A Rockoló hajó egyre jobb trailerket kap

Remélen nem Rockhajónak fogják fordítani (tudom, hogy az enyém is hülyeség) majd, de ez még nagyon a jövő szele. Szóval, amit mondani akartam, hogy úgy néz ki idővel csak metalálták azt a trailert, amit jól adja el a filmet. Az első so-so volt, a második már jobb, ez a harmadik bemutató pedig egyszerűen már remek.

6 hozzászólás a “A Rockoló hajó egyre jobb trailerket kap” bejegyzéshez

  1. Az a baj ezekkel a trailerekkel hogy mindent lelő a filmből. Az angliai mozik legalább nem játsszák agyon a film 246-ik trailerét, amiben minden fontos jelenet benne van, hanem csak felkeltik az érdeklődésed a film iránt, és ha megfogott, akkor elmehetsz megnézni. Ezért sem csalódás a legtöbb film mostanában, mert hála a jó égnek nem látom az összes trailert az összes filmhez – így néha még őszintén tudok meglepődni, mulatni és élvezni az alkotásokat. A film ettől függetlenül kétesélyes, van benne potenciál, majd meglátjuk hogy miként használják ki…

  2. nem jön át a feeling. :((((
    durva, de az előzetesek alapján nem érzem a filmet, bár az Igazából szerelemnél is a film pozitív csalódás volt az előzetesekhez képest. Valami lesz ebből, csak engedni kell neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.