Kinőtte a világ április elsejét?

Évek óta szinte semmi tényleg vicces cikk nem jelent meg sehol ezen a napon, hiszen egyszerűen mindenki túl hihetetlen poénnal támad, ezért bukik le. Például ha valaki ma hozná le, hogy Swarci 2 percet szerepel a T4-ben, azon elgondolkoznának páran, ehelyett sokkal átlátszóbb hírek, nagy bejelentések lesznek, attól függően, hogy viccesnek hiszik-e magukat.

human
írta
2009. 04. 01. 12:09
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Kinőtte a világ április elsejét?” bejegyzéshez

  1. En osszesen kettobe futottam bele, egyik sem volt vicces (mondjuk ezek nem is szoktak azok lenni), sot, az egyik kifejezetten idegesito, mert a normal site-ot nem lehet elerni. Linkelni nem linkelek, mert torrenttel kapcsolatos, de az egyik site ugy jon fel, mintha mostantol csak sportkozvetiteseket lehetne letolteni onnan… Ami akar vicces is lehetne, de nem az.

  2. Nekem tetszett a lézerszemű kecske ;) Persze lehet csak azért mert én nem akartam letölteni onnan semmit…

  3. igen kinőtte. Amikor már egyes helyeken az a vicc hogy lebénítják az ember böngészőjét vagy használhatatlanná teszik az oldalt az rég nem vicces szerintem. Viszont egy picit visszafogottabb poént valamiért nem nagyon látok semerre:(

    én ma szopattam mindenkit ezerrel és a régi “trükkök” ha jól csinálod még mindig beválnak:)

  4. Neten sokkal nehezebb jó beetetést, poént alkotni, mert hát az embernek van ideje végiggondolni általában. De valóságban sokkal könnyebb szívatni az embereket, ma pár emberrel meg is esett általam :D Bedőltek :D

  5. Érdekes, hogy a Terminátort említed, alig tíz perce futottam bele egy jóval egyszerűbb és emiatt hatékonyabb áprilisi tréfába vele kapcsolatban. Az egyik feliratmegosztó oldalon egy feltöltő felrakta a T4 magyar fordítását, 98 percnyi álszöveget a 130 perces filmhez. Eddig több mint háromszázan töltötték le, jelenleg az oldal legtöbször letöltött felirata, a feltöltő neve AprilsFool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.