És még csak április 1 sincs

Kicsit tele lett a tököm az előző designnal, meg a berlini és oslói lányok kérésére érkezett ez az átszabás. Nem hiszem, hogy évekig a fentebbi ruha lesz, csak ha már valaki a szőnyegre pisilt, akkor ki kell cserélni, akármennyire is a szoba fénye volt. Aki látta a Lebowskyt, annak most pacsi.

human
írta
2009. 03. 16. 00:45
megjelenés
98
hozzászolás


98 hozzászólás a “És még csak április 1 sincs” bejegyzéshez

 1. Nem rossz az új dizájn, de ezeket a sárga menüket oldalról átszínezhetnéd, mert megvakulok tőle.

 2. Pont böngészés közben frissült, az előzőnél szerintem jobbra sikeredett (még ha talán kicsit túl sok a nyíl és a sárga), de azzal se volt szerintem semmi baj.

 3. Általában pont tojsz a dizájnt illető kommentekre, de szerintem se szerencsés a sárga menücím itt oldalt, nagyon halvány. Bár ha ledöntöm az LCD-t, akkor egész pofás. Meg 1280*800-ban sok a fehér a jobb szélen, de ha középre tennéd a cuccot, akkor meg a fölső nyíl nézne ki hülyén. *sigh* Néha visszasírom az asztali PC-t. :)
  Lehet, hogy konzervatív vagyok, de nekem eddig az a mozis betűs homlokzatos régebbi megoldás jött be leginkább.

 4. Épphogy megszoktam a múltkorit, erre tessék… XD
  Amúgy nekem az előző előtti deisign tetszett a legjobban, de ez sem rossz, csak a halvány sárgás dolgokat kéne átszabni, mert ez tényleg zavaró.
  Lebowsky rulez.

 5. A szöveg a lényeg :) A dizájn másodlagos, de nekem tetszene ha gyakrabban változna, mondjuk úgy 1-2 havonta.

 6. szerintem k*rva szép lett, jó ahogy van, ne nyúlj hozzá :)
  ja és maradhat is úgy 1-2 évig.

 7. nekem sokkal jobban tetszik, mint az előző, de az előző előtti volt a legjobb, akkor fedeztem fel az oldalt, és az a kinézet valahogy egyből megfogott:). ha azt a kinézetet nem lehet visszaállítani, akkor maradjon ilyen.

 8. Nekem az egész elcsúszott balra, bár én tv-n nézem és tudom, hogy böngésző hibája is, de idáig nem ilyen volt.

  Amúgy tetszik :), az jut róla eszembe, hogy “kedves barátom, belépsz a kín birodalmába” :))).

 9. Ez a sárga a fehér alapon elég nagy faszság volt. Feketén még elmenne, csak akkor ugye meg minden html-be bele kéne nyúlni, mert a betűk nem látszanának a fekete-fekete alapon.

  Az előző dizájn egyértelmű hogy rakás szar volt, a 2-vel ezelőtti volt a legnormálisabb.

 10. A lényeg a szöveg. Régi jóbb volt sokkal, nekem nagyon bejött. Ez szerintem csúnya. Ez a sárga szín…

 11. a keresés menu baltaval van odafaragva, szal picit nehéz megtalalni, minden mas viszont tetszetos

 12. Jobban néz ki mint az előző, még ha a jobb menü nehézkés is egy kicsit. Az előző egyszerűen csak béna volt, úgy mindenestől, ebben van legalább potenciál ;)

  különben meg… Shut the f*ck up Donny!

