Elbújt

Azt nem tudom, hogy milyen anyaggal akarják kitölteni a kampányt októberig, főleg, hogy ugye láthattuk már az a bizonyos marhajó Where The Wild Things Are trailert is. Most kéne azt csinálniuk, hogy augusztus közepéig nyugi van, aztán még pár poszter meg egy trailer, utána pedig kasza a pénztáraknál.

23 hozzászólás a “Elbújt” bejegyzéshez

  1. Megnéztem a trailert. Erősen képzeletvilágos. Egyelőre nem fogott meg. Azok az esetlen mozgások kissé gázosak, ha már az ember 3x nagyobb ruhába bújt.

  2. EZ az egyik legvárósabb film nálam…amúgy Human akartam kérdezni hogy miért húzzák ennyire hogy csak októberben lesz a premier ha már most látjuk a trailert meg stb akkor miért kell ennyire későre rakni a debütálást?

  3. Oké, látom a trailerben, hogy ez valami marha népszerű könyv, meg látszik, hogy itt most lesz érzelem, meg minden, de muszáj volt ezt ilyen Teletubbies-szintű kezes-lábasban mászkáló izékkel megoldani? Annyira komolytalan. Senkit nem akarok bántani, de belőlem semmit nem vált ki ez a film…

  4. most, hogy kitargyaltuk a trailert, valaki a poszterrol is fog irni?

    az idei ev legjobb posztereit jelenleg ez a film szallitja idaig :)

  5. van 2 álláspont ezzel a filmmel kapcsolatban az egyiket képviselik az olyanok mint bigdaddy és mentholos a többit meg mi:)…ez így is marad és tudtam is hogy így lesz..a könyv amúgy ha jól tudom egy mesekönyv..

  6. “de belőlem semmit nem vált ki ez a film…”

    ez így van rendjén. van, akinek bejönnek a bűbájos világgal rendelkeő mesék, más meg herótot kap tőlük.

  7. aaaaannyira szviiiit :D
    moderaljatok ki, de mindig be fgom ezt irni, akarhanyszor csak bekerul ide a “leny” kepe :D

  8. Erdekes lesz, a Vegtelen tortenetet nagyon szerettem anno, es talan ez ahhoz hasonlithato leginkabb (elso blikkre legalabbis). A plakat amugy kvajo, foleg a fa a hatterben :D

  9. “van, akinek bejönnek a bűbájos világgal rendelkeő mesék, más meg herótot kap tőlük.”

    nekem altalaban heroltom van, de ez megis bejon idaig :) (kivetel erositi a szabalyt :D)

  10. A könyv konkrétan egy képes mesekönyv, megnéztem és hát sok alapot nem ad a filmhez :)nem sok szöveg van benne, de amúgy maga a film várós, poszter meg nem kicsit jobb mint az összegyűrt paplanos Star Trek poszter :)

  11. Egyik legvárósabb film nálam is, és a poszter alapján úgy tűnik, hogy egyre tudatosabb ez a nappal való játék, amit a trailernél is kiemeltem, hogy nekem nagyon bejött. Ez a kikandikál a napsugár valami mögül (jelen esetben fa) plusz emellé a kissé deszaturált színvilág. Valahogy olyan punnyadós, de mégis feelgood vasárnap reggeli hangulatot áraszt.

    winnie: Ezt a “bűbájos világot” meg én ennyire nem használnám skatulyaként. Van egy csomó meseszerű film, ami a hangulattal és az atmoszférával tarol (Amélie, Big Fish, Lost in Translation, Eternal Sunshine például), de akiknek ezek bejönnek, az nem feltétlenül fogyasztja az össze “bűbájos” dolgot. Pl a fantasy cuccok engem ki tudnak idegelni, de a Stardust mégis az egyik kedvencem lett. Na de nem is akarok jobban elmerülni ebben a témában. A lényeg, hogy az alapján, amit eddig erről a filmről mutattak, ez ismét egy szerethető film lesz.

  12. mint a papagályok, olvassátok vissza mi volt a trailernél, be volt linkelve. Annyira nem zavar most az ismételgetés, de titeket sem?

  13. Jól néz ki a fából kiharapott rész a poszteren! Abszolút egyik legjobban várt film a listámon.

  14. A poszterek között talán az egyik legjobban sikerült cucc.

    A mutatom a lényeget, de eldugom “jól”, hogy ne lehessen látni stílust nagyon komálom.

    A film nagyon várós részemről, mert a mesevilágos cuccokkal nagyon nem voltunk idáig elkényeztetve azon a pár gyöngyszemen kívül, ami nagynéha a jónép elé kerül.
    pl. Végtelen story, Híd Therabithia földjére, ollókezű edward, Coraline, és hasonlók. Kevés az ilyen nem animált cucc és nekem ezek nagyon bejönnek. Ott volt a willow, vagy a Krull bolygó, amik akkora mesék, hogy olyat már írni se nagyon lehet, mégis akkora mozik voltak anno, hogy dugig telt házak előtt mentek.

    No, fa*a a poszter, várom a movit.

  15. Egy nagy szőrös melák bepréselte magát egy csenevész zöldség (magyarul: fa) mögé… engem nem fogott meg, valószínűtlen, hogy moziban nézem meg. Ha egyáltalán megnézem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.