Heti mozibemutatók: március 19.

Na, a hazai forgalmazók rákapcsoltak, bár az I Love You, Man-t kellett volna hozniuk már, nem ennyi régebbi filmet.

 • Apaföld – magyar film a hétre.
 • Elrabolva (Taken) – már éltettem eleget, igazi tökös akciófilm a javából, aki még nem látta dvd-n az most megnézheti moziban. Amerikában tarolt a warez ellenére is.
 • Kétely (Doubt) – nézős, valamikor írós.
 • Spirit – A sikitó város – vazz, annyira lehúzta mindenki a filmet, nincs kedvem kidobni 2000 arra, hogy ha tényleg szar. Majd megvesszük 990-ért? Sin City is annyiért megy vagy 1 éve.
 • Tintaszív (Inkheart) – nézős tuti, írós is talán.
 • Vak szerelmek (Slepé lásky) – szlovák dokumentumfilm, a nézettsége tuti kimagasló lesz.
human
írta
2009. 03. 19. 16:36
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: március 19.” bejegyzéshez

 1. 2000 egy mozijegy bp-en? kemény :D
  de azért annyit csak megér, ha tényleg annyira gyenge mint ahogy írják mindenhol, akkor dvd-n (vagy a FILM+ on) még annyira se lesz jó….de én azért reménykedem hogy csak sikerült valamennyire egy nézhető filmet összehozni.

 2. “2000 egy mozijegy bp-en? kemény :D”

  már akinek. bár még a 3d-s terem sincs annyi, csak gondol eszik mellé:) vagy VIP-teremben nézné. aki akar 800-ért megy. plusz kedvezménykártyával.

 3. utóbbi 2 mozizásnál én is ettem ittam, amúgy előtte nagyon régen, elvonja a figyelmet a filmről, nachost eleve nem engedném a moziba, a kilóspopcorntól a só szétmarja az ember száját, a pia meg drága :-D

 4. 1300 az átlag, vagy mongyuk a corvin/uránia dolgozik csak ilyen brutál árakkal? én kossuthban voltam szombat este 990ért.

 5. ThomYerk: a Corvinban 990 egy jegy, szerdánként meg 750. A 3D-sek mondjuk drágák, 1590 ha jól tudom.
  Egyébként a Taken tényleg nagyon jó, én tegnap láttam, meg a Tintaszív is jónak tűnik, már csak Brandan Fraser miatt is:)

 6. A Spirit egy igazi szórakoztató film. Nem veszi magát komolyan, egy Sin City önkarikatúra és paródia is egyben. De ezen túllépve vagy elfogadva remek jelenetek is szerepelnek benne. Persze sokat nem szabad remélni tőle, filmtörténetileg nem előrelépés – kivéve ugye a Sin City némely effektjeit és látványvilágát újra és újra felhasználva.

 7. Sin City király volt. Vártam is a filmet, mikor megnéztem tetszett is nagyon. Meg is van eredetiben, de én még 2000-ért vettem.
  A Spirit-et ezzel szemben egyáltalán nem várom. Nem tetszettek a trailerek, és még Sam papa sem. Tuti nem megyek el rá moziba.
  Taken állati jó film! Aki nem látta még tényleg nézze meg.

 8. winnie:
  apaföld azért annyira-annyira nem olyan erős, bár jó, télleg jó, de nem kihagyhatatlan. (kicsit üres, ami tudom szándékos, de egyszerűen süt belőle, h sokszor nincs mondandó. derzsi viszont jó.)

 9. A sincity után a spirit nem paródia vagy önkarikatúra, hanem egy logikátlan másfél órás randomeffektkupac, amit félóránként megszakít 1-1 pillanatra valami érdekesebb jelenet. de az is csak azért hogy az épp csukódó szemedet egy pillanatra felnyissa. …és Eva Mendes.

  Életem második legfeleslegesebben kidobott 850Forintja.

 10. Doubt csak most? Nyugatabbra mar kijott DVD-n. Gratula a magyar forgalmazoknak ezuton is a sebessegert :P

 11. A Spiritből volt kedden ingyenvetítés a Kossuthban a Rádió Café jóvoltából. Human, azt hittem, ott leszel a nézőtéren, s már kedd este vártam a reviewt. Ezek szerint hiába.

  Nekem amúgy bejött, de biztos voltam benne, hogy mindenki le fogja húzni, mivel tipikusan abba a hibába esnek bele, amiből volt is itt flame a Wanted kapcsán, hogy nem azt kapják, amit várnak. Hiszen a trailer meg az előzetes infók alapján simán egy Sin City 1.5-nek néz ki, miközben ez egy komolytalan és beteg vígjáték, zseniális Samuel L. Jackson-nal és 24 szereplőgárdával. :)

 12. A Spirit nekem igen is bejött. A Punisher fosadékokon szocializálódottak lehet tényleg bealudtak rajta, de aki tényleg szereti a műfajt, annak szemében igazi remekmű.
  Samuel bácsi! Szeretünk!

 13. A Spirit nekem is nagyon bejött, mert humoros, nem veszi magát komolyan, iszonyat jó a képi világa, és szórakoztatott (ez a flm dolga) de human annyira “le akarja húzni” hogy le is fogja ha lesz belőle kritika…

 14. minek jársz ide ha ilyen véleményed van? ha tetszik akkor nem fogom lehúzni, ez biztos, ahogy rengeteg pozitív meglepetésről írtam már eddig is.

 15. Én csak azt összegeztem amit leszűrtem eddig a filmhez való hozzáállásodból. Ha viszont te is beismered magadnak h csomó meglepetés filmet nézel stb. akkor miért kell pusztán leoltani azért mert külföldön sokaknak nem tetszett? én csak ezen akadtam ki nagyon…
  mindenesetre én várni fogom belőle a kritikát és el fogom olvasni bármit is írj majd róla.
  (tehát nem arról van szó h neked nem tetszhet, hanem legalább akkor oltsd a filmet hamár láttad. béke)

 16. miről beszélsz, de komolyan? Én csak figyelmeztettem az embereket, hogy a film valószínűleg nem az aminek látszik, mert sokan csalódtak benne — én még nem láttam, így nem tudok nyilatkozni a tényleges minőségéről, de mivel minden filmet nem lehet bevizsgálni, hiszen hetente kijön vagy 50 (ha nem is mozikba), így igenis támadtak kétségeim a Spirit megnézését illetően. Miller miatt valamikor biztos meg fogom nézni, és ha tetszik, akkor nyilván pozitívat fogok írni róla, de nicns annyi pénzem és időm, hogy minden filmre elmenjek, olyasmikre amikről 95%-ban rosszat olvasni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.