Heti mozibemutatók: április 2.

a hétre ezeket hozták, a Fast and Furious nem fért el, mint látjátok, hiszen van hasonló film, és két egy korosztályt célzó nem mehet egyszerre. Remélem felismerhető volt, hogy ezt én sem gondolom komolyan, mármint hogy van hasonló korosztályt célzó, mert amúgy tényleg nincs értelme egymás ellen futtatni a hasonló filmeket.

 • Berlin Calling – német zenés dráma, éljen.
 • Együtt (Tilsammans) – svéd-dán-olasz vígjáték. Jó?
 • Szörnyek az űrlények ellen – 3D moziba be, 3D moziból ki, nyilatkozni. Erről lesz kritika vélemény, remélem holnap, addig a kommenteket izé.
human
írta
2009. 04. 02. 21:52
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: április 2.” bejegyzéshez

 1. “Együtt (Tilsammans) – svéd-dán-olasz vígjáték. Jó?”

  megverünk!:)

  tilsammans, hogy a frászba’ ne lenne jó? szerintem érdemes lenne kiemelni, hogy vágre forgalmazásba kerül Lukas Moodysson 10 éves filmje.

  Lukas Moodysson rendezte a Fucking Amal-t és a Lilya 4 Ever-t.

  mindkettő alapfilm, de a Fucking Amal-t ajánlom neked human, lehet, hogy bejövős lenne (ha már skins). tuti be tudod szerezni, adj neki esélyt. svéd független, de nem lila. (emlékszem, mekkora hype volt annak idején körülötte a titanicon, csak a hype miatt néztem meg és ütött.)

  a lilya-t nem tudom, hogy ajánljam-e, nekem azért kellett megvennem, mert oroszul beszélnek benne:) szóval elfogult voltam, de lehet, hogy anélkül is 9/10 lett volna.

 2. amal ott van a megnézendő kupacban rég, valaki adjon egy hét hírírásnélküliséget, utána meg 1 hónap nézési időt.

 3. Berlin Callingot premier előtt sikerült megnézni, nekem eléggé bejövős volt. A dráma a pár szavas leírásodban kicsit félrevezető, mert bár van benne, azért nem az dominál, sokkal könnyedebb film annál, mint amit ez sejtet. A zene pedig techno, ami szintén elijeszthet sokakat, de kár az előítéletekre hallgatni (buliban/szigeten többnyire én is a falra mászom tőle), mert moziban eléggé a helyén van hangerő és minőség szempontból is.

  A főszereplőt valami dj srác alakít, akiről, bevallom, az életben nem hallottam, viszont cserébe tehetséges színészként és a film alatt az ő zenéi mennek, amik szintén rendben vannak.

  Röviden, igen, éljen! :)

 4. Vki csak annyit írjon ide h megéri-e az IMAX vagy jó a sima 3D is a Szörnyek esetében! köszi

 5. Engem is annyi érdekelne, h szebb e jobb e az imax, vagy lényegtelen? Elvileg jobb minőségű nem?
  kösz

 6. Igen az IMAX valóban jobb. Az hogy jobb-e mint a többbi 3D arra azt tudom mondani,. hogy igen, sokkal teltebbek a színek, a vászon hatalamas! konkrétan óriási! a jegy ár 1800 Ft (diákkal 1440) a diák pl nem sokkal több minta korvinba a sima a 3D-s, tessék kipróbálni. (a filmről nem szólok, de az animációról talán lehet, az hibátlan szerintem)

 7. Na, meg is jártam már az imaxet, szép volt, jó volt. Tetszett. Ajánlom mindenkinek.

 8. Én simán néztem meg és szétröhögtem magam rajta, iszonyat jó, vicces, meg minden, kötelező…:) Persze a Szörnyek vs idegenekről beszélek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.