Away We Go trailer

Sam Mendes sem pihent sokat A szabadság útjai után, neki már nem kell párizsba menni megtalálni magát, ő már rendező, ezerrel. Ezúttal egy tipikus indie drámával támad jobbról, rajzolt grafikák, egy baromi jó bambulós dal, na meg a srác az Office-ból és Leatherheads-ből, és említendő még CJ az Elnök embereiből. Ennyi elég lenne, hogy megnézzük? Csak mert amúgy teljesen tipikus indie cuccnak tűnik.

Mivel a freevlog ilyen kicsi sz*rra tömörít már hetek óta, így most ideges vagyok, de a yahoonál szerencsére van HD.

human
írta
2009. 03. 18. 02:31
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Away We Go trailer” bejegyzéshez

  1. Bru-ha-ha human látta a trailert aztán egyből át is skinelte a buzit XD. Vagy látták a buzit és átskinelték a trailert O: Tudom most gyengén elprolihumoroztam a yellow revolutiont.

  2. Crazy: haha, kivéve hogy már tavaly a Juno is modjuk ilyen volt, meg előtte is tuti volt már rajzolt főcím.

  3. És hát Maya Rudolph a imádom a Saturday Night Live-ban.
    Egy filmes próbálkozását láttam még eddig, az Idiocracyt…ott sajna borzasztó karaktert kapott, hátha itt villant majd valamit

  4. Mondjátok már el légyszi, hogy mi ez a “tipikus indie” mert én nem sok ilyen hangulatú filmet szoktam látni. Mármint nem azért mert olyan különleges, csak kérdezem.

  5. Krasinski fiú miatt nézős. Egyébként remélem hogy lesz benne egy kicsi mendesből és nemcsak ilyen rutinmunkaként fogja kezelni. Bár a trailer erről nem győzött meg:S

  6. Csak a nyilakra gondoltam, asszociáltam, interpretáltam, következtettem, io stupido. Persze Nietzsche és a tudatalatti…

  7. Lac: Indie film alatt sztem az independent (független) filmekre gondolt human. Jellemzően alacsony költségvetés, távol a nagy mamut stúdióktól, akik elronthatnák azzal, hogy beleszólnak a filmbe, nem blockbusternek készül (tehát nem az a cél, hogy minél nagyobb pénzt akasszanak le). A színészeknek legtöbbször a szakmai elismerésért csinálják, pénzt a gigafilmekért kapnak, ezekért meg jelöléseket, díjakat és vállveregetést.

  8. Illetve kijavítanám arra, hogy nagy pénzt a gigafilmekért kapnak, mert természetesen kapnak ezért is, csak töredékét annak, amit egy kasszasikernek szánt filmért kapnának.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.