Csak röviden: Year One of Myers’s Shadow and stuff

A mostani Halloween 2-ben csomót lesz Mike Myers álarc nélkül, ezt a maszkmester erősítette meg.

A Year One valahogy nem tudja megkapni azt a bizonyos pg-13 besorolást az MPAA-tól, mert hiába vágtak a filmen az első beadás után, az még mindig kevés volt — vagyis sok felnőtt tartalom maradt benne.

A Sony filmet tervez a Shadow of The Colossus című gigafain játékból, ami akár jó is lehetne, hiszen a különleges játékból valami jó is kisülhetne, de a fekete leves még csak most jön: Justin Marks írja, aki a mostanában moziban futott/futó Street Fighterst írta…

Gore Verbinski pedig beintett a Disneynek picit, legalábbis közölte velük, hogy mostanában tuti nem a Pirates 4-et akarja forgatni, hanem inkább a Bioshock moziváltozatára vetett szemet. Ez egyben azt is jelentheti, hogy a tavaly bejelentett film tényleg el fog készülni valamikor. Mellesleg az Aviátort, Gladiátort meg Minden héten háborút jegyző John Logan körmöli elvileg a forgatókönyvet.

9 hozzászólás a “Csak röviden: Year One of Myers’s Shadow and stuff” bejegyzéshez

 1. Bioshock-ot nagyon várom, főleg a felsorolt készítők adnak reményt egy nagyon jó kis feldolgozáshoz :)

  Sf-et még nem láttam, így a rendező/író munkásságáról nem tudok érdemben nyilatkozni, viszona a Halloween2-t nagyon várom, mivel ez a RZ-féle remake szerintem oltári jól sikerült.

 2. Bioshock brutalisan jo filmalap lehet, kar, h en nem nagyon latok olyan rendezot a jelenlegi filmes eraban, aki kepes lenne ezt legalabb 90%osan hozni. Ha lehetne ugy 10 kivansagom legalabb, akkor az egyik az lenne, h tamadjon fel Stanley Kubrick es csinalja meg a Bioshockot filmben, na az lenne vmi :)

 3. Ez most ilyen gameresre sikeredett. :)
  SOtC, hát nem is tudom, az alapötlet tetszetős, Bioshock, dettó, rengeteg játék jó filmalap de azok annyira a játékvilág részei mint a Watchmen a képregény kultúráé, szóval nem bízom egyikben sem.

 4. “A mostani Halloween 2-ben csomót lesz Mike Myers álarc nélkül, ezt a maszkmester erősítette meg.”

  ezen jót röhögtem, mert nem esett le.

  azt hittem panaszkodik az ürge, mert gondoltam a maszmester az, aki a maszkot csinálja. (és mivel nem lesz sokat maszkban, nincs sok melója.)

  utána leesett, hogy ki is a maszkmester. csak nem biztos, hogy jó elnevezés egy olyan filmben, ahol maszkos a gyilkos

 5. hu ha a bioshock hanuglatat vissza tudnak adni az nagyon jo lenne, hianyolom az ilyen hangulatu filmeket, talan a szikravaros volt kozel hozza( tudjatok ien 60 as evek feeling megis a jovoben pl fallout is , ha vki tudja ,h van e ennek vmi neve leirhatna :)), szoval remenykedunk

 6. Mondjuk azert a SotC-hoz nem kell epp tul sokat irni…vagy mint a dragonballban, itt is gimis lesz a foszereplo srac, a kolosszusok meg az igazgato es a genyo gyerek aki mindig wcbe logatja fohosunk fejet?
  valasszak ki a legjobb kolosszusokat, tomjenek bele soksok pénzt azt egy jo latvanyfilmet ki lehet belole hozni, de ez filmen egyszeruen nem lehet olyan ikon mint jatekok kozt, tenyleg watchmenre hajazo szitu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.