  :D

 13. Nem rossz nem rossz, de az előzőn tetszett, hogy megvoltak azon keresési kulcsszavak külön linkben, amikért most kutatni kell… A design jó, de ezek a külön linkek kellenének, mert nehéz visszatalálnom pl. régi Stand Up Comedy dolgokra, vagy másra :) Remélem érthető így kora reggel munka előtt kialvatlanul amit írok :D:D

 14. hát ööö ízlések és pofonok, nálam még mindig az 1.0 a top, de mégiscsak human blogja – neki kell hogy tessen.
  (egy piac orientált ötlet: le kellene gyártani mondjuk egy tucat témát és mindenki kedve szerint állíthassa be a neki megfelelőt – lásd Gmail/iGoogle stb. ;))

 15. Szép hangulatú. Ilyesmi inget vennék fel a karibi térségbe. Maradjon egész nyárra !

 16. amúgy ez mit akar jelenteni:
  “Az oldal a freeblog motorral készül (még pár hétig biztos).”?

 17. Jó az új design, a sárgával sincs semmi gáz, jön a tavasz, kellenek a vidám színek. A keresőt kicsit emeld ki, és rendben lesz minden. Lehetne egy zombi fej, és a szájában lenne a kereső. Alapból “adj ennem” felirattal :)

 18. nem gusztusos a sárga, mondjuk úgyis rss-ben olvasok, így mindegy.

  a recenzió szó baromi fellengzős.

  egyébként meg a hardcore usert nem éri hátrányt, de az alkalmi baromira nem fogja megtalálni a keresőt, baromira nem fogja tudni, hogy mik azok oldalt (twitter, stuff meg junkie). az alkalmi le van sz*rva.

  az pedig nagy tökönszúrás, hogy hajtás alá került, görgetés köteles lett a filmkritika ajánló. nem is értem.

 19. Nekem tetszett az előző is. De most legalább nincs diszkrimináció a regisztrált és a nem-regges beszólás között. (bár az aláhúzott dátum kicsit túl kitűnő)

 20. Én is jobban szerettem a sokadikkal ezelőttit, de majd megszokom. Ha nem vakulok meg ettől a ronda sárgától addig.:)

 21. A filmes oldalakra inkább a fekete vagy sötét tónusú, hátterű sémák a kelendőek mivel a sok kép és plakát sok esetben így fehérrel élvezhetetlen!!!!
  Pl a Terminátor legutóbbija is milyen szép lenne egy szürkés megoldással.
  Jó az ami most van, csak pl PS-al átlehetne színezni sec-perc alatt.

 22. Jó lenne, ha nem lenne rossz. A felső sárga sáv egymagában felesleges, célszerűbb lenne keret formájában. Az oldalsáv főcímei elvesznek a háttér világosabb árnyalata miatt; homályosak. Az a vázlat rajz is teljesen felesleges, sőt egyenesen zavaró szvsz. Az alapötlet jó, csak a megvalósításon kéne még csiszolni.

 23. Nekem az előző jobban tetszett, sokkal, de hát ez van. Attól még ugyanúgy olvasni fogom.

 24. Hi!

  Designerként a véleményem a következő:
  Maga ez a mocskos, grunge design nem lenne rossz, de a színek nem túl harmónikusak, nem elég kontrasztos az egész. Nekem is a kettővel ezelőtti design jött be a legjobban, a havonta váltakozó képekkel a jobb felső sarokban.

 25. Nekem mondjuk kifejezetten nem tetszik, noha a filmet imádom, viszont úgyis a tartalom miatt járok ide.

 26. A kereső gomb “eléggé” láthatatlanul megbújik, ami azt illeti, és nekem most nem esik középre se az oldal, így a felbontás miatt minden a bal oldalon van…. amúúúgy nem rossz :) A szöveg miatt jövök főként úgyis :)

 27. RSS WTF.
  BTW a sárga szín szinbolizmus(jó napom van): “Az örök fény, a felség, a hatalom kifejezője, a közvetítés jelképe emberek és istenek között” ;)

 28. Szerintem pofas, bar ez a sarga lehetne kicsit sotetebb, hogy latni is lehessen belole vmit :S

  A kereso tenyleg nagyon eltunt, lehetne kicsit “kulon” a keptol es nagyobb

 29. Szerintem rendben van a design, stilusra biztos jobb, az, hogy görgetni kell a bemutatókhoz stb, az nem annyira jó ötlet.
  Amúgy ja, a Junkie is kaphatna valami pofás design-et:)

