinálja b+” tekintet

 5. Hát várom már nagyon ezt a filmet… már csak azért is mert a játékkal amiből készűl a film elég sokat játszottam.
  Kiváncsi leszek a filmes változatra.

 6. Abban azért bízom, hogy majd látunk meseszép arab-perzsa világot sok-sok helyi mitológiai lénnyel. :)

 7. múlt héten néztem az M1-en egy műsórt h kis országunkba (Kecskeméten) van egy olyan cég ahova Amerikából és más országokból hoznak filmeket h mi (akik ott dolgoznak) JAVÍTSÁK KI A HIBÁKAT(pl smink, vagy stáb tag benne a filmbe..stb) na és megkaptuk a perzsia hercege filmet is h dolgozzanak rajta a magyar grafikusok ..ott láttam jeleneteket a filmből és elég látványosnak igérkezik:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.