B13 remake és Taken folytatás

Kezdjük először a viccel: B13 remake, amerikani(ba)zálás. HHAHAHA, bár voltak hasonló akcióból jól elsült filmek az idők folyamán, elég csak a True Liesre gondolni, de azért ellenpéldáért sem kell meszire menni, hiszen ott az Amerikai Taxi..

Aztán pedig az van, hogy a Taken hiába volt warezban a neten időtlen idők óta, és késett a bemutatója amerikában rengeteget, a költségekhez képest kaszált, de úgy, hogy első hét után alig esett a második hétre, pedig ott szoktak lenni a durva orrabukások bevételileg. Mondjuk végre kaszált valami fasza akciófilm, örüljünk. Na most Luc bácsi nem megy a szomszédba ha meglát egy pénzes tehenet, hanem inkább megpróbálja folytatni (mostanában), így jön majd valamikor a második rész.

Erről jut eszembe, hogy a Takent végül behozzák itthonra is (winnie két hete rágja kvázi a fülem, hogy írjam már meg), mert a forgalmazó is kiszúrta, hogy amerikában a warez ellenére mekkorát tarolt (meg a Szállító 3-nak sem ártott a dvdrip), így be kell mutatni itthon is, hátha.

human
írta
2009. 03. 13. 03:24
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “B13 remake és Taken folytatás” bejegyzéshez

  1. B13 remake lehet jó, de nehéz lesz felülmúlni az eredetit ugri-bugriban, hangulatban és zenében.

    Taken meg tényleg jó film, érdemes megnézni.

  2. Lehet, hogy tévedek, de ez az “ugrálunk a falakon/háztetőkön/stb…” móka inkább jellemző az EU-s népekre nem? M.mint volt régebben a yamakasi, B13-ban is sok helyen van. Nem hinném, hogy ezt a szép és erős amcsik hűen le tudnák utánozni.

  3. a B13 remaket úgy tudom elképzelni mint pl. a Nikita amcsi verziót – minden benne lesz feltúrbózva ami az eredetiben csak épp a hangulata/feelingje lesz agyonütve.

    lábjegyzetben: szvsz a wareznek csak elenyésző köze van az amerikai filmmogulok bevételkiesésüknek (ők persze szigorúan ezzel magyarázzák), egyszerűen a technika utolérte és lehagyta őket (pl. csúcsminőségű házimozi) ill. csomó gagyi filmet gyártanak amik legtöbbje ugyanolyan “élvezetes” a plazmaképernyőn mint a gyöngyvásznon.

  4. B13 amcsi remake??
    Eléggé érdekes lenne, csak annyi a probléma hogy a film főszereplője David Bell volt az egyik “feltalálója” a filmben látható ugrabugrálásnak. Nem hinném hogy van olyan hollywoodi színész aki képes lenne akár csak kissé is leutánozni azokat a mozgásokat. És ugye ismerjük a filmgyárvárost, vagy sztárt vagy senkit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.