 30. Grafikailag tény, hogy szebb, de ami a használhatóságot illeti, az az új oldalnál nem sikerült valami jóra. Az előző sokkal, de sokkal használhatóbb volt, hiányolom a kategóriákat például nagyon, a kereső nagyon el van dugva, a sárga feliratok tényleg nem olvashatók. De a grafikáért piros pont. Rögtön kettő is.

  pirospont, pirospont

 31. hiaba kritizaljatok human ugyse fog valtoztatni egyhamar rajta >:)

  amugy nekem tetszik.. csak lehetne az egesz a kozepen.. nem bal oldalt.

 32. Respect a csillagos kereső megtartásáért, így legalább agy is kell hozzá, a sárga nem tetszik különösebben mint szín, de most elmegy, minimál kicsit, de így mégis jobban tetszik. Maradjon, a másik dizájn kockább volt. Ja és Fehér-oroszt iszok minden 3. héten.

 33. Pár javaslat:
  -A design maga nekem tetszik, csak az a fránya sárga szín..
  -Ez a balra igazított szöveg számomra nagyon kényelmetlen.
  -A linkajánlók úgy vannak odatéve felülre, mint ha azok lennének az oldal lényege. Ott inkább a kritikáknak és társaiknak kéne lenniük, a linkek mehetnének alulra.

 34. akik szerint olvashatatlanul világos a sárga most, annak javaslom a képernyő beállítását. Na nem a filmbuzi miatt, hanem így csökken a gépélményük, mert minden szín picit kimosottabb, mint ahogy az alkotója akarta, így tölti fel az ember az alulexponált képet a flickerére meg hasonlók.

 35. A balra tolt fősáv nem szerencsés, vagy legalábbis elég szokatlan, a Lebowskys kitekintésért piros pont.

  A kereső nagyon eltűnt ott a kép alatt.

 36. Szép lett, tényleg, de pár tekintetben kevésbé kényelmes használni. Pl. az oldalsó kategóriák. Ha standupot akartam nézni, kerestem valamit a standupok közül. Ha valami laza délutáni film kellett, kerestem valamit a nyolcpertizes kategóriában. Jó volt…

 37. Igazából a legzavaróbb az egészben hogy most már ez is balra lett tolva. A yummienál simán megbocsájtottam, mert ott marha jó a dizájn mellé, és az megköveteli ezt, de itt teljesen értelmetlen, és hát a dizájn sem az igazi. Én szeretem a sárgát, de ide aztán rohadtul nem illik már nem azért. Akkor már inkább ugyanez lehetett volna kékkel, az filmbuzisabb. Ja meg a betűk. Hiába mondod hogy állítsuk máshogy a képernyőt, ha jól van beállítva akkor is idegesítő. Olvasható, nem arról van szó, és én értem hogy mi volt a célod vele, de szerintem te is belátod majd hogy hosszútávon ezek a halvány betűk rohadt idegesítőek.

  + még egyetértek azokkal az apróságokkal amit winnie említett.

  Szóval remélem ez se lesz hosszabb életű az előző verziónál, de látom te se jósolsz neki nagy jövőt, mivel egy hónap után ettől tuti mindenkinek kiég a retinája.

 38. Az előzőhöz képest ez valóban jobb.
  Walter és a ‘sárgák’, hah. This is not ‘Nam.
  (jót nevettem, ez van)

 39. Human, ez a te lecked?! Ez a te lecked?! Ez a te lecked?!
  (csak hogy stilusos legyek :D), amugy meg zsiraf, nekem bejon :)

 40. A sárga monnyol le! Báncsa a szemem! De ténleg nem lehetne ezt leszvazni? Vagy valami? Vagy naracssárgára esetleg, vagy a hatteret valami kontasztrossabbra? Nem a monitor beállítás a baj hanem hogy nem üt el eléggé a háttértől és így kényelmetlen a szemnek.

