Tényleg jön az Astro Boy-film

Azért tényleg, mert az utóbbi hónapokban rengeteg olyan hír kelt szrányra, hogy lelőtték a projectet, meg mittomén mi történt a renderelő csapattal, erre a minap érkezett egy teaser poszter, ma meg egy teaser videó is.

Astro Boy teaser poszter

human
írta
2009. 03. 24. 17:55
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Tényleg jön az Astro Boy-film” bejegyzéshez

  1. Érdekesnek tűnik. Egyébként nem ez az Imagi Studios csinálta a Tini Nindzsa animációsfilmet is(TMNT)?

  2. ez köbö csak az általános iskola alsó tagozatosait érdekli :P nem lesz nagy eresztés szvsz

  3. Sosem voltam animáció film ellenes, Boltot és Wall-E is simán tetszett. De ezt inkább meszíről elkerülöm.

  4. Nem értem, minek az olyan sorozatból akarnak blockbustert gyártani, ami már a 70-es években is cikinek számított, ráadásul néhány vérgőzös japán fant leszámítva, mindenki körberöhögi? Lásd Speed Racer, most meg ez

    Milliószor jobb anime alap is van kint, egy Neon Genesis Evangelion, vagy valami hasonló nem lenne egy kicsit értelmesebb?

    ..jobban belegondolva… nyugodtan csinálják csak az Astroboyt, ajánlom még a Megamant és a klasszikus Neo-human Casshernt :) Bármi komolyabbat kapnának úgyis elbasznák

  5. Hát, nem is tudom. A trailer nem igazán hozott lázba, de végülis, mégiscsak a manga műfaj atyjának főművéről van szó. Majd kiderül, de egyelőre szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban.

  6. Lehet hogy a termék élvezeti értéke nem éri el a Wall-E szintjét, de nekem így elsőre simán szórakoztatónak tűnik. Nem eszelősen város, de megnézős.

  7. Efperel odakinnt bőven nem számít cikinek még most sem nem hogy régen…
    itthon meg… pár éve (najó, sok pár) még tök gáz volt animét nézni mert hogy az rajzfilm és akkor dedósoknak való.

  8. de jó lenne egyszer egy olyan animációsfilmtopikot olvasni ahol nem emlitik meg a wall-et…

  9. Az idei felhozatalban van pár erős (-nek ígérkező) animáció, szóval mutatnia kell valamit, ha japánon kívül is működni akar.

  10. Az eredeti kedves látványvilágát nem sikerült valami jól megőrizni, de azért még mindig elmegy, Astro Boy maga meg semmi esetre sem ciki, olyan mintha Miki egérre mondanánk, hogy ciki.

  11. hát ez elég gyér, totál nem érdekel.
    jah és nem említem a Wall-E-t mert még mindig nem volt időm megnézni (de tuti jobb ennél)

  12. engem megfogott a színvilág, nagyon fura, különleges, főleg amikor először mutatják a várost. én várom ^_^

  13. geonak igaza van, egy cirka ötven éves aranyos kis karakter előtt tesznek tiszteletet hogy feldolgozzák. mai szemmel nézne persze sok minden gagyinak tűnhet ami akkoriban mérföld kő volt, (gondoljunk csak a még régebbi Fritz Lang – Metropolisra) de ettől még akár jó is lehet. engem kíváncsivá tett.

  14. Sztem nagyon gáz. Lehetne benne 5let, de nagyon csúnya a rajztechnika. Olyan mű.

  15. Hát igen. Mai szemmel elég gyengécske, és sajnos én nem tudom nem mai szemmel nézni :) Esetleg tényleg az idősebb nemzedék (ha igaz amit Gonzo írt az 50 éves karakterről) akiknek megmelengeti a szívét, de akkor 60 éves bácsik/nénik fogják megnézni a moziban? Nem hiszem :D

  16. Hát az eredeti anime/manga hangulatát úgysem tudnák átadni a mai generációnak így gondolom próbálkoznak az újításokkal. Én megnézem mert fannak tartom magam,de azt nem értem hogy ha egyesek meghallják hogy anime,japán akkor miért kell egyből azt mondani hogy ez mekkora gáz már… Igenis vannak nagyon komoly animék és vannak klasszikusok amik előtt meg illik tisztelegni pl egy ilyen flmmel.

    @Ulquiorra: Espada #4?;)

  17. szerintem rossz gondolat menet, hogy a mai nemzedéknek mai filmet, a régieknek meg régit kell készíteni hogy megtalálja mindenki az ízlésének megfelelőt. csak egy példa: nem kell 200 évesnek lenni ahhoz hogy az ember szeresse Mozartot ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.