Röviden: Az, Iron manus, Hangover 2

Downey elejtette, hogy az alkoholizmus történet valószínűleg csak az Iron Man 3-ban lesz, a második részben nem ezen lesz a fókusz.

Aztán kiderült, hogy az Az remake-et R besorolásúnak tervezik, tehát nem a tinikre céloznk vele. És még azt is megtudhattuk, hogy elvileg a 80-as években fog játszódni, nem modernizálják.

A Hangovert még be sem mutatták, de a stúdió már berendelte a másodk rész forgatókönyvét, biztos ami biztos, mert az előzetes vetítések alapján egy sikerfilmen ülnek.

10 hozzászólás a “Röviden: Az, Iron manus, Hangover 2” bejegyzéshez

 1. Az-ra már nagyon kíváncsi vagyok, mert könyvben überkitályság, remélem hűek maradnak a sztorihoz, és vagy 4 órás lesz a fim xD

 2. bucsek: Tony stark egy alkoholista.
  Ennyi.
  Vagyis csak volt, de elég sokáig.
  Neki ez a hátulütője, úgy mint Daredevilnek a vakság, az X-Mennek a fajgyűlölet, Hulknak a düh, Pókembernek a mindennapi gondok.
  Szóval az emberi hiba amin tud rinyálni.

 3. Az hogy R lesz az Az, az jó hír /meg az is, hogy háromszor írtam le egymás után, hogy “az”/, meg az is, hogy marad a 80as évek. Mármint ha ez a 80as évek a felnőtt részre vonatkozik a gyerek szál meg marad 57/58ban ahogy a könyvben. Azt viszont továbbra is nehezen hiszem, hogy ebből 1 filmben bármit is ki tudnának hozni.

 4. Ha egyre gondolunk (Stephen King “It” című könyvére), akkor ahogy human is írta, ebből már készült korábban film, itthon is leadták már párszor, és szerintem egész jól sikerült.

 5. jah, a king fle IT egezs jo volt filmen, de votl masik IT is, sarkvideken jatszodo scifi/horror

 6. Ez mekkora jóság már. Pont a múlt héten vettem meg Azt (valami új kiadás a két kötet csak 4400 pénz), és pont elkezdtem rajta gondolkozni, hogy milyen jó lenne felújítani a filmet, mert a régiről nem hallottam túl jó dolgokat. Minden kívánságom így teljesüljön. :D

 7. “de votl masik IT is, sarkvideken jatszodo scifi/horror”

  Az szerintem a “The Thing” volt és “A dolog” címen futott.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.