Alice csodaországban ala Tim Burton

Megjöttek az első hivatalos képek a Tim Burton dirigálása alatt készülő Alice in Wonderland-filmből. A Disney a saját hírmondójában publikálta őket jól, valaki meg kifotózta onnan, mivel szkenerre nem tellett neki (a papírcsillanásból látszik).

Alice csodaországban Tim Burton tálalásában

Alice csodaországban Tim Burton tálalásában

39 hozzászólás a “Alice csodaországban ala Tim Burton” bejegyzéshez

  1. az első kép jót ígér, de második nekem vmiért kicsit gázos, inkább rajznak tűnik vagy nemtudom…

  2. a látvánnyal nagy gond nem lesz, de csak ezért ki a fene megy el megnézni ezt a bazi unalmas történetet?

  3. Nem vagyok mostanában net közelben, úgyhogy nekem ez most újdonság. A cím láttán először azt hittem, hogy leöntik fekete festékkel a történetet, illetve a vásznat és kicsit groteszk módon ábrázolják majd az egészet.

  4. Szürrealista mese a szürrealista rendezőtől – már most imádom :)

    Johnny Depp mint keménykalapos :)

  5. “megnézni ezt a bazi unalmas történetet?”

    nem tudom, de 10-20-szori olvasásra sem unalmas lewis carroll meséje.

  6. Nem lesz konnyu dolga Burtonnek, keszult mar egy igazi klasszikus feldolgozas, ennek ellenere sztem nagyon testhezallo feladat szamara.
    @5 Burtonre azert a szurrealista rendezo jelzo eleg eros, teny, h a latvany neha szurrealis, de a tortenet mindig koherens es semmi furcsa kepezettarsitas vagy alomszeru dolog nem jellemzo ra.

  7. Ez a McGee féle Alice játék filmadaptációja lenne? Mert abból is rebesgettek valami feldolgozást.

  8. Legjobban ezt a művét várom a nagymesternek! Nyugodtan énekeljen csak Depp! Sweeny Todd-ban sem volt rossz szerintem!

  9. Már az alap mese is nagyon beteg, és ha még TB rátesz egy lapáttal…nagyon kemény lesz.

  10. Ha TB beindul jó lesz ez, remélem “eldarkosítja” egy picit,bár a képek alapján még nem úgy tűnik. Inkább Charlie és a csokigyárra fog hajazni sztem, ami viszont nem feltétlenül öröm. Nekem.

  11. Na ez az, amit úgy várok, hogy VÁÁÁÁ :D Már a 90-es évek elején (Ollókezű Edward, első két Batman movie + Karácsonyi Lidércnyomás) azt mondtam, hogy ennem az embernek az Alice-t meg kell csinálnia, és mostanra tényleg eljutottunk ide. Ez annyira neki van kitalálva, hogy ezt képtelenség elrontani. A szereposztás is már most nagyon tetszik, szóval VÁÁÁÁrós :O

    #2: Az Alice, mint unalmas történet? Te biztos, csak a Disney verziót ismered. :S

  12. Max TB miatt várós, de hát ez van. Engem is inkabb egy American McGee féle Alice vezió csábitana jobban a moziba :P

  13. Alice a kedvencem…Lewis Carroll is zseniálisan megírta, s most egy klasszis adaptálja!

    Már alig várom!!!

  14. wow! továbbra is.
    …ennél jobban már csak egy óz a csodák csodája lenne jó burtontől : )

  15. Kissrácként faltam az Alice-t. A Fakutya nagyon félelmetes volt, remélem hasonlóképp lesz megjelenítve.

  16. igen!
    már rég bennem van a dolog, hogy az Alice csodaországban az egyik legbetegebb mese… az egész hangulata annyira nyomasztó, és az egész annyira szürreális, hogy reméltem, hogy egyszer a kedvenc rendezőm rátalál, mert ha valaki, akkor ő ott van ezekben a dolgokban, és csak jó jöhet ki a kezei közül! :)

    VÁRÓÓÓS! :D

  17. Erről eszembe jutott az Alice nevű számítógépes játék. Nos ha annak a hangulatát tudná belevinni Burton a szürreális hangulatelemeivel, komolyan mondom imádnám a filmet :D :D :D :D Ugyanis az a játék egy horror game volt PC-n, és annyira jól illett mégis Alice meséjéhez a hangulata :D

  18. Újabb mestermű születik. Tökéletes nyugodtsággal várom mit hoz ki belőle a mester.

  19. Jan Svankmajer Alice adaptációja anno beleégette magát az agyamba, annál szürreálisabb nincs, szóval kissé kételkedem abban, hogy Burton meg tudna lepni. Mondjuk ettől függetlenül türelmetlenül várom.

  20. Jo lesz persze, Tim Burton meg egy ujabb neki valo mese amibol hip-hop egy tokeletes kis “remalmot” fog krealni, es persze jo volt a Charlie meg a Corpse Bride meg a Sweeney Todd de engem a ’99es Almosvolgy ota csak a Nagy Hal tudott igazan elvarazsolni. Inkabb ilyesmiket forgatna..

  21. Remélem belenyomják a Jefferson Airplane White Rabbit című számát. :)
    Az eredeti Carrol regény nekem az egyik kedvencem, és bár nem láttam egyik adaptációt sem, a gyerekem kezébe nem feltétlenül adnám a könyvet. Az aranyos kis sztori legfelső héja talán lejönne neki, de ha belegondolunk, egy trip okozhat ilyen hatást kábé, mint amit az Alízban olvashatunk. Nem hiába Grace Slick kedvence, és nem hiába lett alapvető a hatvanas években, amikor is a különböző kábítószerek a fénykorukat élték. A White Rabbit pedig szövegében is zseniális, hivatkozási pont. Tényleg remélem, hogy néhány akkord felcsendül belőle..:)

  22. #29

    Akkor megnyugodhatsz mert ezt a Disney finanszírozza, szóval inkább lesz elbűvölő,(mint a nagy hal) mint rémálom (a’la Sweeney Todd)

  23. Én a mai napig nem tudom, nem értem miről is szól(t) ez a történet. Leginkább egy kiadós fehérporos haluzás utáni élményhez közelíthet, így utólag belegondolkodva.

  24. nagyon várom, a 2. kép-ről eszembe jutt a KoRn see you on the other side lemez bóritója:D és Jonny Deep lesz a Bolond kalapos??? mert akor nagyon érdekes lesz

  25. várjuk várjuk, csak ne legyen túl tündibündi, meg az éneket sem kéne erőltetni, ahogy azt már az előttem szólók is említették

  26. Én nagyon várom már, biztos szuper lesz, mert Tim Burton nagyon jó rendező, és Johnny Depp a legjobb színész, bárkit, bármit tökéletesen játszik el! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.