9 hozzászólás a “2012-re teaselik a népet” bejegyzéshez

 1. A poszter mondjuk jól néz ki, de a teaser nem meggyőző.
  Félek, hogy ez is olyan gagyi lesz, mint a Holnapután.. Ott is mondták, hogy “nagy világvége” így meg úgy, aztán egy nagy semmi az egész..

 2. pedig jöhetne már egy igazán világvége film. akár még a happy endet is kispórolhatnák belőle.

 3. Épp ez az.. Mindegyik végén ott a kötelező happy end. A hős apuci megmenti a kisfiát a veszélyből, és a csúnya/segítő kormánnyal együtt a földet is. O_o

 4. Jóóó, a Függetlenség napja tényleg tele volt hülyeségekkel, de ha visszaemlékszel nem is vette komolyan magát a film. Teljesen élvezhető volt. Holnaputánban meg hogy elmegy a fiáért, az teljesen jó emberi reakció. Te nem tennéd meg? Jó lesz ez, én várom.

 5. A “Függetlenség napja” óta azért megváltozott a helyzet.A “Holnapután”-nak éppen az lett volna a lényege,hogy a Föld túl fog minket élni,mégha mi nem éljük túl a katasztrófákat.Erre megmenti a fiát,és furcsamód már az idő is kitisztul és mindenki boldog,leszámítva,hogy az amerikai lakosság Mexikóba kényszerül áttelepülni,és az összes északi rész megsemmisül. Ez már megint olyan lesz,hogy nagy a katasztófa,de azért mégis ráérünk visszanézni,miközben jön a vízözön.

 6. Azt tegyük már hozzá, hogy azért 2012 meg világvége, mert az azték naptár 2012ben jár le (asszem dec.22.). Márpedig amit az aztékok megjósoltak abból kb minden valóra vált.

  Most akkor tényleg világvége?
  Mehetünk a Holdra?
  Legalább majd jól tudok kosárra dobálni.

 7. Azt még hozzáteszem, hogy pont péntek 13ára esik a premier. Szerintem nem véletlen :D

 8. Jöhet a film! :) Én egyébként is szeretem a katasztrófafilmeket, na jó nem a FILM+ féléket. Nekem a holnapután is bejött, a sok valószínűtlen dolog ellenére is, és osztom én is a véleményt miszerint jobb lett volna, ha nem happy end a vége. Visszatérve a 2012-re, már a teaser megadja az alaphangulatot :)

 9. Amúgy ez tényleg így van, hogy a Maják megjósolták.DE ezt nem úgy kell érteni, hogy világvége, hanem egy változás, ami mindenképpen jól jön, mert változás márpedig kell.
  … és nekünk annyiból rossz, hogy aki nem képes alaklmazkodni, az nemfogja túlélni, aki meg alkalmas lesz, az túléli.
  Meg egy olyamsmi is van, hogy a Niribu (hú lehet hogy nem így kéne írni) de a lényeg, hogy ez egy kisbolygó ami állítólag 2012-ben fog becsapódni a Földbe, és azzal együtt a rajta utazó földönkívüliek is…
  Na erre azért még kíváncsibb leszek.
  Mindensetre én idáig hiszek a Majáknak…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.