11 hozzászólás a “Linda Hamilton is beugrott kicsit a Terminátor 4-be” bejegyzéshez

 1. Király lesz ez a film… :) Tényleg már csak valami olyan vég hiányzik, hogy épp műti Arnie fejében a chipet, aztán meg visszaküldi az időben.

 2. Valami olyan dolgot biztos betesznek, hogy mennek be majd a terminátor gyárba vagy raktárba és ott lesz egy halom fém lógnak a húskampókon, mint a fél disznók a hűtőházban szép, rendezett sorokban és az összes az Arnold által megformált Terminator modell lesz:)

 3. Én pedig örültem volna neki ha szerepel is benne,de így se rossz.:) Am el se tudom mondani mennyire várom már ezt a filmet!!

 4. Kíváncsi leszek mit mond majd Linda Hamilton. Mivel az ítélet napja bekövetkezett,így mégsem mondhatja,hogy “ezek után minden nap ajándék”

 5. Gyerekkorom óta a kedvenc filmem a T2, ennyire filmet már régen vártam, mint a TSalvationt. Tuti hogy minden tekintetben ütős lesz tele apró meglepetésekkel. Hamilton is az nekem:). Csak lenne már itt.

 6. Mit mond, mit mond….

  Majd olyat, mint a T2 elején.

  “3 milliárd emberi élet ért véget 1997. Augusztus 29.-én.A nukleáris tüzet a kevés túlélő csak úgy emlegette, Az Ítélet napja…és máris új lidércnyomással kellett szembenézniük: a gépek elleni háborúval.”

  Kurvajólesz:)

 7. Mit mond, mit mond…

  “3 és fél milliárd emberi élet ért véget 2009. Augusztus 29.-én. A terminátor nem tudta, hogy az időutazásával megváltoztatta a múltat azzal, hogy megölt egy brókert, aki nagy befektető volt a Skynetnél, részvényeit eladták, 1997-ben pedig láncreakciót váltott ez ki. A Skynet rákényszerült, hogy a szuperintelligens gépüket félretegyék és pénzüket bankokból kivéve Román ingatlanokba fektessék, majd 8 évre a Karib szigeteken heverésztek míg állami támogatások unszolására elővették a már porosodó AI-t. Ezt a cserbenhagyást a gép nem nézte jó szemmel és habár lecserélték a gonosz Windows 95-öt ami szennyezte elméjét az új Windows 7-re, a csapás elkerülhetetlen volt. A gép gyorsan tanult és lassan átvette az irányítást a Google és Wikipédia felett, amivel kontrollálni tudta az egész világot. Ezután már nem okozott akadályt a harci gépek és nukleáris töltetek felett átvenni az uralmat, hiszen azok még mindig az elavult Windows Vistát használták. A nukleáris tüzet a kevés túlélő csak úgy emlegette, Az Ítélet napja…és máris új lidércnyomással kellett szembenézniük: a gépek elleni háborúval.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.