14 hozzászólás a “Drag me To Hell poszter” bejegyzéshez

 1. huhh, de gáz, hogy le kell írniuk a plakátra a sztorit, hogy valakinek felkeltsék az érdeklődését. nemsokára már plakátot sem szabad néznem, nem hogy előzetest.

 2. Várós, bár a trailer inkább az ijesztegetős vonalat mutatta be, de remélem, hogy a drámaibb feszültségkeltés, -fenntartás, -fokozás lesz a dominánsabb, mint a The Others vagy az El Orfanato esetében. Nekem nézős.

 3. #1 winnie: Ez az egyik, a másik meg, hogy Alison Lohman azért nem annyira noname, hogy ne lehessen kiírni :S

 4. Nem teccik annyira. Nagyon indie. Foleg, hogy tenyleg felraktak a film szinopszisat a plakatra.

  Ez Jerry Bruckheimernel igy hangzott volna:

  A good job.

  A great boyfriend.

  A bright future.

  But in 3 days – she’ll burn in hell.

  :)

 5. A trailer elég semmilyen volt szerintem. Nem látok rá sok esélyt, hogy a film ne egy unalmas szar legyen.

 6. Fel sem ismertem a csajt elsőre. Mintha még élvezné is. Nekem tetszik így, de miért van az, hogy ha valaki nem ad csokit az öregasszonynak, vagy nem köszön neki, annak mindig az első dolga, hogy elátkozza. (ja és miért pont a kistitkárnőt kell, miért nem a főnökét?)

 7. A poszter alsó része le lett vágva amin keményen dildozzák az ördögök a csajt. Merthogy szemlátomást nagyon élvezi :D

 8. jaj de gagyesz poszter. nem kelt ez semmit, nemhogy félelmet, érdeklődést se..
  a kiírás meg kellett ahhoz, h kicsit érelme is legyen, mert így semmi nélkül nem tudnék vele sokat kezdeni így ránézésre.

 9. Egyébként én is remélem, hogy a poszter a gagyi és nem a film lesz az, mert a trailer első fele marha jó és érdekelne az alapján a cucc, de a parkolós rész utáni, megijedek, szeánsz van, elhúz a szörny a padlón hátrafelé dolgokat már nem fogyasztom olyan jó étvággyal :)

 10. Pocsék trailer, most meg semmitmondó plakát, ami nem mellesleg a The Exorcism of Emily Rose plakátjának laza koppintása…
  Amúgy meg felköthetik Raimiék a gatyát, mert ha Evil Dead 4-et akar rendezni a jó öreg Bruce-szal, meg Ted öcsivel, akkor a Drag me to hell-nek is feszítenie kell valamit a pénztáraknál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.