Már a Deathly Hallowst forgatják

Amíg nem lesznek végképp felnőttek a gyerekszereplők, bár erről már lekéstek kicsit. De legalább nézzenek ki valamennyire gyereknek. Ugye a Half Blood Prince már rég kész, hiszen novemberben akarták bemtuatni, csak aztán túl sok pénz jött össze 2008-re, és most a válságban is kéne kaszálni, ezért 2009-re tolták.

Tehát akkor, az előző Potter film rég kész, így most egyszerre leforgatják a finálét, a 2 részes fantasztikus és izgalmas lezárását a sorozatnak.

2010 novemberbében jön a film amúgy.

16 hozzászólás a “Már a Deathly Hallowst forgatják” bejegyzéshez

 1. Azt hittem már ez régen megy. Kíváncsi vagyok mi lesz ha befejezik a sorozatot. Gondolom 1-2 évig bővítésekkel meg DVD összeállításokkal vígasztalják a rajongókat.

 2. Várós. Bár nem szeretem az összes részt filmen, a negyedik és az ötödik bejött. Amúgy tuti terveznek valamiféle extrát, ne adj Isten folytatást. Rowling ezért akarta “megölni” Pottert, hogy senki ne folytathassa. De gyanítom csak megpróbálják majd.

 3. Arról volt szó, hogy a bárd meséiből is készül egy film, amely gyakorlatilag a 9. HP film lesz. Én speciel ezt eléggé kétlem, mert abban az öt kis történetben nincs egy filmre való potenciál.

 4. Azoknál rövidebb novellákból is készült már egészestés film ilyen-olyan bővítésekkel, azokból meg rögtön öt van, szóval meg tudják csinálna. Az már más kérdés, hogy mennyire érdemes… Bár a Warner biztos addig feji a tehenet, amíg el nem apad a teje. :P (Ennek ellenére kétlem, hogy lenne egy 8. Harry Potter sztori.)

 5. Szerintem sem lesz több film belőle. Mondjuk alternatív befejezést is kitalálhatnának…
  De annak örülök, hogy mihamarabb leforgatják, hogy tényleg ne csak felnőttek szaladgáljanak a filmben.

 6. sosem lehet tudni valamikor elfogy Rowling néninek a pénze(bár amennyi van neki)és elkezdi Harry valamelyik kisunokájának a történetét, amit a Warner majd HP8 alatt fog leadni:D

 7. Azt mondjuk sosem szerettem, amikor Rowling vagyonára elkezdtek féltékenyek lenni. A csóró tanítónő írt egy egész jó regénysorozatot pár új remek saját ötlettel és mivel jó helyen volt a jó időben, ezért hülyére kereste magát vele. Ezért még nem kell megszólni. Bár itthonról is sikerülne egy tehetséges hazai írónak ilyen nemzetközi hírnevet és anyagi biztonságot elérni.

 8. Nem azért szólják meg, vannak furcsa dolgai, pl dedikálásért pénz kér, meg ilyen kis apróságok. A filmet akkor meg ezek szerint továbbra is David Yates vagy ki rendezi? Felesben nyomhatták volna valami nevesebb rendezővel, amolyan Grindhouse módra :D

 9. 2020 Harry Potter Begins

  Én már csak ezt várom XD
  Hazudok… Nem is várom bár az összes HP szeretem és mind megvan könyvben arra jöttem rá hogy Rowling egy egész kerek világot alkotott meg (persze nem 1 star wars) de még jó pár film rajzfilm vagy könyvre való potenciál rejtőzik(?) benne. Idősebb HP történetek pl… igen akár még az is

 10. mondjuk én nem nagyon szeretem a hp filmeket,mármint nyugodtan megvárhatták volna amíg a könyvsorozat befejeződik legalább(persze tudom h ennyi pénzt a Warner nem hagyhatott ki),ugye akkor minimum h nem egy mikulás játssza dumbledore-t meg ilyesmik.az egyedüli dolog ami nekem harry potter és a mozi kapcsolatáról eszembe jut,h mit tudna kezdeni Tim Burton az egyik sötétebb tonusú könyvvel(akár a corpse bride stílusában )

 11. Tv sorozat lesz belőle, én már látom. Először BBC, aztán megy az USA-ba és leforgatnak belőle 5 évadot…talán azzal, h a halottakat visszahozzák, m azért pár olyan szereplőt is kinyírt JKR, akik emblematikus figurái voltak a történetnek és akik nélkül nem HP a HP:) Szal, lesz itt még HP, a kérdés az, h a filmek és a félresikerült 7es könyv után még meddig lehet lenyomni ezt az emberek torkán. Mondom ezt én, egy HP rajongó…hát igen, a 7es könyv megtette a hatását sajnos:S

 12. A 6. rész darkos, már-már művészi, ahogy Voldemort karakterét bemutatja és felépíti a flashbackekben, akár össze lopkodta az ötleteket addig, akár nem, a 7. rész pedig tömény Pop-corn. (A könyv mármint)

 13. A 6. nekem eléggé bejött, mmint a könyv, de a 7… hát, nem tetszett. A HP sorozat 3-6 részig jó könyvben, a filmek meg.. a 3 jó volt, azóta sztem lejtmenetben van a sorozat. De a 6. trailere(i) egész hangulatosak. Kár, hogy az 5é is azok vooltak, de hát milett belőle :S

 14. “Már a Deathly Hallowst forgatják”
  Az a “t” betű ott elég csúnya a deathly-ben. Szerintem.

 15. Upsz. Bocsánat. Én tévedtem, úgy a helyes ahogy Human írta.
  Látszik nem ismerem a sorozatot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.