18 hozzászólás a “Ezért utaznak meztelenül a Terminátorok” bejegyzéshez

  1. Érdekes dolog mert a Sarah Connor-ban mikor emberek is utaztak időben, róluk is lekopott a ruci. (Summer Glau pucéran rulz)

  2. Eddig bele sem gondoltam, hogy miért utaznak meztelenül, ha egyszer annyira élettelenek, mint a ruha ami rajta lenne…:D

  3. Nekem sajna movie not loaded…. vajon miért is ? valami ötlet ? Minden más bejön az oldalon.

  4. épp most nézem a terminator 1-et és ot elmondja a faszi hogy csak az élő organizmus juthat át a teleporton, ezért nemhozhatott magával fegyot meg ijesmit. mondjuk akkor a gép hogy jutott át xD

  5. hát az “húsba” van csomagolva, azért juthat át. Persze akkor felmerül a kérdés, h miért nem nyomatnak egy akkori atom gépet húsmasszába és küldik vissza. De am a vidi király:D

  6. A váz körül élő szövet van, ezért juthat át a gép.
    A magyarok által írt Terminátor regényben pl. egy plazmapuska köré szőttek élő szövetet, így azt is át tudta vinni a főhős.

  7. :))
    Kurvajo!

    Ezen a plazmapuskáson csodálkoztam is anno mikor olvastam.
    Hogy a Skynet olyan hihetetlenül preciz gép, halálpontos logika, midnen. Hogy a brantba nem jutott eszébe, hogy a T-800 assal visszaküldjön ugyanilyen modon fegyvert…

    Meg miért küldi vissza ha tudja hogy elbukik? JO kis paradoxon alakul ki ebböl a kérdésböl…

  8. Azért ennyire nem képben lenni…ehh…
    Csak az tud elvileg átjutni a gömbbel együtt, ami élő szövet.
    Emiatt jönnek meztelenül az emberek és emiatt tud csak azután Terminator átjönni, miután kifejlesztették a Cyborgokat, amiken kívül nem gumi van meg utánzat, hanem valódi emberi szövet.

    Toronymagas gép meg azért nem tud jönni, mert emberre méretezték az időgépet, nem darura.

    Itt nem ez a baj, hanem Cameron elfelejtette megmagyarázni a T2-ben, hogy egy folyékony fém aki csak imitálja az emberi külsőt, de nincs rajta szövet, az hogy a búbánatban jön át.
    Én rálátásom szerint szarrá olvad minden ami nem emberi szövet, emiatt a fémek elolvadnának, de a folyékony fém hiába olvad szét, újra összeáll ha megérkezett.

    A videó kurvajó:)

  9. “If they can go back in time, so CAN clothes…”

    (‘does’ már csak azért sem lehetne mert a ‘clothes’ többes szám, ugye:)

  10. “Meg miért küldi vissza ha tudja hogy elbukik? JO kis paradoxon alakul ki ebböl a kérdésböl…”

    Hát ez egyértelmű. Két lehetőség van ugye, ha párhuzamos univerzumokban gondolkozunk akkor hiába is küldik vissza a múltba, a jövő nem változik. Ha feltételezzük hogy megváltozhat a jövő, akkor meg mindaddig nem tudhatja hogy elbukik a T, míg vissza nem küldi. Abban a szent másodpercben persze, hogy visszaküldte már tudni fogja hogy elbukott, de ha nem küldi el sose tudja meg. Ilyen egyszerű :)

    Mellesleg (hogy ne csak offoljak), nem tudom miért, nekem nem jött be ez a videó. Lehet csak nem jött át a humora – vagy nem vagyok akkora T fan, hogy leessen…

  11. Amugy elég egyszerü, hogy mért nem lehet viszamenni az időben ruhába. És fegverekkel egyebek.
    Mivel ha viszafele megyünk, legyen 20 év csak, de ami ma rajtunkvan ruha, nem létezett húsz évvel ezelett. igy nem is létezik ha viszautaznánk. Tehát célszerü a kornak megfelelően felöltözni. Egy fabunkót biztos átvihtne a terinátor :) az is valami… :)

  12. Kesneme: miért, tán terminátor létezett 20 évvel azelőtt? Kyle Reese kis taknyos lehetett akkor még, neki is fiatalodnia kellett volna? :)

  13. Kyle Reese egyszerű magyarázatot adott mindenre, amikor a rendőrök faggatták: “Nem én építettem azt a szart!” :) Szerintem is elég ennyi magyarázat. A mikróba se lehet fémet berakni, mert szikrázik. Nem tudom miért van ez, de nem is érdekel.

  14. @17 na ott a pont. Nem tudom minek kötözködtök meg gondolkodtok paradoxonokon. 1000 féle dologba bele lehetne kötni az időutazás révén. Ha már az odafigyelésnél tartunk ki figyelte mit mondott Kyle Sarahnak? Mikor átküldték a terminatort megtámadta a labort az ellenállás és azonnal utánaküldték őt. Ergo nem is lett volna ideje fegyvert küldeni a terminatorral. Másik: ki a szart érdekelt h nem lehet ruhát küldeni? Kb fél percbe telt Shwarczinak szerkót szerezni, nem beszélve a fegyverről. Sok ellentmondást lehet találni a filmben, de egy ilyen műfajban nincs értelme teóriákat gyártani. Azt meg ne vegyétek már alapul h magyar könyvekben mit írtak hozzá. Semmi köze az eredetihez, csupán rakongók kreálmánya.

    Jah és bocs az offért, de a videoról nem jut eszembe semmi, ez meg zavart kicsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.