Fck Yeah Event Horizon

A film, ami miatt sosem lehet Paul W.S. Andersont (AVP: Alien vs. Predator) 100%-osan utálni, mert a sok gagyija között, valami véletlen folytán, szállított a népnek egy ilyen fasza filmet. Újranézési kedvem támadt.

Evenet horizon BR

human
írta
2009. 04. 02. 15:12
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Fck Yeah Event Horizon” bejegyzéshez

  1. Na azért annyira nem jó, de elmegy egy erős közepesnek =)
    De jah, egy 720p-s újranézés még beleférne =)

  2. Szerintem meg Anderson legrosszabb filmje. Többször ment a tv-ben de még egyszer sem tudtam az elejétől végignézni. valami borzalmasan unalmas, egy percig nem izgultam.

  3. Olyan nincs. Mind elég gyenge. Sőt, igazából egyiken sem izgultam. Viszont visszavonom az egyik állításom, az AvP ennél is rosszabb!

  4. Félelmetes film volt ez. Egyedül ültem a moziteremben annak idején és jónéhányszor rámtört a para. Ma sajna már nem üt akkorát. Én is úgy vagyok vele ,hogy emiatt a film miatt kap mindig új esélyt Anderson a bizonyításra. Talán egyszer sikerül neki.

  5. Na azért a Mortal Kombatról se feledkezzünk el. B kategóriás film, de azok közül a legjobb. Kár,hogy manapság nem csinálnak olyan színvonalú játékadaptációkat.
    Event Horizon véleményem szerint néhol meglehetősen unalmas, de hát ízlések és pofonok.

  6. Hidd el, human, azok az idők már elmúltak. Ezt a filmet meghaladta a kor. Nemrég néztem újra, és hát gagyi.

  7. Jobban szerettem ezt a filmet, amikor még Galaxy of Terror-nak nevezték.
    Viszont az űrhajó királyosan nézett ki benne, és egész véreskés volt.

  8. Nem volt ez olyan rossz film; Gondoljatok bele, hogy ha ma készülne el, egy csepp vér sem lenne, és a sokkoló képi elemek nagyját is kivágnák, hogy beleférhessen a pg13-ba…

  9. Még ma is az egyik legjobb sf film a számomra. Mindig meg tudom nézni. Még én is moziban láttam annó kis suttyóként :)
    Nálam simán 8/10.

  10. örülök nem vettem meg anno DVD-n, sőt örülök sokmindent nem vettem meg anno DVD-n, sokat dob a dolgokon a HD. Így tukó beszerzem.

  11. Nemdobtam el magam ettől a filmtől anno, inkább furcsa volt Sam Neil-t ilyen stílusú filmben látni.

  12. Hát nekem 4 ilyen kedven sch-fi filmem van (alien , A gömb, és ez)
    és nem gagyi.jah és ha most készült volna nem 98-ban akor a Napfény cimet kapná:D (de tényle az is király film és kb ugyan ez a téma..vagyis a vége )
    Sam Nail: örület torkában..nézd bz , elég durva :)

  13. áá a lényeg kimaradt, a film zárójelenete hatalmas-.- Progigy zenéjével:D arról a számról mindig ez a filmugrik be (jah Blue-ray meg nem 720 p hanem 1080 p legalábbis az eredeti lemezeken:))

  14. Nagyon régi kedvencem. Kb 10-12 év után most fogom újranézni. Ahogy emlékszem a feeling legalább 8/10!

  15. Sok filmről elmondható, hogy mozivásznon jól néz ki, de a TV-ben gagyi. ( A 300-el voltam én így ) Kellenek a hangok, a dübörgés, vagy éppen a síri csend.
    A filmen felsorakozó klasszikus horror elemeket csak az idősebb, Terminator 1. , Bolygó neve halál-on nevelkedetek élvezik.
    A legjobban korunk szájbarágós filmjeit szeretem. Nem elég, hogy mindenből kiveszik az erőszakot, még az IQ-tól is megfosztanak, mert miden intelligenciát követelő résznél láthatunk ismétlést, ha netalántán elfelejtettük volna miről is szól a film az elején. Ami meglepő, mert aki egy 2 órás filmet nem tud fejben tartani, akkor ott már gondok vannak.

  16. De szép lenne, ha rákerülne a lemezre az a fél óra is, amit ki kellett vágni a durvaság miatt. Ha egyáltalán tényleg létezik az a fél óra, nem csak hülyített mindenkit Paul bácsi.

