Csak egy hetet várunk a Halálos iramra, addig TV-spot

Addig meg tv-spot. Igen, amerika már hétvégén nézi, de mi még lehűthetjük az esetleges negatív kritikákkal a lelkesedésünk, hiszen nálunk csak április 9, mert az jó a forgalmazóknak természetesen. Most csütörtökön simán elmennék rá, ebben az alábbi klafa tv-spot nem ingatott meg, a következőn meg már lehet nem lesz kedvem, ha mindenhol szar főcímeket látok.

10 hozzászólás a “Csak egy hetet várunk a Halálos iramra, addig TV-spot” bejegyzéshez

 1. Vicces ez a TV spot, mert nekem is jobban bejött a mozis. Mondom mindezt úgy, hogy én csak az 1. részét láttam az F&F-nek, mert hamar kiderült, hogy nem az én világom, viszont a 4-nek a mozis trailerét a futkorászással nagyon benyitották, már-már a Bourne trilógiát idézte számomra, aztán persze jött a váltás és a meglepődés, hogy jéééé ez az F&F4??? Nem gondoltam volna… és ezt abszolút pozitívumként írom :)

 2. Erre csak azt tudom mondani, hogy ez egyfajta sítus/életérzés! Amennyiben valakinek tetszik az autótuningolás, és nitrogén van a vérében, az nem azoknak a véleményére fog hallgatni, aki kint már látta, és eleve egy 20 méter hosszú parkolóhelyre sem tud betolatni egy Smart-al sem! Ergo nem lehet rossz a film, és felháborító már a feltételezés is, ami előre valaki kis agyából kipattant! Érdemes lesz megnézni!!!
  Elég abból kiindulni, hogy a 3. részt a forgatókönyv miatt nem vállalták el Vid Diesel-ék, tehát ha ebben szerepelnek, akkor… :P

 3. “Amennyiben valakinek tetszik az autótuningolás, és nitrogén van a vérében, az nem azoknak a véleményére fog hallgatni, aki kint már látta, és eleve egy 20 méter hosszú parkolóhelyre sem tud betolatni egy Smart-al sem!”

  Amennyiben valaki vérében egy picike benzin is folyik, az tudja, hogy nem kell komolyan venni a filmet, de tartok tőle, hogy így is fogni fogom a fejemet a sok baromságtól. Tisztán emlékszem rá, hogy amikor az első rész kijött, akkor a boyracer swiftes hülyegyerek úgy akarták elérni az általad említett “életérzést”, hogy rettenetes kék ledeket szereltek fel anyuka verdájára és még sorolhatnám az igénytelenséget a végtelenségig.
  Nem kötekedésből, de szerintem te dinitrogén-oxidot akartál írni…

 4. SquareWire!
  Hát igen, vidéken sok ilyen van! xD
  Még jó, hogy a belvárosban lakok, és ott nincs ilyen! ;)
  “akkor a boyracer swiftes hülyegyerek úgy akarták elérni az általad említett életérzést” => most ez egyes szám, vagy többes szám???
  N2O az igen a dinitrogén-oxid, és nem, nem akartam azt írni, mert rövidítés volt a célom, de, ahogy látom sikerült megértened belőle! :)
  A lényeg, aki szereti a kocsikat, az úgyis megnézi, felesleges ezen vitázni, vagy kötekedni! :)

 5. Nem vitatkoztam én, csak ecseteltem a várható mellékhatásokat. Swiftes boyracerek többesszámban, bocsi, csak hangyányit fáradt vagyok :) De én is várom és ott leszek a premieren.

 6. “Még jó, hogy a belvárosban lakok, és ott nincs ilyen!”

  Én is ott élek, nem vagyok vidéki, bár hülyék mindenhol vannak :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.