 41. Én a keresőt kicsit jobban kiemelném, ha nem tudtam volna hol keressem tuti még mindig keresném

 42. hát ez kegyetlen csúnya.

  ez a sárga szín fehér alapon égeti a szemet.
  az oldalsávban lévő képre rárakott linkek meg nem túl igényesek.

  A kereső, pedig lopakodó üzemmódban van.

 43. Engem nem nagyon izgat, úgy is csak az infóért jövök ide minden nap. :D Felőlem rózsaszín is lehetne, az infók színvonalán nem változtat.

 44. szerintem fasza, csak jobbra fent túl üres, meg nem kéne végig sárgának lennie a jobb oldalnak

 45. Hát…:)
  A Nagy Lebowski-t még nem láttam (szégyen, szégyen, szégyen), de már elkezdtem kivenni a könyvtárból. ;)

 46. sztem ez a sárgaláz mizéria kicsit túl lett itt drámázva sokaknál. az viszont tény h sokkal értékesebb helyet vesznek el a társlinkek mint kellene, és nagyon hiányoznak az oldalon belüli csillagos, kategóriás gyorslinkek.
  lehet h tényleg érdemes lenne egy kicsit középre igazítva kipróbálni.

  mindemellett nem lett rossz, a stílus semmiképpen sem. az eddigi legjobb nálam is a kettővel ezelőtti volt.

  csak így tovább!

 47. ÉS még valami: talán érdemes megpróbálni 1280×1024-as felbontásra “optimalizálni” az oldalt, manapság már lassan mindenkinek van nagy monitora: több hely, több infó.

 48. Tomika: Azért ez komoly túlzás, de a pontos adatokat human úgyis megadja, ha épp úgy tartja kedve.

 49. jó kis popcorn-os dizájn, az jut róla az eszembe.
  meg a p*na, de hát az mindenről eszembe jut.

 50. Fura volt olvasni, hogy mindenkit a sárga szín zavar, mert engem például egyáltalán nem. Még szokni kell az új design-t, de az előzőnél ez sokkal jobban tetszik, bár nekem a kedvencem az az az előtti volt.

 51. fless! a mókás még az lenne, ha a figura változna mondjuk hetente-havonta.. paccs.

 52. Előző sokkal jobban bejött. Sokkal letisztultabb, és átláthatóbb volt. Nem lehet vhogy választhatóra tenni? (Gondolom WP alól megy, és akkor sütiből).

 53. Tetszik, egyedül Bujtor bácsi a fura oldalelem, de ha az cserélődik, akkor nem szóltam. Vagy az Lebowsky vagy kicsoda ott oldalt? Mert elég Bujtorosan néz ki. XD
  A Nagy Lebowskyt nem láttam, de nem is hiányzik.

 54. úgy imádom, ahogy van. a navigáció nagyon odabasz, és lehet, hogy velem van a baj, de én a sárgát is látom. imádom, az eddigi kedvenc.

 55. de most tényleg, arra nenm kapunk választ, hogy miért az érdektelen dolgok látszüdnak “hajtás fölöt” és miért a hasznosakért kell görgetni?

  mondom, ez öntökönszúrás. pedig biztos lenne kósza látogató, aki 1. keresne (de így nem keres, mert nem tudja, hogy lehet), 2. aki belenézne az ajánlott/imádott filmek kritikáiba.

 56. szép szép, de kevésbé júzerbarát, a keresést énis csak úgy találtam meg, hogy a régiben is ez volt hogy “kereső: beírod és enter”, vagy hasonló. De a fontos, hogy elveszett a jelentés lényeg, a keresés minél láthatóbbá tétele. Ami nem haszontalan.

  Ha már annyira dizájnt újítanál, inkább a csumit kéne, szerintem arra jobban ráférne.

 57. Ami nekem hiányzik, írták már ahogy olvastam, az az oldalt található csillagos, kategóriás megoldás. Utóbbi időben ez alapján néztem a filmeket, most meg nemtom mi legyen. A színvilággal viszont szvsz nincs baj, a kereső lehetne kiemeltebb, max ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.