  17. Hát, nekem még mindig az egyik személyes kedvencem. Egyszerűen nagyszerű. :)

  18. Én is úgy emlékszem, hogy volt kb fél óra, amit még a DVD-re sem mertek felrakni (állítólag, csak a poklos rész volt 5-6 perc, ami a filmben 10 másodperc). Visszatérve a filmre, khmm, hát: odabasz! Nekem maga volt a para, anno, de még most is durva.

  19. Mekkora már ez a film. Imádtam, én is újranézném, ha már így felvetettétek. Szerintem a AVP sem volt rossz, inkább a 2. része. Viszont a 2. résznek az eleje az a 15 perc nagyon jó, utána esik a minőség.

  20. Tavaly október környékén a Dead Space kijátszása után én már újranéztem :D megérte!

  21. Tök random néztem meg egyszer tévében, aztán utána még párszor, nagyon tetszett :) Egyik nagy kedvenc.

  22. Mennyi az esélye annak hogy létezik unrated? Elvileg én talált, gyakorlatilag gondolom fake.

  23. “Where we’re going, we won’t need eyes to see…”

    Mekkora film már. Unalmasnak meg csak úgy unalmas, ahogy a Ragyogás is az Nicholson papa két dührohama és a feelinges jelenetek között néhol.
    De hát izlések és…

    Amúgy, azok a kivágott jelenetek az én csőrömet is régóta b****ák, mert egyszerüen érzem a filmen, hogy nem teljes, valami hiányzik, mintha az alkotók nem tudták volna befejezni, amit elkezdtek vagy nem is tudom hogy mondjam. De a lényeg, hogy érződik, legalábbis én érzem, és ezt legelső nézéskor is éreztem amikor még a kivágott jelenetről kábé azt sem tudtam, hogy mint fogalom ez létezik.

    Én azt mondom egyébként ebben a történetben lenne még ráció, csak hát ha belegondolok most csinálnának belőle vmi szenny folytatást, v vmi még borzasztóbb remake-et…ehh, inkább akkor már tolom a Dead Space-t:)

  24. pár hónapja vettem meg a dvd-t és ott az extrákban taglalják, hogy csak a poklos részt napokon (heteken?) keresztül forgatták, amiből a filmbe pár másodperc látható. ott viszont egész “szép” állóképeket láthatunk, meg díszleteket. arról szó nem nagyon esett, hogy ilyen részeket nagyobb mértékben ki kellett volna vágniuk. inkább csak az eleje felé egy két snittet. meg mutattak egy le nem forgatott mentési akció terveit.
    a videó üzenet pedig mindent visz, még most is
    “liberate totemet ex inferis”

  25. Ezt a filmet mi régen egyszer betrippelve néztük meg moziban, és mikor már a dolby surround helikopter repkedett, már akkor nagyon keményen kapaszkodtunk :)

    szóval meghatározó élmény volt :) kibaszott jó film.

  26. Alap horror szamomra, egyedul otthon sotetben utott.
    Ez a legfosatosabb film amitt lattam, mondjon vki durvabbat ha bir! (Az A l’interieur fele’r vele, de maskepp)
    Sztem nem is lenne jobb ha hosszabb lenne a poklos jelenet, elbagatellizalna a dolgot, igy meg besokkol ijen “ezmegmiafaszvolt” jelleggel.

  27. Akármint mondtok, ez ütős film elsőre!

    Hajdanán totál blindon ültünk be a moziba, csak mentünk és néztük, ami jött (de szép idők voltak azok…)

    Onnantól fogva, hogy elkezdődött, egy pisszenés sem volt a teremben! Néma kuss!! Aztán a 3/4-nél körbenéztem a termen, és tök poén volt: az egész bagázs le volt csúszva a székben, hogy pont csak átlásson az előtte lévő széke felett!! Addigra már én is igy voltam, csak azt hittem, egyedül vagyok besz*rva..de nem :) Ilyen hatást szetintem moziban kevés film tud elérni…

  28. Ja ja, nagyon kemény film. Sztem még most is üt (de lehet hogy csak az emlékek :))

  29. Ez a film nálam alapmű.A DVD-im közül elsőként szerztem be.
    A napfény c.film egyes elemeit beztos ebből a filmből lopták.
    Minek a blu-ray amikor a jobb dvd játszókon van 1080p felkonvert? Vagy a kettő nem ugyanaz?(Lécci valaki magyarázza el.):-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.