A H2 első hivatalos képe

Rob Zombie maga dobta a webre ezt a képet a myspace oldalán, és a magassága természetesen 666, hivatalosan, kackac. Tudjátok, a Hallowen–újra folytatása lesz, és Michael megint meg fog ölni egy csomó embert. Ezen a képen kívül mondjuk van még hivatalos poszter is, ha valaki eddig nem látta.

Amúgy a múltkor láttam az előzményét, és egy totális keresztény oktatófilm az egész. Mindenki elhullott akinek láttuk a cicijét és/vagy szexelt (tudom, ez alap a hasonló mozikban, de azért néha fura összeszámolni), úgyhogy vigyázzatok magatokra itt a tavaszi zsongásban lányok. 5-6 pont között adnék rá, külön posztot tuti nem írok neki. Épphogy megérte az ezrest a dvd.

human
írta
2009. 04. 12. 03:37
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “A H2 első hivatalos képe” bejegyzéshez

 1. Az első tényleg nem volt olyan hajjdejó, de attól függetlenül várom a második részt és bízok benne, hogy Zombie végre csinál egy frankó Halloween-t. Az elsőben megvolt a potenciál, az első 20-25 perc remek volt, de onnantól hogy Michael kiszabadul, hát…Onnantól már láttunk mindent, annyi különbséggel hogy most még véresebb volt, és láthattuk Danielle Harris-t szexelni (ami azért megért egy misét!!). Szóval a remake volta hazavágta az egészet, no de majd a második!

 2. Mert gumiból van. Amúgy az első rész szerintem jó volt. A régi unalmasabb, de mivel az az eredeti, ezért nem meri senki elszidni. Várom a folytatást.

 3. Tényleg?

  Mindig is azt hittem az a lényeg, hogy egy maszk minél hitelesebb legyen. Nektek biztosan kifinomultabb az ízlésetek vagy mi…

 4. pisketi!

  Az álarc nem az arcát akarja helyettesíteni, csak egy gumimaszk, amit hord a gyilkos (csak itt már megsérült picit)…

  Nem tudom, hogy azért fura-e neked, hogy guminak néz ki, mert úgy gondolod, hogy az arcát akarták helyettesíteni vele (ezt égetik meg a színész arca helyett), vagy pedig tudod, hogy a filmben is egy álarc csak, de ennek ellenére néz ki szerinted gagyinak?

 5. Láttam az “elsö” részt, szóval vágom, hogy maszkban gyilkol meg satöbbi, csak azt hittem ez már az “igazi” arca akar lenni.

 6. én csak annyit tennék hozzá pisketi kedvéért, hogy ez a fickó NEM azonos austin powers-sel.

 7. Az elozo nekem kifejezetten tetszett. Nem lekoppintotta az eredetit (jo kicsit persze igen, de csak amennyire a sztori miatt muszaj volt). Kulonosen tetszett benne az, hogy reszletesen foglalkoztak Michael intezetben toltott idoszakaval.
  Remeljuk a masodik resz is jo lesz, varos…

 8. Azért a remake-t erősen kötötte az eredeti verzió, de sikerült Zombie-nak remekül átültetnie a kissé lapos és unalmas eredeti történetet, a 21. század filmes nyelvére.

  A folytatás biztos jobb lesz, Zombie-tól ezt várjuk, remekül meg fogja csinálni, (lásd. Devil’s rejects), hacsknem a Halloween 2. rimékjét várják tőle.

  spoiler
  Mondjuk érdekes, hogy támasztják majd Michaelt életre, mert az első rész végére jelentősen leamortizálták a srácot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.