Up-elsősegély

Újabb részlet az idén érkező Pixar filmből, az Up-ból. Elsősegély azoknak, akik nagyon várják, bár ennél a művüknél most mintha nem lenne akkora az előzetes várakozás, pedig ez a részlet is tök aranyos. Applenél HD.

human
írta
2009. 03. 14. 18:39
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Up-elsősegély” bejegyzéshez

  1. Személy szerint semmit nem látok benne, még az sem teljesen világos, hogy miről fog szólni, pedig többségében megnéztem az eddigi trailereket. Dehát ízlések…:)

  2. Nincs mit csodálkozni ezen, hiszen a Pixar névjegye garancia a jó filmre, és itt a jón van a hangsúly. Már régen megvettek kilóra, még anno az első hírmorzsákkal. Ki ne álmodozott gyerekként a repülésről (persze tudom többről van itt szó). Számomra ilyen flashbang az Up.

  3. Picit félek, hogy túl sokat látok már a filmből. Eddig minden vidit meglestem, nagyon várós. Ma néztem a ‘Némó nyomában’-t, hihetetlen amit a Pixar művel. Imádom őket. És én spec örülök mindig az UP-os híreknek :):) Csak lehet sok lesz már tényleg, és az “ÚJDONSÁG VARÁZSA” odavész…

    Up!

  4. Engem a Léghajóval a világ körül-re emlékeztet. Imádtam azt a könyvet kiskoromban, úh tuti megnézem ezt is! Ha más nem, egy kis nosztalgia.. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.